Какво ни казват планетите тази седмица - 2

• 61 607
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Малко си промених публикацията, но не ми позволява вече да изтрия предишната, за което се извинявам:

6 Ноември, Вторник, денят на Марс. Марс, който сега транзитира във Водолей и ни прави дружелюбни, новаторски настроени, добри приятели и носители на нестандартни идеи. Марс, който сега отлично аспектира Луната и Венера във Везни, друг Въздушен знак. И ако Водолей е знакът на приятелството, то Везни е знакът на брака и партньорството. Да не се чудим никак тогава, че днес действията и копнежите ни ще бъдат насочени именно към тези две сфери /приятелство и любовни връзки/.

И нищо, че Луната ще излезе от Везни и ще влезе във Водния Скорпион днес, точно в 15.04 ч. следобед - този хармоничен аспект между Луната и Венера от една страна, и Марс от друга страна, ще остане актуален през целия ден. Луната в Скорпион продължава да намалява и вече се намира в знака на предстоящото утре вечер Новолуние. Сега и двете Светила /Слънцето и Луната/ транзитират в Скорпион, знакът на дълбоката вътрешна промяна и трансформацията. Луната е невидима на нощното небе, скрита е напълно. А за нас е добре да минем на по-лека и течна храна. Както и да разчистим, да подредим и да се отървем от всичко остаряло, ненужно и неподходящо за нас.

Юпитер също все още е в Скорпион. Естествено е Скорпионовата тематика още да е във фокуса на толкова много хора /страсти и дълбоки чувства, тотална трансформация, разрушаване на старото, за да дойде новото, способност за лично съхранение, интерес към скритото, потайното, окултното и езотеричното, боравене с чужди пари и средства, привличане и чар/. Възползваме се от тази мощна енергия на знака Скорпион, още повече, че в момента планетата-покровител на Скорпион - Плутон - участва в силна и хармонична астрологична фигура. Фигурата е т.нар. бисекстил, който в момента се образува от Слънцето в Скорпион, Нептун в Риби и Плутон в Козирог. Духовните интереси са трайни, интуицията ни работи безупречно, можем спокойно да ѝ се доверим и да направим деня си повече от добър! Дерзайте Simple Smile

Имайте чудесен ден!!! Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 11:29 от vihrogonche

# 676
Бихте ли ме посьветвали, кога този месец е подохящо вземането на решение сьрзано с кариера в политиката
След точното Новолуние на 07.11 в 18ч и 03 мин  може да правите планове ,но започвайте да ги изпълнявате след
10.11.т.г.

# 677
Титания,, благодаря Ви много

# 678
  • При децата ми
Титания, можеш ли да кажеш нещо повече за точния съвпад на 20-ти 11?

# 679
  • Под кленовите дървета
Много благодаря за прогнозите,винаги са полезни!
На какво се дължи физическата умора? Действително съм във влияние на Венера, обаче много умора, физическа и то последните месеци, не само седмица.
Благодаря за напомнянето за новолунието, бях изключила.

# 680
Здравейте, прекрасни прогнози както винаги Flowers Bouquet
Ще пишете ли списък с желания на днешното новолуние?
С какво трябва да бъдат свързани желанията ни?
Хубав, позитивен и усмихнат ден ви желая Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 681
А кои аспекти се гледат за здравето?

# 682
Днес ще се оглеждам за амулет. Мисля, че сам ще ме намери

# 683
Здравейте, подходящо ли е до края на месеца да се преместиш в ново жилище?

# 684
  • Наблизо
Аз възлагам големи надежди за 10/11 и да се почувствам най-накрая на място в професионално отношение.

# 685
Здравейте, подходящо ли е до края на месеца да се преместиш в ново жилище?

Мисля, че след 17-ти, когато Венера ще тръгне в нормален ход, е добър период

# 686
След 17 Меркурий става ретрограден и трябва да се види кои домове управлява в натала.
При мен е У на 1 и 10 и аз лично не бих се местила тогава, но всичко е индивидуално.

# 687
След 17 Меркурий става ретрограден и трябва да се види кои домове управлява в натала.
При мен е У на 1 и 10 и аз лично не бих се местила тогава, но всичко е индивидуално.

Меркурий попада в 6 дом в Стрелец в наталната ми карта.

# 688
И моят е там, виж на кои домове ти е Управител

# 689
И моят е там, виж на кои домове ти е Управител

Можеш ли да ми кажеш как?

Общи условия

Активация на акаунт