Отговори
# 135
baloni bdbaloni baloni
ЗА МАЛКАТА- ГОЛЯМА ЕДНОГОДИШНА ВЕЧЕ НИКОЛ! ДА БЪДЕ ГОРДОСТ ЗА МАМА И ТАТИ И ДА ИМА БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, ПЪЛНО С РАДОСТ, ИГРИ И УСМИВКИ! [/glow]

СИСКА, ЧРД И НА ТЕБ! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ВИНАГИ ОБГРАДЕНА С ЛЮБОВ И ВЕСЕЛ ДЕТСКИ СМЯХ! [/b][/color]
АРА, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА НА ВАС! ДОМЪТ ВИ ВИНАГИ ДА БЪДЕ ПЪЛЕН С ЛЮБОВ, РАЗБИРАТЕЛСТВО И МНОГО ДЕЧИЦА! Wink
Ееееее-х, колко много празнуващи днес! Hug Много е хубаво така, а и да ви се похваля, моя приятелка роди преди 2 часа, момченце и аз съм абсолютно в еуфория!

Калина и тя като Шоколадчето и много от другите бебочета спинка из цялото креватче във всевъзможни пози. Възглавница мисля да и сложа чак към 2 годинки, разбира се, ако тя прояви желание може и по- раничко. Ще видим...
flea, мерси!  bouquet

Гледам докато ме нямаше сте зачекнали любима тема- КНИГИТЕ. На мен това ми е страста! Чета нощно време, защото само тогава ми остава свободно време за това. Sad А иначе фаворит ми е Тери Пратчет- просто съм му луд фен. Дан Браун също много ми харесва, но отдавна вече не са издавали нова негова книга.
Асе, ако Шифърът ти е харесал и не си чела Шестото клеймо - действай. На мен лично тя повече ми хареса Simple Smile. А пък ако темата за семейството на Исус и Мария Магдалена ти харесва препоръчвам (ако не си я чела, разбира се) Светата кръв и свещеният Граал.
newsm10

# 136
  bigdance2ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА НИКОЛ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, С МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА И ДА РАДВА МАМА И ТАТКО!  ura  ura  ura

bdbaloniЧестит рожден ден на Сиска с пожелание за много здраве, късмет и незабравими моменти с малката Габи!

baloniЧестита годишнина на Ара - нека животът ти е изпълнен с много любов и разбирателство! baloni

Относно спането и Вики спи във всякакви позиции. Но докато заспи си провисва крачетата през решетките и протяга ръчички, все едно иска да дойде да се гушне до мен Grinning А след това се върти - настрани, наопаки, въобще както се сети, но по корем не спи.

# 137
  • в шоки-land
Честит пьрви рожден ден на порасналата НИКОЛ!Щастливо детство и много усмивки !

СИСКА, Честит рожден ден и на теб! Бьди много щастлива ! Весел пра3ник  bouquet

АРА, ЧЕСТИТА  ГОДИШНИНА! Още много години семейно щастие ти пожелавам!

малкото днес е много странно ...не искаше да го накьрмя, само мрьнка от сутринта, 3а капак падна от леглото и си удари тиквичката, абе и3общо днес не ни е ден май обещах да се видим с Джеми и Мира в Цюрих, чака ме пране,гладене и после  багаж, кьщата е на вили на могили, а а3 си седя пред компа и пия кафе....уфф, оплаках ви се....а времето е прекрасно при нас и ми се и3ли3а, но при цялата та3 работа ще видя как ще стане....хубав ден на всички  , благодаря 3а 3акуските    ( ще ги отложа 3а малко по-кьсно  ) отивам да се ра3шетвам....

# 138
Благодаря ви момичета за прекрасните пожелания   love001
Честито и на всички други които празнуват днес!
Ние трескаво се подготвяме за детското парти което ще бъде днес следобед, а утре ни чака и кръщене... така че, имаме тежка програма. Като мине офанзивата ще  пуснем снимки да ни видите!
Весел и усмихнат ден от нас ето и почерпка 
beer Wine Glass newsm38

# 139
  • В средата на времето
 bdbaloni, на малката сладурана Никол! Пожелавам и да расте здраво, будно дете и с много късмет!  baloni

bdbaloni, Силве! Пожелавам ти да бъдеш винаги много щастлива и обичана майка и съпруга!

baloni Честита годишнина и на Ара! Simple Smile Само любов и разбирателство пожелавам!  baloni

# 140
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА БЕБОРАНКА НИКОЛ-НЕКА ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, УСМИХНАТА И НАДЯВАМЕ СЕ ДА Я СРЕЩНЕМ  КАТО СЕ ПРИБЕРЕМ В НАШИЯ РОДЕН ГРАД Hug Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИСКА И ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА АРА!  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
  • София
Момичета, аз още съм и на вълна "икони", иначе вече взех такава на Богородица. Признавам си, че я купих от един интернет магазин, но с болно бебе вкъщи просто нямаше как. Струва около 50 лв., честно казано има малко комерсиален вид, но като цяло ми харесва. Избрах я по композицията, то и като я гледаш на картинка всъщност няма и по какво друго. Остава да я осветя. Някой правил ли го е досега? Предполагам, че отиваш в църквата, намираш попа, той я поръсва със светена вода, даваш му някой лев за здраве и така. Само че аз ще съм с бебето и детската количка, затова всякакви подробности, например трябва ли да си запиша час предварително, ще са ми от полза. Попаднах също на информацията, че съществува поверие, спред което, ако иконата или разпятието не е закупено от собственика, няма да “хване” при освещаване. Ако решш да подаряваш такова, то получателят трябва да ти го заплати символично. Някой знае ли нещо по въпроса?

# 142
Assinka, една от най-наи-любимите ми книжки се казва "Хванете ми колобус"+"Моето семейство и други животни" от Джералд Даръл. Авторът е естественик и основател на тръст за защита на изчезващите видове. Книгата всъщност е колекция от негови разкази описващи пътуванията му за събиране на редки животни в различни краичета на света + Неговият живот и  семеиство , когато е бил на десет годинки и са живели на гръцки остров. Написана е великолепно, хумористично и с много любов. Препоръчвам я силно.

Точно с този автор майка ми навремето ме зариби да чета книги. Умирах си от смях, много добро чувство за хумор и обич.

Честит първи рожден ден на Никол! Много положителни емоции, здраве, щастливо детство!

Честит рожден ден, Сиска! Пожелавам ти много усмивки и любов!

Ара, честита годишнина! Още дълги години разбирателство и семейна хармония!

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 13:41 от toninna

# 143
Честит Първи Рожден Ден на Никол  happy bd

Нека малката принцеса да е здрава, весела и слънчева  baloni baloni baloni

Честит Рожден Ден на мама Сиска   bouquet

Бъди жива и здрава, много много щастлива и обичана  newsm51

Честита годишнина на мама Ара    bouquet

Бъдете като две влюбени гълъбчета за цял живот kiss

# 144
  • В средата на времето
Сия, аз като внучка на свещеник да ти кажа , това което знам от дядо ми - ако трябва да е по всички църковни правила, иконата се оставя в черква 40 дни и и се четат разни молитви..За това,че ако не е купена от човека за когото е нямало да я хване освещаването са пълни глупости.
Дядо ми беше свещеник от старата школа така да се каже и всичко изпълняваше много точно и стриктно. Днешните свещеници може би съкращават процедурите, незнам..

# 145
  • София
Сия, аз като внучка на свещеник да ти кажа , това което знам от дядо ми - ако трябва да е по всички църковни правила, иконата се оставя в черква 40 дни и и се четат разни молитви..За това,че ако не е купена от човека за когото е нямало да я хване освещаването са пълни глупости.
Дядо ми беше свещеник от старата школа така да се каже и всичко изпълняваше много точно и стриктно. Днешните свещеници може би съкращават процедурите, незнам..

Благодаря! Кръщенето обаче ще е на 29.06. - Петровден, т. е. за съжаление нямаме 40 дни дотогава. Кумата избра деня, тъй като в зависимост от това на чий ден се кръщава детето, се определя и по-нататъшния му път. Нещо като с избора на име - светецът се явява като покровител на кръщелника. Темата ми е интересна, като се зачетох си припомних и някои моменти от първото следване - в руска филология изучавахме жития на светци по старобългарски и древно-руска литература, както и много интересни неща по руски фолклор (вътере влизат и славянски, както и православни елементи). Ох, дано не съм ви отегчила много, че съм доста извън темата, ама дори си зарязах къщата, докато детето спи, за да се ровя из нета.

# 146
Честита Годинка на Никол!!! Много здраве и усмивки ти желая мило детенце.

Честит Рожден Ден Сиска!!! Много щастие ти желая с любимите хора!!!

Честита Годишнина Ара!!! Много пъти по десет да имате и да сте все така щастливи.

# 147
Честит 1-ви РД на малката порастнала Никол! Нека бъде жива и здрава, да има щастливо детство и много да радва мама и тати!   newsm51
Честита годишнина, Ара! Бъдете дълги години влюбени!Много семейно щастие ви желая!

Е, Mr. Green редно е да почерпя       party023  Wine Glass

Сия,това не го разбрах за избора на ден за кръщенето  Embarassed можеш ли да ми обясниш  Praynig Примерно вашето като е на Петровден какво ще ре4е?
Ох, аз книжка откога не съм чела.... ама май следващата, което ще хвана няма да е роман  Confused че трябва за дипломна работа да се подготвям полека-лека.
Миши, идвам си, бре  Mr. Green След 1 седмица живот и здраве  bowuu

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 15:33 от siska

# 148
Мамчета, мамчетата от Юли'2006 имат първо бебче  Hug

Хайде да им е живо и здраво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 149
Мамчета, мамчетата от Юли'2006 имат първо бебче  Hug

Хайде да им е живо и здраво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Олеее, невероятно. Живо и здраво да е първото бебче от Юли2006 Hug . Кога бяхме ние, кога родихме, кога честваме годинка. Как си върви живота Joy

Общи условия

Активация на акаунт