Какво ни казват планетите тази седмица - 2

• 61 536
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Сега видях къде трябва да глеедам , че то почти всичко ми е ретроградно на мен, ясно защо се чувствам добре в такава звездна конфигурация. Благодаря ви за пожеланията!

# 91
  • При децата ми
Сега видях къде трябва да глеедам , че то почти всичко ми е ретроградно на мен, ясно защо се чувствам добре в такава звездна конфигурация. Благодаря ви за пожеланията!

Аз не виждам никъде тук буквата R?Thinking

# 92
  • Burgas, Bulgaria
Не знам как е деня при вас ,  но тук е лудница .
Детето  Теле уж никъде не ходи , се събуди с повръщане , буквално за два часа го повали туй чудо . Както беше ок , започна да ми говори за Неймар - 41градуса Т .
Малката си разби устата .
Баща им имам желание да го разфасовам ,  от много отдавна не съм побеснявала така .
Телевизора просто спря и до там .

За 0 време 124567899 неща ...
Дишам дълбоко , дишаааам .... Аз съм принцеса !

# 93
Прекрасен ден имах. Много работа отметнах, точните хора сами дойдоха при мен. С две думи повече от успешен ден, въпреки умората, удовлетворението е голямо

# 94
Ужасен ден! Добре че свършва

# 95
Ужасна седмица ...отвратителна ...

# 96
  • Бургас
Hrispa- след градусите, в колона позиция.

Аз се чувствам добре, да не предизвикам съдбата, но добре, нещата ми се нареждат както ги планирах. Дано всичко продължи така и наистина да съм улучила периода за важните промени и решения, въпреки сигналите и позициите на звездите.  

Тази вечер е пълното лунно затъмнение, с кървава луна. Дано може да му се насладим визуално поне. Има ли някакво чисто астрологическо значение, това явление?

За щастие е и петък, дано може да мръднем някъде извън града и да го наблюдаваме, ще е много приятно, но зависи най-вече от мъжът в къщата Simple Smile

# 97
При мен е някаква въртележка няколко дни, надявам се да свършва вече и добре да завършат нещата, въпреки че направих доста гафове с леки загуби...   No Mouth

# 98

Cherry^Blossom

не знам дали е добре да се наблюдава... но го направи както ти идва от вътре.
Скрит текст:
бях попаднала на ведически съвети да не се гледа, да не се оставя пране на вън и пр. , заради енергиите на светилата в този момент.

# 99
  • Бургас
Явно, всичко де що е забранено и с послание на негативно ме привлича.......

# 100
  • La casa de Mickey Mouse
Привет на всички,

Не разбирам от астрология, но винаги съм проявявал интерес. Изчетох темите и реших да споделя с вас как се отразява при мен ретроградния Меркурий (а сега и затъмнението), ами пълен ужас. В процес съм на смяна на работата. Хиляди апликации, няколко интервюта и днес на куп два отказа. Да минава този период и да се наредят нещата.

# 101
Ужас! Тъкмо изпрах...Disappointed

# 102
  • При децата ми
Благодаря за страхотната тема! Blue Heart
И аз съм боса в материята, но вече трета тема следя и ми е много интересно да чета тук, въпреки че на моменти нищо не разбирам.
Преди време се бях запалила и прочетох книгата "Домовете" на Гуинет Брайън (имам я пдф, ако някой я иска). Сега нямам време, но тук ще чета обезателно!
Поздрави! Hug

ВИП, може ли книгата?

# 103
Този път ретро Меркурия и мен ме хвана. Днес по затъмнение бях на едно интервю. От началото на месеца продължава тази одисея, много нерви и притеснения ми коства. И когато снощи скръцнах със зъби, чудейки се как да изляза по възможно най-деликатния начин от неприятна ситуация и да им напиша още едно напомняне (засегната беше финансовата част), те ме потърсиха сами, още тази сутрин. Имах и интересен сън с двама починали близки (настойници в детството), не е изключено да е бил предсказателен.

# 104
Благодаря за страхотната тема! Blue Heart
И аз съм боса в материята, но вече трета тема следя и ми е много интересно да чета тук, въпреки че на моменти нищо не разбирам.
Преди време се бях запалила и прочетох книгата "Домовете" на Гуинет Брайън (имам я пдф, ако някой я иска). Сега нямам време, но тук ще чета обезателно!
Поздрави! Hug

ВИП, може ли книгата?
И аз се нареждам за книгата: valonte@abv.bg
Благодаря Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт