Отговори
# 240
Момичета да се похваля - накрая проби пустия му зъб Laughing

Ако искате да ни видите в действие, ето малко снимки: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13548&AlbumId=56064

Приятна и спокойна вечер от нас с Вики!

# 241
Хипо, и моите цици се смалиха откакто спрях да кърмя, но тези дни-ве4е 5 месеца от спирането маааааалко си възвръщат големината - т.е наливат се...но аз преди много си ги харесвах гърдите, бяха ми кръгли и твърди, а сега ве4е са меки и малки  Cry е, май са в процес на растеж или така ми се струва, незнам  Thinking но и ти трябва да изчакаш за окон4ателен резултат.

# 242
И аз с е надявах,че ще ми се смали мярката на сутиена,че няма намиране,ама... чашка D съм си и няма спасение за сега.

# 243
Днес случайно видях в устата на Ники пробил кътник - горе в дясно. Не зная какво да си мисля. Това някаква аномалия ли е? Много се притесних. До сега има 5 пробили зъбчета - по 2 отгоре и отдолу, 1 долу в ляво и сега кътник. Гледам, че и долу в дясно се белее и другия кътник. Има ли други бебчета с пробили кътници?
За гърдите - кърмих дъщеря си само 40 дена и гърдите ми си останаха твърди и хубави, но сега, след Ники положението е същото като при Hipo. А много си харесвах бюста  Cry

# 244
  • В средата на времето
Eйй Изабела, не ме плаши .. Shocked Laughing..аз се надявам като спра да кърмя да понамалеят тез чудесии  ooooh!..преди да забременея исках да имам малко по-големи гърди, ма чак 2 номера по-големи не съм си пожелавала.. Whistling и аз сега нося D, a беше време, когато се пъчех с B  Grinning

Мериан, а ти защо си се притеснила от излизащите кътници на бебо?Simple Smile)..че чак аномалия ти се струва  Wink..не съм зъбар, но не виждам поводи за притеснения  Hug

# 245
Мериан говорих с една позната зъболекарка, когато на Емчо му проби втория резец отгоре, и тогава тя ми каза, че от едно известно време вече всичко е в нормите - каквото и да стане, който и зъб пръв да пробие все било в нормите, така че спокойно. Няма какво да направиш, щом е тръгнал ще пробие и толкова.

За бюста, и аз като Изабела винаги съм била с голям бюст, и докато кърмех беше още по-голям, и имах само 1 сутиен който ми ставаше, и сега ми се намалиха, но пак съм с чашка ДД, който едвам си открих. И понеже съм много трудна на намиране на сутиени за мен, като ми стана този си взех 3 бр., та сега съм се запасила. Но определено са ми доста по-увиснали и спаружени, ако мога така да се изразя. То и преди беше увиснал (с тази големина е трудно да е стегнат), но пък сега положението е трагично. Но това е риска на професията, както се казва.

Лека нощ.

# 246
Не съм писала при вас от сто години и все се чудех от къде да започна, но темата с циците ме провокира и реших да внеса малко успокоение сред редиците - важно е да се спортува за стегнат бюст  Naughty и по принцип още не е завършила промяната, това е междинен етап. И циците не стават такива от кърменето, а от самата бременност - напълняване после отслабване, хормони и .............. но в последствие при мен първия път постепенно пак се оформиха и стегнаха след като бях минала през подобен кофти етап.

Виждам вече има ходещи крачета, акащи в гърнета, още повече зъбета - браво на порастващите ни момичета и момчета  smile3501

# 247
  • София
Момичета да се похваля - накрая проби пустия му зъб Laughing

Благородно ви завиждам! Ади още се мъчи. Да ви е здрав и беличък.

А за циците - моите сигурно са само една идея по-големи, но си нося всички сутиени от преди. Виж от 4-ия месец на бременността докато кърмех само растяха, направо бях изпаднала в ужас. Тогава разбрах една приятелка с много голям бюст (според мен на нея си й отива, а и предполагам, че някоя можа и да й завиди за него) - ми то си тежи; пречи ти като тичаш, защото подскача и т. н. Аз като "по-млада" винаги съм спортувала, а и природата не ме е надарила с кой знае какви гърди, но аз си ги харесват такива - кръгли и твърди. Всъщност като мерки обиколката ми не е малка, но повечето май е гръб, че чашката ми е само Б.  Grinning Виж таткото беше много щастлив, когато като бременна през първите месеци отслабвах, защото повръщах, а бюстът ми само растеше.

# 248
Явно проблемът с циците наистина е от хормоните! И аз не вярвам, че е от кърменето...И да кърмиш, и да не кърмиш, гърдите ти все пак наедряват, а после изведнъж си губят ролята, за която ги е създала природата и са в чуденка какво става  Laughing! При мен няма как да увиснат, няма какво  Joy! Ще следим процеса  Joy

# 249
В моите няма промяна кой знае колко,но наистина намирането на сутиени си е живо приключение.
Аз скоро се снабдих с два и съм мнооогоо щастлива.Ама сега се чудя как да си намеря сутиен със силиконови презрамки ,и как аджеба силиконовите презрамки ще удържат туй в сутиена. Laughing Laughing Laughing
Ето това е моят любим модел.Но шансове за чашка Д няма :

# 250
Аз да ви се оплача от нощес сме болни.До снощи нищо му нямаше, но нощес цяла нощ не е спал, а ние покрай него. Носа му хем запушен, хем тече и кха, кашля, но Т няма. Сега ходихме до лекарката, и само сиропче, и капки за нос, и физ. разтвор и витамин С. Но така се дави от сополите явно, защото няма хрипове, а само гърлото му е зачервено. Иначе си яде, весел е. Обаче нослето тече като вода.
Поне дупето му се оправи. (Аделина мерси за съвета, но слава Богу сега се оправи с кремчето на Бюбхен, от 2 намазвания)

# 251
Бяхме на консултация и Виктор е отслабнал 60 грама! Лекарката каза, че няма място за притеснение, защото много се движи. Движи се между средното и ниското тегло, карай. Иначе е пораснал с 2 см. И си хапва добре.
Надя, забравих да кажа, че ти вярвам, че Ванката е реагирал така на алармата. И Вики го е правил - в случая колата не беше нащата, но алармата - същата! Децата разбират много вече...
Гърдите ми определено много се смалиха, макар че сега пак кърмя по няколко пъти на ден. Но са по-големи от преди да забременея, защото старите сутиени не ми стават. Сигурно като спрем с кърменето нищо няма да остане от тях, а за формата няма да говоря  ooooh!

# 252
  • София
Аз да ви се оплача от нощес сме болни.До снощи нищо му нямаше, но нощес цяла нощ не е спал, а ние покрай него. Носа му хем запушен, хем тече и кха, кашля, но Т няма. Сега ходихме до лекарката, и само сиропче, и капки за нос, и физ. разтвор и витамин С. Но така се дави от сополите явно, защото няма хрипове, а само гърлото му е зачервено. Иначе си яде, весел е. Обаче нослето тече като вода.

Краси, а какви капки ви изписаха? На Ади Коларгола много добре й подейства. При нея беше същото - кашляше, защото нали са малки и си гълтат соплките вместо да ги духат. Вярно че приличаше на боксьор след мач, защото капките са кафяви. Добре че прочетох в една друга тама как да й ги слагам, че иначе ми трябваше още 1 човек. Ако имаш проблеми със слагането им, мога да споделя как точно. Този начин обаче не пречеше на Ади да врещи като прасенце на заколение по време на процедурата. А Коларголът ни го забъркаха в 1 аптека, защото д-р Любенова ни изписа 1%, а най-ниският готов е 2. Също така готовите капки са с много ниска трайност - около 1 седмица.

# 253
Момичета, дайте акъл за хубава сладкарница, където може да се отиде с бебе, баби и дядовци Laughing

# 254
http://www.2fukli.net/

Вчера ми изтекоха очите по тези торти,сладки и т.н.
Много са вкусниии.

Общи условия

Активация на акаунт