Какво ни казват планетите тази седмица - 2

• 61 628
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Много, много благодаря за прогнозата!
Имам два въпроса. За кармичните събития които преминават в крдинални знаци, които започват във вторник и за амулет за защита, който можем да си направим
Къде са въпросите? Simple Smile

# 661
  • Sofia
Титания, много ти благодаря за хубавата астро-прогноза, много ми беше полезна лично на мен, още повече, че този уикенд не успях да надзърна в идващите тази седмица транзити Sparkling Heart Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

# 662
  • София
Титания, благодаря за страхотната прогноза!  bouquet

# 663
  • Sofia
С голямо закъснение, написах следното преди няколко часа, но забравих да го публикувам тук:

4 ноември, Неделя, денят на Слънцето. Слънцето е в Скорпион. Трансформация, страст, дълбочина, големи промени... За разлика от вчера. Вчера беше събота, денят на Сатурн, кармата, дълга, Архангелова Задушница. Спомнихме ли си за нашите починали близки? Почетохме ли ги? Задушница - от "душа"... Сатурн седи на своя трон сега, в Козирог. Строги сме, когато се налага, дисциплинирани, сухи и делови. Не може само чувства, емоции и страсти, не може само по Скорпионски да я караме. Нищо, че месецът е такъв. Все още е топъл, ясен и слънчев, но скоро ще почнат ноемврийските влажни дъждове, ще подсетят за идващата Зима. Готвим се. В очакване сме. Подготвяме почвата.

Колкото до Луната, тя днес транзитира вече във Въздушните Кардинални Везни. Точно в 11.06 ч. Луната излезе от Земната Подвижна Дева и влезе във Везни. Въздушната Луна винаги ни подтиква да учим повече, да общуваме повече, да пътуваме повече. Да сме любопитни, любознателни, търсещи, изследващи, отчитащи и чуждата гледна точка. Стремим се към равновесие, справедливост, хармония, красота, баланс, любов и разбирателство в интимните си взаимоотношения. Венера също е във Везни. Двете женски планети са в знака на брака и любовта. Чудно ли е, че ни влече да обърнем внимание на любимия? Ако нямаме такъв, нещо ни тика да творим, дърпа ни да усетим красотата, да оценим естетичното в света... Е, да, Луната е в самото начало на знака, а Венера е в самия му край и е все още ретроградна, но това няма кой знае какво значение в случая. Жените сме настроени на любовна вълна и сме дружелюбни една към друга, няма конфликти между по-зрелите и по-младите жени. Луната все повече изтънява и намалява, все повече се доближава до фазата Новолуние, която ще изживеем съвсем скоро, когато Слънцето и Луната символично ще се целунат, съвпадайки в един и същ градус в Скорпион. Разчистваме, освобождаваме се от излишното, подреждаме, вкарваме в ред нещата си.

Водещи стихии: Вода, Земя и Въздух. Всеки от нас има подкрепата на някоя планета-покровител, която в момента транзитира в неговия елемент. Меркурий е в Стрелец, до дни и Юпитер ще се придвижи до своя зодиакален знак /Стрелец/ и съвсем ще помогне на Огнените знаци. Още мъничко търпение проявете. Общо взето на всички ни ще олекне... До дни. Когато Венера започне да се движи директно. Когато Юпитер седне на своя трон в Стрелец. Когато Луната започне да нараства след Новолунната си фаза.

Хубава неделя от мен!

Скоро очаквайте и прогнозите ми за идващите дни, за новата работна седмица. Скоро Simple Smile доскоро.

# 664
Благодаря Вихрогонче!
Титания, въпросите ми са какво да очакваме от тези кармични промени? Разтълкувай, ако обичаш като за лаици.
Амулет никога не съм правила. По този въпрос отново ми е нужно пояснение Relaxed

# 665
  • Burgas, Bulgaria
Сряда 7-  ми трябва да пътувам за Италия в 24часа тръгва кораба- пускате ли ме , може и 8-ми ?

Ако ...  това , което ми се случва и е пълен абсурд не ме вкара за дълго в болница или не ме убие , егати драмите и загатките , наистина ми писна от мен си ...

# 666
  • При децата ми
Титания, благодаря за прогнозата и аз!:smile:Hug

Що така сега за 20.11?Sad Какви напрежения и съвпади? Тогава съм рожденичка.

# 667
  • Sofia

5 Ноември, понеделник, денят на Луната. А Луната и днес е във Везни и продължава да намалява. Отлично аспектирана от Марс във Водолей, тази Въздушна Луна подкрепя интелекта и ума ни, вдъхновява ни за интересни хрумвания и идеи, стимулира ни да общуваме, пътуваме и учим повече от обичайното за нас. Динамично, силно начало на новата работна седмица!

Да се възползваме и от тригона Слънце-Нептун във Водни знаци, като се отдадем на творчество и всякакви духовни занимания. Хармоничният аспект Марс-Венера подпомага любовните отношения и партньорството като цяло. Другите неща си остават същите като вчера. Желая лек и ползотворен ден на всички! И да напомня, времето е добро да разчистваме пространството вътре в нас и около нас, за да се освободим от всичко вече ненужно и остаряло, и да проправим пътечка, по която да тръгнем след Новолунието.

# 668
Благодаря Вихрогонче!
Титания, въпросите ми са какво да очакваме от тези кармични промени? Разтълкувай, ако обичаш като за лаици.
Амулет никога не съм правила. По този въпрос отново ми е нужно пояснение Relaxed
Лунните възли ще се преместят по оста Рак / Козирог и ще ни дадат своята енергия по въпросите на семейството,грижите за близките,децата,дома,в който живеем,най-баналното ежедневие,храната и мн.други неща,свързани с Рак и Северния лунен възел.Тук,в Рак,трябва да се потрудим,за да можем да използваме благодатната енергия на СЛВ.Срещуположният знак Козирог отговаря за кариерата,бизнес делата,бавното,но сигурно израстване в работата или каквото и да е занимание, за точното кармично русло,в което трябва да се движим,за нашата сигурност,за здравата основа,на която сме стъпили и т.н.Тук господар 1,5 г.ще е Южният Лунен възел,който носи със себе си миналото и обикновено казват за него ,че пречи на развитието и израстването .Аз не съм особено съгласна с това.Просто по него всичко е много лесно,защото вече някога някъде,в някой живот сме  правили това и сега не ни е писано да работим по него / принципно /.Така,че ,ако ЮЛВ съвпадне с натална планета в Козирог,не чакайте повишение в службата сега,в този момент, защото вече сте го имали,поне преди ок. 9 години.
 За амулета - най-простичкото нещо: харесайте си нещо,свързано с темата от живота,която искате да подсилите и си го купете или направете.Ако е любов - символ е сърце,ако са пари - монета или нещо друго,ако искате пътуване - напр.някаква фигурка на нещо .

# 669
Титания, при мен тази ос ще съвпадне с наталната ми, но обратно : моят СЛВ е в Козирог (6 дом) , а Южния ми е в Рак (12 дом) . Там е и Сатурн, в точен съвпад.
Какво бих могла да очаквам? К на 12 дом е Рак, а Луната ми е в  10 дом.

# 670
Когато съвпаднат противоположните възли,тогава се изпълнява предначертания път по карма,доброволно или под въздействието на средата и обстоятелствата.Обикновено е второто,това с доброволното .... не знам как става Grinning

# 671
Много ти благодаря Титания! Пишеш хем интересно, хем разбираемо

# 672
Новолуние в Скорпион

С изгряващи Близнаци и Меркурий в Стрелец в седми, в ретроградната си сянка, основната призма вероятно ще е на превъртане назад на лентата по отношение на комуникацията и обмена на мисли, идеи, виждания, знания, информация, обучение. Тяхното преосмисляне. Отзвук от старите ленти, който оповестява преобръщане на статуквото. Като  осветява, нещо което досега е оставало скрито, неясно. Създава известно напрежение, дискомфорт, препятствия. Носи със себе си дълбоко емоционално послание. И прави остър "завой" в досегашното. В търсене на философския камък на енергията, която получаваме от взаимоотношенията чрез тяхната метаморфоза. Поставянето им на по-различна плоскост.

Общуването и контактът с хора от нашата среда, партньори, предполагат възможност да разширим моментната си идейна перспектива. Те могат да са източник на творческо вдъхновение, по-голяма възприемчивост, телепатична свързаност, емоционална дълбочина и богата емоционална палитра. Небесната обстановка предполага трансформация на съзнанието, на начинът на мислене и светогледа и получаване на знание и разбиране от един по-висш порядък.

# 673
Бихте ли ме посьветвали, кога този месец е подохящо вземането на решение сьрзано с кариера в политиката

# 674
  • Sofia

6 Ноември, Вторник, денят на Марс. Марс, който сега транзитира във Водолей и ни прави дружелюбни, новаторски настроени, добри приятели и носители на нестандартни идеи. Марс, който сега отлично аспектира Луната и Венера във Везни, друг Въздушен знак. И ако Водолей е знакът на приятелството, то Везни е знакът на брака и партньорството. Да не се чудим никак тогава, че днес действията и копнежите ни ще бъдат насочени именно към тези две сфери.

И нищо, че Луната ще излезе от Везни и ще влезе във Водния Скорпион днес, точно в 15.04 ч. следобед, този хармоничен аспект между Луната и Венера от една страна, и Марс от друга страна, ще остане актуален през целия ден. Луната в Скорпион продължава да намалява и вече се намира в знака на предстоящото утре Новолуние. Сега и двете Светила /Слънцето и Луната/ транзитират в Скорпион, знакът на дълбоката вътрешна промяна и трансформацията.

Юпитер също все още е в Скорпион. Естествено е Скорпионовата тематика още да е във фокуса на толкова много хора. Възползваме се от тази мощна негова енергия, още повече, че в момента планетата-покровител на Скорпион Плутон участва в силна и хармонична астрологична фигура. Фигурата е т.нар. Бисекстил, който е образуван от Слънцето в Скорпион, Нептун в Риби и Плутон в Козирог. Духовните интереси са трайни, интуицията ни работи безупречно.

Общи условия

Активация на акаунт