След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 67

• 68 718
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Враца

Мами, недей така с козяците, че и аз миналата зима си взех един подобен, но в бежов цвят. Grinning В интерес на истината още не съм го обличала, че нещо не ми се вижда практичен за паркове и детски площадки, но така за вечеря с половинката е екстра. Това последното няма да ми се случи в близкото бъдеще, та едва ли ще го сефтосам скоро...
Хубав ден от мен Simple Smile

Joy Joy Пещерска,
Сега се сетих - все едно гледам “Козия рог” с тези козяци Joy

Нали разбираш, че се майтапя Joy
Само не ми хареса цвета на Фенце Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 526

Мами, недей така с козяците, че и аз миналата зима си взех един подобен, но в бежов цвят. Grinning В интерес на истината още не съм го обличала, че нещо не ми се вижда практичен за паркове и детски площадки, но така за вечеря с половинката е екстра. Това последното няма да ми се случи в близкото бъдеще, та едва ли ще го сефтосам скоро...
Хубав ден от мен Simple Smile

Joy Joy Пещерска,
Сега се сетих - все едно гледам “Козия рог” с тези козяци Joy

Нали разбираш, че се майтапя Joy
Само не ми хареса цвета на Фенце Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Аа цвета на Фе наистина е отровен Grinning Ама нали са звезди, простени са им такива издънки на модата. Виж, аз ако се барна в същия модел, мъжа ми ще се направи, че не ме познава Grinning

# 527

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, момичета, дрешката на ФЕ може да е ужасна, ама поне й топли. Че сега трябва да се пази заради бебчо.  Joy Joy Joy
            Ех, това нашето момче няма грешка. Не пести средства за жена си. Я вижте каква луксозна лимузина е наел да ги прибира. Пази си я той, глези си я...

# 528
Добър вечер......Heart
Защо така сте настръхнали срещу топлата дрешка на Фе. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами ,ако се окаже ,че е последен писък на модата?
  И цвета и отива и и топли.
 Не мога да пиша много ,а поствам нещо още по малко
  Приятна евчер Hug

# 529

Добро утро, дами!  Hug

Нашите гълъбчета са ходили на контролен преглед за бебчо. Надявам се всичко да е ОК с малкото дребосъче.  Praynig Praynig Praynig Добре изглеждат, доволни.  Thinking Ама как са ги хванали папараците само. Сигурно ги следят денонощно.  Joy Joy Joy Гледам, болницата американска. Че каква ли друга да е, само най-доброто за ФЕ.  Hug

Хубав уикенд ви желая!  Hug

# 530
  • Враца
Здравейте!!! Kissing Heart

Набързо минавам - по БТВ ще дават сега, от 13:30 ч ,  “ Малък септемврийски проблем” с Енгин - ао някой иска да си го преговори Heart

# 531
Лека нощ.
Обаждам се само да не изпаднем до трета страница във форума Anguished

# 532
  • Благоевград
Привет и от мен! Heart
Много се радвам, че нашите потвърдиха официално Heart Фе грее като слънце Heart Бу се прави на сериозен, но душата му лети от щастие Heart Eyes
Пожелавам й всичко да е наред и напролет едно прекрасно момиченце да изпълни дома им с още по-голямо щастие Heart
Нямам търпение да видим Бу в сериала,  не разбрах дали снимките са започнали.
Пожелавам ви прекрасна седмица с много усмивки Heart

# 533

Добро утро, МАМИ, СЕБИ, ТИНА !  smile3525

А ЛОРЕАЛ е харесал няколко снимки на ФЕ, дори и тази, която излизат от болницата с Бурак.  Hug

И още малко снимки от онзи ден. Сериозни и щастливи. Това не е шега работа, родители ще стават...

А това е изненадата от снощи. Колко е вярна не знам, но в Туитър излезе информация за пола на бебето... Някой запознат/или клюкар/ се е изпуснал... Твърди се, че бебето ще е МОМЧЕ!  stork-boy newsm32 pacifier

Е, ако е вярно, имаме познал.  Joy Joy Joy Ама все пак да изчакаме на пролет резултата.  Joy Joy Joy  СЕБИ, за сега водиш.  Joy Joy Joy

Приятна нова седмица на всички!  Hug

# 534
Момичета, привет! Hug

Връщам се при вас и се радвам за тези прекрасни новини.
Най - после потвърждение. Фе е много красива и щастлива , много сладко се смее. Grinning Бу наистина се правеше малко на сериозен. Струва ми се , че ако Бурак не беше стопирал журналистите , Фе щеше да разкрие повече. Grinning

Аз също свикнах с визията на Бурак и ми харесва. Фахрие се разхубавява все повече. Радвам се много за тях и се надявам всичко да е наред. Вече знаем къде ще роди след време , живи и здрави. А за полът ще изчакаме отново потвърждение от тях.

Благодаря ви за споделеното!  Heart

Скрит текст:
Вече съм официално сгодена и именно заради това ме нямаше , не съм ви забравила.

Хубава и спокойна вечер! Hug

# 535

Здравейте мили мои момичета Hug Heart Eyes Hug

Особено съм щстлива , че отново съм с вас и стария ми "коцукащ" лаптоп.
5 дни далеч от вас и Буфчетата ми дойде в много.Бях в изолация в дома на дъщеря ми в смисъл, че заради пуберите в къщата има забрана да се гледа какво ли не свързано с любов и романтика.
 Sad Sad Sad Sad Wink ;

Първо на  ИРИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за многа  я лета   миличка!

Радвам се от сърце за теб и твоето щастие newsm51 newsm51 newsm51

След това да ви кажа , че днес на летището в Дуселдорф дъщеря ми ми показа известна немска филмова актриса  със съчетанието на ФЕ  след американската болница - тигрово с бежово- бяло съчетание newsm10

Модата  на жените 2018-2019 г

Козяк Wink Wink Wink

И съчетанието с тигрово.

Колкото до Бу... щастлив е !
Чака наследник, не е малко това за мъжкар като него!!!!!

Нали ви казах преди месец  Embarassed Embarassed Embarassed детето ще е момче , а Фе ще роди м/у 15 март и 5 април.

Т.Е.... заченато  на годишнината от сватбата им  и ще се роди .....около годишноната  от годежа им.

Любовта им е и в и зад кадър.

И нещо,коетоне съм виждала  до сега.

Спокойна вечер Heart Eyes

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 22:04 от sebilMM

# 536
  • Враца
Здравейте, момичета!!!  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ето тук Бурак е "убиец" - страхотно изглежда, май е и отслабнал  Heart Eyes Heart Eyes И пак се е "наострил" май - някой му е вдигнал кръвното  Grinning

За пола на бебчо - ще поживеем, ще видим - както казват руснаците. Аз нямам против и момче да е  Laughing Laughing Laughing

Ирина, много хубава новина  Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам ти цялото щастие на света с любимия човек до теб.  newsm51 newsm51

Себи, Joy Joy  Палтата са добре, ама тия козяци без ръкавите са ми  ужасни  ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 537

Да ти кажа Мами Hug  честно и аз не харесвам косматите дрехи , но като си помисля , ч е са мода  се примирявам Sad стига на Фе да и е топло Wink

А добре и на топло с чувствата си се чувстваха и двамата още от "Чучулигата"

# 538
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug
Честита новина, много се радвам за тях!  Heart Eyes Тъкмо влизах да питам кога се родило бебето, защото в коментарите под интервюто на развален английски са питали...  hahaha hahaha
Както каза Себи, а и е така лилавото е един от тазгодишните цветове за сезона есен-зима. Абсолютен хит са в момента косматите палтенца Peace
А, това на Фе е много готино Wink

# 539

Добро утро Hug Hug Hug

Мами, МИМИ, Ири,Хъшпъпи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Горещият въпрос ,който се задава напоследък е-

-1 — Кто будет партнёршей Бурака в новом проекте "Возрождение. Осман"?

-ОТВЕТ: Пока официального заявления об этом нет. Следите за новостями и узнаем.

Ами следим с нетърпение  Laughing, защото никак не е маловажно кастинга и избора на останалите ГГ

Вчера и сегодня все информационные сайты и Пресса Турции сообщают - Пара Бурак и Фахрийе ждут СЫНА))
🙏🙏

Докато не го потвърдят или отхвърлят  и най-вече докато не се роди живо и здраво бебето не смятам ,че съм познала пола Laughing

Спокоен и усмихнат ден Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт