Какво ни казват планетите тази седмица - 2

• 61 560
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Съболезнования, Титания. Благодаря за прогнозата.

От написаното, разбирам, че може би затова се чувствам добре, в комфорт.  Моят Нептун си е у дома в Риби по натал и в добро сътрудничество последните месеци с Юпитер, същото важи и за Сатурн и Уран при мен, или ми помагат или съм си взела поуките от преди

Предните страници стана въпрос за ретроградни натални планети и се вгледах как е при мен - ретро  Меркурий, Уран, Нептун и Плутон

Мерикурий, за сега, само ми донесе вест за  блокирана здравна книжка . Един сладур все ми я връщаше уж, пък писал моите данни на мъжа ми, но дойде 13-ти,  сви го зъб мъжкото тяло, хукна на първата клиника. Няма данни за него в системата и отишъл в Здравната каса,  щтракнали и "ааа, ама вие се водите на името на жена" И мъжо -  "е, да,това е жената",
а  служителката "ооо, за този ли доктор става въпрос?! Няма да върне книжката на жена ви, блокирали сме я, не го търсете, ще пуснем нова" 

# 121
Титания, моите съболезнования Sad

Тикве, страшно си звучи, аз настръхнах, докато те четях...

skk007, и аз горе-долу съм така, но ако знаеш английски в гугъл като напишеш транзита има тълкувания, а на български ето тук има: https://www.anesway.info/as_asp_pl.php. За начинаещи доста книги има в спиралата, аз от там свалих доста преди години.

При мен не знам защо, но от известно време се чувствам страхотно - леко и безгрижно ми е, тотално противоположно на последните 2 години. И се чувствам заредена с енергия, толкова ми е много, че даже не мога да заспя  Laughing

# 122
Титания, прегръдки от мен! Hug
valonte, не можеш да получаваш писма. Ето линк за книгата тук:
Скрит текст:
Успешна седмица на всички! Kiss

# 123
Титания съболезнования и от мен 😌
Желая ти да нямаш вече поводи за тревоги, а само за усмивки.
Както бях писала чакам да приключа със старата работа /имам още 2 дни, днес и утре/. Не съм планирала нищо ново, решила съм м.август да се отдам на почивка и грижи за дома и любимите хора. Виждам че това съвпада и със ретроградния Меркурий и мисля, че това ми решение е правилно в момента. Септември с нови сили ще търся нова работа, и съм сигурна че ще намеря това което търся.
Успешна седмица Flowers Hibiscus

# 124
Титания, прегръдки от мен! Hug
valonte, не можеш да получаваш писма. Ето линк за книгата тук:
Скрит текст:
Успешна седмица на всички! Kiss
Много странно!
Благодаря за линка 🤗

# 125
  • При децата ми
Сега влизам в темата, нещо не ми излизат новите известия, а то имало такива...

Титания, съболезнования и от мен!:sad:
Ето, това вече е непоправимо!
Благодаря ти за прогнозата!:hugs: А, аз се чудех защо не пишеш?...

Тиква, ужас! Просто си го представих! Дано повече никога нямате такива случки!

# 126
  • София
Титания, съжалявам за загубата. Моите съболезнования!
Животът обаче продължава..... Бъди силна, за да продължиш напред!

# 127
Благодаря ви много ,момичета !!! Най-непредсказуемия ден от тази седмица ще е 02.08,четвъртък,ден на Юпитер. Небето е изпъстрено с най-различни аспекти : квадрати,тригони,квинтили - 72 гр. ,биквинтили - 144 гр. и др. Последните са от групата на т.нар. "творчески" и предназначението им е  да  оправят каши и да разплитат кълба от проблеми.Така,че считам това за денят на непредвидените възможности.Слънце тригон Луна - страхотна позиция за вървеж на делата. Късмет на всички!!!

# 128
Титания, два дни се чудя какво да ти кажа....Съжалявам за това, което се е случило и се чудя на съвпадението...точно преди няколко дни обяснявах на детето си какво е алергичен шок....
Вече чакам четвъртък

# 129
Мен много ме е страх като чуя алергичен шок. Детето ми е с опозиция Нептун Марс, марс е в 8 дом. От бебе е алергичен, алергиите са предимно към полени, но са много силни. Разбира се,  отказах всякакви ваксинации, когато на две годинки ми взе акъла реакцията му на поредната ваксина. Аз и без това бях много скептична,  като химик, към ваксините, но пусто, се доверявах на лекарите. Тогава още не знаех картата на детето си.....
Сега съм го предупредила. Да знае винаги. И да внимава, ако някога се наложи медикаментозно лечение, да предупреждава.
Ето в това виждам голяма полза от Астрологията. Ако не знаех картата му, нямаше да съм толкова безкомпромисна за решението си и вниманието си към алергичните оплаквания при детето.....

# 130
  • Sofia
Two Hearts Титания, приеми искрените ми съболезнования. И ти благодаря за няколкото кратки прогнози! Оценявам го Two Hearts   Ти като Водолей е естествено силно да си почувствала това Пълнолуние и Лунно затъмнение. Разбирам те и съм с теб Flowers Four Leaf Clover

Тикве, настръхнах като четох за детето ти! Как е сега? Кажи ми, че вече е съвсем добре! Two Hearts Flowers Hibiscus  моля те Gift Heart

Аз влязох в темата специално, за да ви напиша следното, което касае само утрешния ден, 31 юли, вторник:

- Утре по обяд ще се радваме на хармоничен бисекстил: Луната и Нептун ще съвпаднат в 16-ия градус в Риби, и ще са отлично аспектирани от Юпитер в 14-ия градус в Скорпион и от Плутон в 19-ия градус на Козирог.
- Сатурн и Уран тригонират в земни знаци. Безумните идеи ще бъдат регулирани и възпирани от Сатурн, който пък от своя страна няма да бъде чак толкова строг и суров заради връзката му с нестандартния Уран.
- Плутон е в тригон с Венера и в секстил с Юпитер. Очакваме дълбоки трансформации в любовната сфера, които ще бъдат за добро в крайна сметка, но могат да се усетят доста болезнено.
- Квадратура на Меркурий с Юпитер. Може да възникне конфликт с висшестоящ в йерархията.
- Слънцето е в Лъв, Луната - в Риби. На фона на творческото, топло, жизнерадостно и любящо Слънце, имаме Водна, пасивна и мечтателна Луна в най-нежния, емоционален, сантиментален, състрадателен, раним и чувствителен знак на зодиака - Риби.
- Опозиция на Венера с Луна и Нептун. Илюзии в любовта. Напрежение в общуването между младите и зрелите жени.
- Опозиция на Слънце с Марс. Квадратури на Слънцето с Уран и Юпитер. Напрежение в общуването между младите и зрелите мъже. Като цяло мъжете са напрегнати, чувстват се засилени да действат и/или им се случват внезапни, неочаквани неща.
- Ретрограден Меркурий, в Лъв. Имайте си го предвид. Меркуриевото ретроградие често оказва негативно влияние върху комуникационните системи и мобилните устройства, върху начина, по който общуваме писмено и устно, върху пътуванията ни. Бъдете внимателни. Пазете се от участие в словесни битки. Не правете прибързани заключения и изводи, изчаквайте, проверявайте документацията и електронната поща по два пъти. Риск от изпадане в недоразумения с околните.
- Ретрограден Марс, във Водолей. В точна квадратура с Уран, в Телец. Възникват стари конфликтни ситуации. Появяват се мъже от вашето минало. Или битки отпреди. Напрегнатият аспект Уран-Марс е взривоопасен. Затова се пазете от токови удари, порязвания, падания, внезапни наранявания, колебания в пулса и кръвното налягане, главоболие и мигренозни пристъпи, и други подобни. Бъдете нащрек.

# 131
  • София
Вихрогонче, страхотна си!  bouquet Благодаря за прогнозата за днешния ден! Внимание! Внимание и пак внимание!

# 132
  • Burgas, Bulgaria
Вихрогонче ,  тъкмо мислех да те обявявам за издирване заедно с Адриана , Хепи ,  Есме  - ти сигнализира , надявам се другите момичета са по почивки и всичко е наред . Катеричката и тя липсваше , но се "обади" ...

Той е добре ,  аз не съм спала спокойно от тогава , по цели нощи сънища , само подскачам като ужилена ,
ходя като 6 за 5 ,  горещи вълни  , виене на свят - ходя с мокра кърпа на врата , че огън ми гори , луда работа , лудаааа  . Благодаря ти Hug .
И ти благодаря , за прогнозата ,  за времето ,  надявам се да сте добре всичко Hug

# 133
Тикве, тук съм аз, чета постоянно, пиша малко в другата тема.
Нямам нищо за хвалба, затова гледам и много да не се обаждам, вчера имах кофти ден, чувствам се малко изтощена вече от тези мисли и това бунтуване.

Надявам се детето да е добре!

# 134
Благодаря ви много ,момичета !!! Най-непредсказуемия ден от тази седмица ще е 02.08,четвъртък,ден на Юпитер. Небето е изпъстрено с най-различни аспекти : квадрати,тригони,квинтили - 72 гр. ,биквинтили - 144 гр. и др. Последните са от групата на т.нар. "творчески" и предназначението им е  да  оправят каши и да разплитат кълба от проблеми.Така,че считам това за денят на непредвидените възможности.Слънце тригон Луна - страхотна позиция за вървеж на делата. Късмет на всички!!!
Ох, дано е хубав денят! Praynig
Появи се един Водолей ( но отзивите, които четох в съседната тема за мъж от този слънчев знак ме изненадаха доста неприятно Confused ), транзитна Луна ми е в 1-ви дом Crazy

Общи условия

Активация на акаунт