Какво ни казват планетите тази седмица - 2

• 61 626
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
29 октомври, понеделник, ден на Луната. Още в първия час след полунощ, точно в 1.24 ч., в самото начало на деня, Луната се премества от Близнаци в Рак. Реално Луната сяда на своя трон във Водния кардинален знак на Рака, а и понеделник си е нейният ден. Започваме седмицата със силна Женска енергия, водим се предимно от чувствата, емоциите, инстинктите, усета и интуицията си. Луната е намаляваща и е отлично аспектирана от Уран в Телец и от Слънцето и Венера в Скорпион. Доминиращ елемент - Водата. Цели 6 от 10 планети транзитират във Водни знаци в момента.

Меркурий и Юпитер съвпадат точно, възможно е да усетим разширение в областите, управлявани от Меркурий - пътуванията, обученията, общуването с другите хора, търговията, образованието. Заради напрегнатия аспект Меркурий-Марс обаче се пазете от невъздържани изказвания и гневни тиради. Опозицията Уран-Венера може да даде неочаквани ситуации и внезапни случвания в сферата на парите и/или любовта, бъдете нащрек и внимавайте.

# 631
Предстои ни интересна седмица - енергийно ще бъде разделена на две части : до 31.10 ,сряда и след нея. До сряда вкл. ще действа земно-водната енергия,както е обяснила Вихрогончето Flowers Hibiscus Самият ден ,сряда, ще е разнообразен,защото по различно време три планети ще сменят знак : Луната ок. 5 ч. ще влезе в Лъв ,Меркурий ок.
7ч ще премине в Стрелец и ще започне голямото бърборене,а ретро Венера ще се върне в своя знак Везни ок.21 ч.,
за да си отдъхне и събере сили и енергия.С други думи казано,момичета,от четвъртък ние сме на ход - Луната е в Лъв - ще си вирнем носа,ще искаме да сме в центъра на вниманието и на събитията,т.е. ще излезем "на светло".
Мерка в Стрелец ще ни даде пълно право на бъбривост,пътувания,може малко да сме разсеяни,но каквото и да направим ще е за добро по темата на малкия пакостник ,защото той ще направи положителни аспекти с Лунните възли.Можем да подаваме документи,даже държавната администрация ще работи за нас  /Слънце в секстил със Сатурн от Козирог, този аспект е работен,дава възможности/.Аз лично смятам да направя маркетинг относно закупуване на нова кола Simple Smile,след сряда ,разбира се.Венера,навлизайки в своя знак Везни ще се отскубне от точната опозиция с Уран,но ще продължава да е в обсега на действие на този аспект доста дълго време - до средата на м.12 т.г.По кармично е действието на този аспект в момента ,защото заедно с Лунните възли се образува Голям квадрат в първия градус на неподвижните знаци - Северния е в Лъв,а Южния е във Водолей.Така,че ако,сега направим някаква промяна в партньорските си взаимоотношения те ще са с дълготраен характер /минимум 9 години/.А,ако някой започне нова връзка,то тя ще е интересна,сигурно с Водолей Grinning,но всичко ще зависи от наталната карта.Обикновено се казва,че отношенията ,започнали на аспект между Уран и Венера са внезапни,силни,интересни,но нетрайни.Най-хубавото е ,че,ако се наложи раздяла,то тя ще е без драматизъм и хората си остават добри познати,а може би и приятели.На мен лично ми е мъчно за хубавия тригон между Уран и Сатурн,който след около десетина дни ще се разпадне.Сатурн държеше Уран да не прави бели в началото на Телец,макар,че дългата квадратура между Уран и Марс поддържаше огъня на разрушението.Обаче,каквото било - било. Марс вече ще премине в последната декада на Водолей и търпеливо ще го изчакаме да цопне в Риби и да се кротне там на 15.11,но дотогава има доста време.Добре е,че вече няма с кой да си прави квадратурите  и да ни разбива,освен с Луната.Считам,че от 01.11,четвъртък,ще имаме по-добра обстановка.Юпитер е в 29-ия гр. на Скорпион,вече уморен от дълбоко проницателния характер на знака.Юпитер обича широта,простор,промени,свързани с разширяване и развитие по обем на нещата. Някой беше казал "Колкото повече,толкова повече"  Simple Smile - Мечо Пух си е точно Юпитер,голям,тромав,но сърдечен,усмихнат и винаги казва нещо запомнящо се.Юпитер ще премине в своя знак Стрелец на 08.11.

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 19:27 от Титания

# 632
  • Бургас
Титания, благодаря за прогнозата! Добре ми дойде лично на мен, че ще имам работа и ходене по институции тази седмица, явно нацелих добър звезден момент Wink Добре дошло ми е.

# 633
[quoteВенера,навлизайки в своя знак Везни ще се отскубне от точната опозиция с Уран,но ще продължава да е в обсега на действие на този аспект доста дълго време - до средата на м.12 т.г.По кармично е действието на този аспект в момента ,защото заедно с Лунните възли се образува Голям квадрат в първия градус на неподвижните знаци - Северния е в Лъв,а Южния е във Водолей.Така,че ако,сега направим някаква промяна в партньорските си взаимоотношения те ще са с дълготраен характер /минимум 9 години/.А,ако някой започне нова връзка,то тя ще е интересна,сигурно с Водолей Grinning,но всичко ще зависи от наталната карта.Обикновено се казва,че отношенията ,започнали на аспект между Уран и Венера са внезапни,силни,интересни,но нетрайни.][/quote]

До средата на месец декември тази година ли е този аспект? Всяка година ли Венера прави такъв с Уран? А има ли шанс дори след усвояването на кармичните уроци или въпреки тях отношенията и след 9те години да се запазят? Защо всичко е толкова нетрайно... как въобще хората създават семейства като вечно някой ужасен аспект или планета им влияе?

# 634
Затова казвам,че всичко зависи от наталната карта.Просто това е енергията на опозицията Уран - Венера. При положителен аспект между тези две планети вероятно изходът от една връзка няма да е същият.

# 635
  • Под кленовите дървета
Благодаря за прогнозата. До сряда имам изпити и ми трябваше повече логика, отколкото емоции, ама....каквото, такова.
Иначе и аз ще имам разправия с администрацията, така че ще е след четвъртък, мерси за насоките.
Скоро да се очертава период за търсене или смяна на работа?

# 636
  • SF
В моята карта Уран и Венера са в съвпад в 12-и дом.

# 637
В моята карта Уран и Венера са в съвпад в 12-и дом.
Аз нямам аспект между двете планети, но нали това е мунданно влияние...
А къде може да се види дома на аспекта между две планети?

# 638
  • При децата ми
Титания, благодаря за прогнозата!:hugs:

Като каза "закупуването на нова кола", искам да те питам: "Сега нали не е удачен момента за закупуване на кола, поради ретроградието на Венера"? Питам, защото и мой добър познат ще купува кола след сряда?

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 15:31 от Hrispa76

# 639
  • Sofia
... До сряда имам изпити и ми трябваше повече логика, отколкото емоции, ама....каквото, такова. ...

Има планети, които в момента транзитират в ЗЕМНИ знаци, те ще ти бъдат от голяма полза за изпитите, спокойно! Flowers Four Leaf Clover

# 640
  • Sofia
ЛУНА В РАК

Лунните транзити са бързи транзити. Това е така, защото Луната се движи доста бързо и за около месец успява да премине през всички 12 зодиакални зони, тоест през целия Кръг на Зодиака. Средно на всеки два дена и половина Луната се премества от един в друг зодиакален знак.

Луната се намира в своите владения във Водния Кардинален зодиакален знак на Рака. И тъй като Луната седи на своя трон в Рак, там тя се чувства максимално комфортно, уютно, много е силна и уверена. Винаги, когато Луната транзитира в Рак, в атмосферата витае нещо неуловимо. Луната е Женска планета, а Рак е знак с Женска енергия. Луната в Рак е майка, домакиня, зряла жена. Луната в Рак е и вътрешният психо-емоционален свят, инстинктите, настроенията, чувствата, интуицията, усетът ни за нещата.

Рак, освен знак на родителството и майчинството, освен знак на чувствата и емоциите, е и знак на недвижимата собственост, сигурността, материалната обезпеченост. Подобно на противоположния му знак Козирог, Ракът се стреми към стабилност, надеждност, повторяемост, към сигурност, често откриване в рамките на дома. Луната в Рак обожава сентенцията: "Моят дом - моята крепост!".

Независимо от това представители на кой Слънчев или Лунен знак сме, в дните, когато Луната преминава през зодиакалния знак Рак, всички ние ставаме по-чувствителни, по-емоционални, по-склонни да приемаме нещата лично, по-потопени в женските качества като цяло, по-обърнати в посока семейството, рода, децата, близките, роднините, родината, и тяхното осигуряване.

В същото време - по-мечтателни, по-грижовни, по-"Лунни". Възможно е да ни обземе меланхолия с неясен произход или да станем много по-сантиментални от обичайното за нас. Да имаме по-ярки и запомнящи се сънища. Или да не можем да спим добре. Може да сготвим храна за душата. Или да поговорим с някого с цел да го разберем и утешим. Ей такива неща. Заниманията с изкуство, творчество, поезия, музика, вода ще ни помогнат, както ако носим сребърни бижута.

# 641
Титания, благодаря за прогнозата!:hugs:

Като каза "закупуването на нова кола", искам да те питам: "Сега нали не е удачен момента за закупуване на кола, поради ретроградието на Венера"? Питам, защото и мой добър познат ще купува кола след сряда?
Аз само ще правя маркетинг,все още съм далече от закупуване.Ретро Венерата дава завишени цени.

# 642
Здравейте чета ви от време на време и ми е много интересно. Чудя се, тези от вас, които пишат прогнозите да ли биха ми дали малко информация за изминал период от време преди 1 година. Случиха ми се неприятни събития и просто искам да знам какъв период е бил? Simple Smile)

# 643
Понеже стана на въпрос, за автомобилите кой дом се гледа?

# 644
  • Sofia
30 октомври, вторник, ден на Марс. Марс в момента транзитира във Водолей, това е знакът на приятелствата, съмишлениците, социалните мрежи, обществените групи и общности, високите технологии, нестандартното мислене, нетрадиционните решения, ексцентричните идеи, новаторския подход. Мъжката ни енергия и активност е насочена предимно към гореизброените области.

Колкото до Луната, тя днес остава целият ден в своите владения в Рак. Разказах ви за Луната в Рак вчера. Как ще сме подвластни повече на своите чувства и емоции, как ще ни се иска да се сгушим в някого или ние самите да се погрижим за някого, как ще ни влече към дома, рода и близките, как темите за родителството, майчинството, недвижимите имоти и вътрешното ни психично пространство ни стават особено важни.
Луната продължава да намалява. Днес е хармонично аспектирана от Нептун в Риби и от Юпитер и Меркурий в Скорпион. В същото време е в напрегнато отношение с Плутон в Козирог. Плутон, великият трансформатор и разрушител, ще я тласне към повече размишления за миналото, към ревизия и преоценка на събития и случки, към нужда от преосмисляне и ретроспекция.
Точно както вчера цели 6 от 10 планети транзитират във Водни знаци в момента. Водещ елемент - Водата.
Меркурий и Юпитер съвпадат точно, възможно е да усетим разширение в областите, управлявани от Меркурий - пътувания, обучения, общуване, търговия, занаяти, образование. Заради напрегнатия аспект Меркурий-Марс обаче се пазете от невъздържани изказвания и гневни тиради. Опозицията Уран-Венера може да даде неочаквани ситуации и внезапни случвания в сферата на парите и/или любовта, бъдете нащрек и внимавайте.

Общи условия

Активация на акаунт