Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 67

• 60 435
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Особено в Бургас-андролози 0, а уролозите работят с "опипване"😊 и "напипване"😊.

# 106
  • Бургас
То да не е по-голям напредък, да ти изписват като лечение- насочва се за икси.......Това и без диплома мога да го напиша или да му дам добавки.....там съм спец вече!Ама диагностиката ни куца от всякъде и на локално и на национално ниво. Не знаеш ли какъв е проблема, няма как да го лекуваш. Знаят едно варикоцели и до там.....и като няма варикоцеле и шах и мат.

Както и да, то тоя проблем не е от вчера и няма да е до утре за съжаление. Дай Боже само по-леки процедури и повече късмет на всички.

# 107
И аз да се отчета, в петък ми беше пункцията и от 6 фоликула извадиха 4 яйцеклетки. Останалите две не запомних какво ми казаха за тях. Вчера ми се обадиха, че са се оплодили 2 и утре съм на трансфер. Изписаха ми антибиотик Доксициклин и капсули Утрогестан. Не знам и двете ли ще ми ги върнат.

# 108
Здравейте момичета, да попитам някой правил ли е изследване на АМХ скоро след стимулация, дали ще е занижен?

# 109
Здравейте, аз пуснах 1 месец  след първата стимулация резултата беше 1.5. Преди нея беше 1.3

# 110
Здравейте момичета, да попитам някой правил ли е изследване на АМХ скоро след стимулация, дали ще е занижен?

Зависи колко яйцеклетки сте вадили . Да, ще е занижен ако сте вадили 15 .
Ако са били 2 - едва ли.

# 111
  • София
Момичета, да се похваля Simple Smile
от утре съм на Бемфола 2 х 150 до 6-ти ден сутринта -тогава преглед и хормони.
Имам 9 АФ (4 в единия и 5 в другия яйчник), но не разбрах - възможно ли е да се появят повече или от тези 9 каквото се развие?

# 112
  • Бургас
Възможно е....Ама моят опит показва, че няма да са зрели до края....

Иначе моя АМХ е 3,88, левият яйчник беше пълен с яйчица, десният- не. Та и това АМХ е една голяма боза. С лека поликистоза съм/

При мен мина пункцията, от всички фоликули в ляво успяха да се пунктират само 4, за щастие с яйчица. В дясно, няма никой зрял,. Мъжката проба не става за МАКС, та разичтаме основно на късмет сега. Мерси на всички ви за подкрепата!

# 113
Успех Чери,дано се оплодят всички:)

# 114
  • Бургас
Момичета вие секс правите ли след пункция......аз днес за малко да опороча всичко, явно хормоните яко ме перат и за малко да посегна почти полусънена на мъжа.....Чудя се дали сега има някакъв проблем да се обичаме?

# 115
  • София
Чери, успех - и едно да се оплоди, да е вашето Simple Smile

# 116
  • Varna
Чери много  стиснати палци! Simple Smile

# 117
Момичета вие секс правите ли след пункция......аз днес за малко да опороча всичко, явно хормоните яко ме перат и за малко да посегна почти полусънена на мъжа.....Чудя се дали сега има някакъв проблем да се обичаме?
Чери, хубаво е да се въздържате от ласки 2-3 дни, защото все пак си е раничка. Обичайте се вечерта преди трансфера Simple Smile Успех!

# 118
  • София
и с доста непунктирани фоликули също не е добра идея секса.

# 119
Cherry,успех!Дано всичките се оплодят.Защо не става МАКС?Количеството ли беше малко!Поне ИМСИ не може ли 😞?

Общи условия

Активация на акаунт