Какво ни казват планетите тази седмица - 2

• 61 619
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Понеже стана на въпрос, за автомобилите кой дом се гледа?
Трети...или 2-ри,който е на притежанията, собствеността, материалните неща. Трети като дом на Меркурий и близките пътувания.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 22:40 от Магика

# 646
  • La casa de Mickey Mouse
Утре най-накрая подписвам договор за работа. Беше дълъг процес, започна началото на октомври. Надявам се планетите да са благоприятно настроени към мен и да е моето място за дълго време

# 647
Утре най-накрая подписвам договор за работа. Беше дълъг процес, започна началото на октомври. Надявам се планетите да са благоприятно настроени към мен и да е моето място за дълго време
Успех ти пожелавам!

Аз пък се готвя за седемдневно сокопиене ,и се чудя кога е удачно ,според луната, да го стартирам.

# 648
Венера ще се върне във Везни утре, трябва да е благоприятна за финансовите дела.

# 649
  • София
Serendipity
След Пълнолуние - на намаляваща Луна.

# 650
Serendipity
След Пълнолуние - на намаляваща Луна.
Благодаря ти , Магика

# 651
От доста време ви чета с удоволствие.
Използвам случая да благодаря за положеният труд и много полезните съвети,които давате в тази тема!

По отношение на сокопитието - зависи какво се цели с него.
Ако е намаляване на телесното тегло, тогава,действително, се стартира при намаляваща луна.
Но пък има хора, които чрез него правят лечение или профилактика на различни заболявания, тогава вече е различно.

# 652
Какъв ден, какво чудо! Тази сутрин към 10:30 избухна голям скандал на работа, който цял ден не може да се овладее като емоции бушуващи у повечето хора.
Стари неразрешени и потулени проблеми изплуваха с нова сила.
Мен емоционално не ме засегна това и помислих, че съм се спасила... до преди малко, когато ме разклатиха вътрешни съмнения и страх породени от междуличностни любовни събития.

# 653
 на мен пък ми се скапа следобедът, сутринта ми беше супер, надвзеха ми едни пари и касиерката вика ми аз така виждам, та сега ще се разправям заради чуждата некомпетентност, тва най го мразя!

# 654
И мен ме е налегнала депресията явно заради предстоящия рд /19.11/ .

# 655
  • Sofia
2 ноември, петък, денят на Венера. Венера в момента все още е ретроградна, но вече се намира във Везни, а не в Скорпион. Венера е планета-покровителка на два зодиакални знака: на Телец и на Везни. Така че в момента, макар и ретроградна, е в своите владения във Въздушния Кардинален знак Везни. В съзвучие с Венера на трон, и ние се стремим към повече хармония, партниране, сътрудничество, разбирателство, равновесие, баланс, красота, любов, справедливост, отчитане и на чуждата гледна точка.
Колкото до Луната, днес тя транзитира в Земната Подвижна Дева и е отлично аспектирана от Уран в Телец и Сатурн в Козирог. Юпитер в края на Скорпион и Меркурий в Стрелец ще се опитват непрекъснато да я отклоняват от практичните й задачи и това може да донесе известно психо-емоционално напрежение у много от нас. Луната продължава да намалява и да се доближава до Новолунната си фаза, но още е рано. Освобождаваме се от всичко излишно, разчистваме пространството, подреждаме и премахваме ненужните неща около и вътре в нас. По време на Земна Луна, както е днес и утре, е добре да обърнем внимание на здравето, работата, хигиената, труда, колегите, деловите си задачи и ангажименти, реда, прагматичното, делничното и практичното в ежедневието си. Да пренаредим приоритетите, ако е нужно. Да се стараем да правим нещата отлично. Да ги оглеждаме от всички страни, съобразявайки се дори с детайлите и на пръв поглед дребните неща.
Радваме се на фигурата Хвърчило, образувано от Уран в Телец в основата му, Луна в Дева и Сатурн в Козирог като негови рамена, и от Слънце и Венера в Скорпион/Везни на върха му Simple Smile Това Хвърчило се образува, когато към големия Земен тригон прибавим енергията, идваща от Слънцето в Скорпион и Венера във Везни. Материален успех, финансово изобилие, кариерно израстване, приятно балансирани от любов, страст и хармонично партньорство или брак. Чудесно! Да направим деня си прекрасен, сполучлив и ползотворен Simple Smile Все пак идват събота и неделя.
П.П. Добри новини за представителите на Огнените знаци /Овен, Лъв и Стрелец/. Меркурий е в Стрелец и вече имате планета, която ви подкрепя с оптимизма си. Водещи елементи си остават Земята и Водата.
П.П. Съвсем скоро Юпитер ще влезе в Стрелец и още повече се почувства засилване на стихията Огън. Юпитер в Стрелец е в силата си, ще разширява всичко, до което се докосне, ще носи късмет и шансове.

# 656

vihrogonche, благодаря за прогнозата!  Чакам с нетърпение Юпитер да влезе в Стрелец.
Искам да попитам нещо, свързано с конфигурацията Хвърчило. Често се споменава тук, когато се образува.
Сигурно съм пропуснала, затова ми се иска да уточня. Нали тя се отнася за планети, подредени в съответната фигура, но също и за важни точки - СВЛ, ЮЛВ, МС, DC, IC  ?
Т.е. примерно ако в дадена карта определени планети са така разположени, че правят съвместно с  МС  конф. Хвърчило, то то също подлежи на разглеждане и отчитане, нали?

# 657

vihrogonche, благодаря за прогнозата!  Чакам с нетърпение Юпитер да влезе в Стрелец.
Искам да попитам нещо, свързано с конфигурацията Хвърчило. Често се споменава тук, когато се образува.
Сигурно съм пропуснала, затова ми се иска да уточня. Нали тя се отнася за планети, подредени в съответната фигура, но също и за важни точки - СВЛ, ЮЛВ, МС, DC, IC  ?
Т.е. примерно ако в дадена карта определени планети са така разположени, че правят съвместно с  МС  конф. Хвърчило, то то също подлежи на разглеждане и отчитане, нали?

Абсолютно "да"!!!

# 658
Предстои ни седмица на основни,кардинални промени.Всеки ден от нея носи някаква промяна,няма да имаме и минутка спокойствие.В понеделник Луната е във Везни,съвсем намаляваща и ок. 9ч  ще навлезе във фаза Новолуние  / 30гр. преди Слънцето/. След обяд ще квадратира Плутон от Козирог и очаквам начало на скорпионски емоции - тежки,трудно смилаеми,граничещи с подозрение,но може и да бъдат ползотворни в своята дълбочина.Луна във Везни търси емоционално равновесие и подкрепа в човека отсреща,освен това и Венера ретро  вече е тук,във Везни,така,че чувства и емоции ще са в унисон,но някак спотаени и несподелени.Все пак балсамичната Луна не предполага буря от радост.Ще си обичаме близките тихо,кротко,ще търсим тяхната близост,но може би няма да я получим така както ни се иска.
Във вторник, 06.11 ,предстоят две основни астросъбития , които ще поставят началото на големи промени.Първото : в 18ч и 10 мин  Лунните възли  /Нодалната ос/ най-сетне ще напуснат оста Лъв/Водолей и ще се преместят за следващите 1,5 год по оста Рак/Козирог,измествайки кармичните събития в кардиналните знаци.Второто : ретро Уран ще се върне в Овен до 06.03.2019 г., запазвайки негативната конфигурация с Лунните възли.Като прибавим и ретро Венера в последните градуси на Везни и ето ти кармичен кръст в кардинални знаци,което означава,че ще имаме промени и задължения ,свързани преди всичко със семейството,кариерата,партньорски отношения. Който има планети в последните 4 гр. на който и да е знак,ще е засегнат най-пряко.В този ден започва и дълго чакания положителен аспект между Марс във Водолей и Венера.,което ще ни донесе спокойствие в личните връзки,ще се изгладят създалите се неотдавна недоразумения и раздели.Или поне ще бъдат спокойно аргументирани и обяснени.Луната е балсамична.
Сряда , 07.11. ,е особен ден - от 6ч и 30 мин до 18ч и 03 мин е 30-ти лунен ден със символ Златен лебед,носител на красота,доброта,мъдрост,висша любов.Това са 12 часа,през които можем да си направим амулет за защита или да внесем  подкова някъде.Но започва и квадратурата Марс / Юпитер - ескалация на напрежение, неудобство,
особено на държавно ниво.В личен план ще раздуем аз-за,няма да сме съгласни на сътрудничество ,всеки ще е по-, по-, най-....  .В бизнеса - противоречия на нива ресурси и недостиг на средства,поради неправилна употреба  / умишлена/. Банките също ще имат проблеми.Точният аспект между тях ще е на 20.11 в 3 гр. Риби/Стрелец.Ве-
черта в 18ч и 03 мин е Новолунието в 15 - ия гр. на Скорпион,което има добри аспекти с Нептун в Риби и Плутон в Козирог,което означава,че висшите сили ще се заемат с нашите желания,т.е няма много да зависят от нас самите.
Четвъртък , 08.11 , е най-чаканият ден  - точно в 14ч и 39 мин Юпитер ингресира в своя знак Стрелец и ще се задържи в него до 03.12.2019г. Така,че ще имаме до 02.12 т.г. 4 планети в свои знаци - Венера във Везни,Юпитер в Стрелец,Сатурн в Козирог и Нептун в Риби - не е имало скоро такава ситуация и трябва добре да я оползотворим,имайки предвид,че тези планети ще ни дадат най-доброто,дори и при предизвикателни аспекти.
Луната преминава в Стрелец в 21ч. и попада в обятията на добродушкото Юпитер - страхотен момент за семейни
дела,планиране на пътешествия,обучения,бизнес.И за да не е всичко само в розово - започва квадратурата Меркурий в Стрелец / Нептун в Риби,което предполага разсейване,нечестни бизнес игри  /разни преговори,договори,интервюта,нагласени състезания и търгове/, особено внимание при шофиране / да не се говори по тел./.Ще чуем и доста лъжи и подвеждащи информации. За съжаление това ще продължи по-дълго време,защото Меркурий забавя ход и се готви за ретро движение от 17.11  до 07.12 т.г.
Петък ,09.11, ок.обяд е точния тригон между Марс и ретро Венера, един приятен обяд с любимия човек ще ни върне доброто настроение,макар,че можем да попаднем под нечие влияние  / Луна квадрат Нептун/ за добро или за лошо  / зависи от натала/. Луната продължава да е в Стрелец и да расте.
Много хубав ден като енергия е събота ,особено около 22ч. Луната,Венера,Марс,Уран и Северния лунен възел образуват конфигурация,наподобяваща  структурата на диаманта и то точно в 21ч и 53 мин.Някоя дама може да получи пръстен с диамант с предложение за нещо,каквото и да е. Grinning .Добре е за дългогодишни връзки да преминат на ново стъпало.На ход е огнено-въздушната енергия на идеи,комуникации,разбирателство и подем,без излишни терзания и размишления.Все пак само Слънцето е в Скорпион,но то прави добри аспекти с
Плутон и Нептун.
В неделя,11.11 ,ок. 7 ч Луната преминава в строгия Козирог и лежерното и безметежно настроение отстъпва място на съсредоточеност и работа.Марс навлиза в последните три градуса на Водолей и прави секстил със своя управител Уран.Марс пък е управител на Уран и така двете планети са в т.нар. взаимна рецепция и започва много щур   Grinning  период - ще бъдем обхванати от оптимизъм,идващ незнайно откъде и защо,ще ни се иска да рискуваме,да направим нещо неповторимо и значимо и струва ми се ще успеем.

# 659
Много, много благодаря за прогнозата!
Имам два въпроса. За кармичните събития които преминават в крдинални знаци, които започват във вторник и за амулет за защита, който можем да си направим

Общи условия

Активация на акаунт