Какво ни казват планетите тази седмица - 2

• 61 587
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
При мен е в 12д :/ какво да пожелавам по този дом, малко ме плаши, че е точно там

# 181
Титания, благодаря! bouquet

При мен съвпадът е в 6-ти дом. Не е там, където ми се ще, та не знам дали да пиша желания. Rolling Eyes

# 182
Как определяме градусите? Сигурно е лесно, но в момента не включвам?

# 183
При мен е в 12д :/ какво да пожелавам по този дом, малко ме плаши, че е точно там
При мен също е в 12  Simple Smile ,но имам и съвпад с натална планета там. Принципно 12-ти дом е нашето  "скривалище"
В него крием неща от света,от околните,понякога дори и от себе си.Това е дом на Юпитер и Нептун / 12-ти знак са Риби/,но това е и първият светъл дом от наталната карта - първият дом над хоризонта /линията  Асцедент-Десцедент/.По 12-ти дом можем да си почиваме,да релаксираме,да мечтаем,без да ни е страх, дори да се радваме
съвсем чистосърдечно и безрезервно.Това е 2-ри дом от 11-ти и така може да изкараме пари от наши планове.Съ-
що е 3-ти от 10-ти - може да са кратки пътувания до нова социална среда или да започнем обучение,свързано с по-нетрадиционни науки .Изобщо доста неща могат да се кажат за този дом,пък и за всеки друг. 12-ти се свързва с
по-дългосрочни пребивавания в чужбина /9-ти от 4-ти/ и емиграция,също принудителен или доброволен престой в уединени места /болници,манастири,затвор,центрове за възстановяване и т.н./.12-ти дом е спечелил слава на почти недостъпен и обикновено ние работим по него несъзнателно почти през целия си живот.Но всичко зависи от наталната карта.

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 16:12 от Титания

# 184
Сещам се и още нещо - МС на Новолунието в 12-ти натален - време е да излезем "на светло"!!! Grinning

# 185
Какво значи да излезем на светло, да изляза от черупката си ли? 😀
Да ти кажа честно, последната седмица ми беше толкова турболентна, пак ми се обърна живота на 180 градуса, само времето ще покаже обаче дали е било за добро

# 186

Звездите са в отпуска)))!
Обаче ми липсват!

# 187
И аз надничам всеки ден с надежда за нещо интересно, но....няма!
Приятна почивка на звездните ни дами 🌸🌸🌸
Очакваме ги с нетърпение! 💐

# 188
  • При децата ми
Мдааа, и аз така!:smile:

Чакаме ги с нетърпение!:yum:

# 189
  • София
Здравейте, момичета!
Чудех се защо от юли не съм получавала известия във темата, а то било защото има нова тема и аз не съм писала в нея. Извинете ме за спама, но се записвам.

# 190
Днес,19.08,неделя,в 7ч и 25 мин Меркурий тръгна в права посока и вече не е ретрограден,но докато е в Лъв ще е в квадратура с Юпитер от Скорпион и ще раздува опашати лъжи , ще крие истината и ще продължава да прави пакости както стана с Търговския регистър.Но пък 4 планети са в свои знаци - Слънцето в Лъв,Венера във Везни,Сатурн в Козирог и Нептун в Риби, така,че можем да мислим вече за успокояване на ситуацията в небето,но по много особен начин.Планетите в Лъв са подложени на атака от Юпитер в Скорпион,което ще доведе до надценяване на его-то  /Слънцето/ и прекалено раздуване и поява на затруднения в областта на информацията,
комуникациите,пътуванията и всичко останало,свързано с Меркурий. Венера пък ще бъде подложена на квадратури от планетите в Козирог, т.нар малефици,т.е неблагоприятни ,Сатурн,Плутон и върналият се за малко в този знак ретроМарс.Това означава,ще можем да очакваме негативни ситуации ,напрежение,ограничение и върховни усилия в темите на Венера - любов,притежания,пари,нещата,които харесваме и обичаме да правим.Не е препоръчително за процедури за разкрасяване,преподреждане на дом,сключване на брак /любовта ще "изчезне",за да отстъпи място на терзания и недоразумения/,дори за купуване на вещи,особено скъпи.Има и още нещо,Венера намалява скоростта си на движение   / вече под 1 гр/ден  /,защото  на 06.10. ще стане ретроградна в 10-ия гр. на Скорпион,което означава,че ще намалим темпото по темите на Венера.Но пък тази ситуация може да доведе до скъсване на натежали вече отношения - я с работодател, я с партньор някакъв  /личен или служебен/ или да ни донесе такъв,с когото ще трябва да се съобразяваме и да го търпим,т.е да изстрадаме чувството "любов" или усещането за притежание на някого или нещо.Или ще правим големи компромиси в името на нещо,което считаме,че трябва да запазим в този момент.Но въпреки това сега щастливците са Везните.
Слънцето ще навлезе в Дева на 23.08.,четвъртък, в 7ч и 09мин, и настъпва успокоението и работната обстановка.
Ще престанем с приповдигнатото и пресилено настроение, ще слезем от сцената и от светлината на прожекторите,ще се приземим и ще се потопим в скромния и делови фон на прилежната Дева.Можем да станем придирчиви,прекалено взискателни,но всичко ще е за да си оправим нещата,надробени от предишните месеци.
Затова дните от 23.08 до края на август ще са особено подходящи за набиране на скорост на бизнес проекти и сериозни делови проучвания.Но докато Меркурий е в Лъв  /06.09/ считам,че подписването на окончателни договори ще е проблемно и в най-добрия случай ще претърпят промени по-късно.
На 21.08.,вторник,Луната ще ингресира в Козирог и емоциите ще са насочени в деловата сфера,а в личния живот може да сме и много недоволни  /квадрат с Венера от Везни/ и разочаровани.
Но на 23.08 и Луната ингресира в нов знак   /освен Слънцето - виж по-горе/ - във Водолей и навлиза във фаза Пълнолуние.Емоциите са леки,въздушни  /тригон с Венера/ недоразуменията биха могли да се изгладят чрез приемливи компромиси  / 150гр. със Слънцето,квадрат с Уран и 30гр. със Сатурн/ и да заложим на приятелските
срещи и контакти.Разбира се ,при опозицията на пълната Луната с Меркурий думите ще са стрели,но се надявам
Венера от знака на дипломацията да си свърши работата. 25.08,събота, е най-шарения ден откъм емоции - на небето има всичко и по много - тау-квадратури,тригони,бисекстили ,много творчески аспекти и изобщо няма да имаме и минутка почивка ,ситуациите ще се сменят и докато уловим едната,ето ти другата е налице.Единствено предупреждение бих дала относно информацията,която получаваме - да я проверяваме,защото може и да се заплетем и от добри намерения.
На 26.08,неделя, в 14ч и 57мин е  Пълнолунието в Риби,страхотна положителна енергия - образува се т.нар."хвърчило" от Слънцето,Луната ,Сатурн и Уран в 3-ия гр. съответно на Дева,Риби,Козирог и Телец.За мен това е красота,изящество,емпатия,скромност,взаимна помощ,небето ни дава крила.Ще бъдат активирани всички натални планети в първата декада   /до 8-ия гр./ на всички знаци,някои чрез квадрати,други чрез полусекстили или съвпади.Но каквито и да са аспектите рядко се случва такова Пълнолуние.Да го използваме за добри дела.

# 191
Много ти благодаря Титания!
Ще чета пак по-внимателно, но разбрах, че с подписване на договори е добре да изчакам до 06.09 ,нали така?

# 192
Много ти благодаря Титания!
Ще чета пак по-внимателно, но разбрах, че с подписване на договори е добре да изчакам до 06.09 ,нали така?
Да,поне аз така мисля.Просто Юпитер от Скорпион,колкото и добри намерения да има,в най-лошия вариант ще бъдем натоварени непосилно.

# 193
Благодаря, Титания! bouquet

Вчера подписах договор, снимах, изпратих. Да видим.
Върна се ситуация от преди 20 години която тогава изпуснах, защото забременях и се преместих. Става дума за нещо свързано с работата, краткотрайно, но много хубаво и полезно, според мен.
Дано не се стресирам непосилно, но не мисля. Все повече се убеждавам, че Сатурн при мен не е малефик. Промените дом по дом са шокиращи и генерални, но досега всичко е било в моя полза.

Ще внимавам в картинката, де. Супер подробна прогноза, не искам да прозвуча като опозиция, не ми е това целта. Hug

Най-голям подем съм имала при опозиция натален (в 3ти дом) и транзитен. На МЦ като беше изхвърчах като стрела. Като влезе при Юпитер в 11ти дом се сбъднаха мечтите ми от детството (в професионален план), за които всички ме подиграваха, че съм луда. И взех, че се ожених щастливо.

А сега Сатурн ми донесе и много вълнуващ кратък романс  Blush с Козирог, където ми е Луната. Flutter

Не мога да се оплача от нищо, освен от финансов кръвоизлив, но пари се изкарват. Да сме живи и здрави.

# 194
  • София
Титания, много благодаря за подробната прогноза.  bouquet
За мен едно е важно и ясно - да внимавам, да обмислям и да си сложа лепенката на устата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт