Отговори
# 90
Мартин няма синя книжка....Ама не знам защо....Има картон, в който са вписани всички прегледи и имунизации...Тярбва ад питам педиатърката...но имам някакъв спомен, че ми каза в началото, че трябва да направи такава книжка...

# 91
Благодаря за бързите отговори  Hug

# 92
Емилиян също има някакъв картон в който му вписват имунизациите и т.н., но здравна книжка не съм виждала, т.е. не са ми давали, но трябва и аз да попитам другия път за такава.

Хей момичета, сега като четях за спомените от миналата година наистина се просълзих. Точно на този зен преди 1 година наистина осъзнах че времето е наближило и започна да ме хваща страх. Незнам - хем е толкова хубаво, хем изпълнена от емоции, и на моменти се натъжавам, че ей така както измина 1 година, ще се търкалят годините и дечицата ще порастнат и ние ще остарееме и ................ започвам и аз като старите хора, но това ни е пътя, който трябва да извървим (да сме живи и здрави само). И със сигурност всеки един период от порастването на децата ни, ще е хубав по своему и ще си има моменти с хубави емоции, и моменти, но не искам толкова бързо да растат Cry. Ужас - нещо отидох много надалеч ...........  Confused

# 93
  • временно във Пицеландия
толков апразнично изглежда темата днес,доставя ти удоволствие да четеш честитките,такава радост  Hug Grinning
но сега да ви се оплача от Герганата  Crossing Arms от няколко дни основното ни ядене е хляб или солети,от манджите опитва една-две лъжички и до там,започват се дни протести и тръшкане най-вече,от което да ви,кажа честно,нямам нерви просто.това което най-много ми е било неприятно да видя у децата на другите,моето собствено го прави.... Sad но като оставим на страна това,тя просто не се храни хапва малко плодово пЮре или малко каша,останалото само хляб иска....тъй де казах си.
а да и после по някое време като огладнее зверски,понеже все пак в един момент,тръшка се или не и вземам хляба и казвам край с храненето,тогава почвам пак отначало да давам храната и пак същото-две три хапки сле дкоето тръшкане и рев,дакато не си получи солетата или хляба..........направо ми иде аз да почвам да се тръшкам  Crazy

# 94
  • Пловдив
А пък моят син за първи път вечеря нещо различно от кърма т.е. супа. Не си мислете, че това е мое желание - просто не иска да суче.   Sad. И тъй като нямах нищо друго под ръка, дадох супата от кухнята и си я изяде с охота. Нещо не му хареса моята кърмичка  Rolling Eyes
Иначе днес ядохме от салатката на дядо - краставици и домати  Party. Много ни се услади    Flutter
Дадох и кайсийки.
Бе май днес много нови неща съм дала. Трябва да си я запиша тази дата  Crazy

# 95
Ами момичета, то туй беше, РД мина и с него и прощъпулника  Hug Изкарахме си чудничко, като в детската градина  Mr. Green Четири мами+четири бебета  Crazy И много играчки и беснеене кой на пода, кой някъде другаде наврян  ooooh! И моята мома хвана лекарски слушалки , следователно лекарка ще я правим  Mr. Green И много добре изпозира с тях, вдигна ги високо да ги видим по-добре, ако нещо сме изтървали..Утре ще пусна снимчици  Heart Eyes

# 96
Честит първи рожден де на двете Габита! Да растат много живи и здрави за радост на мама и татко! Да са винаги усмихнати и щастливи!

Виктор също няма синя книжка Thinking Ще поискам другия път от лекарката. А днес му се появи второ зъбче  Heart Eyes Направо супер. Бяхме да гледаме един апартамент (ще сменяме квартирата) и мъжа ми го видя и ме извика и аз започнах да се радвам, а жената ме гледа  Shocked Какво ли си вика, тази за едно зъбче полудя. Ама наистина ми стана хубаво. Този апартамент май ще го вземем, но има нужда от чистене и малко ремонти и ще е трудно с мъника... Ама ще се справим. Хайде лека нощ на всички!

# 97
Браво на Габи, докторица значи  Hug Това е една прекрасна професия  Hug

Момичета, да ви се оплача. Вчера нашата детегледачка оставила Мая сама в спалнята да си шета с проходилката и отишла да си говори по телефона  #Cussing out Е да, но аз не съм обезопасила нищо, дори съдържанието на шкафовете. И Майчето отишла и си отворила един шкаф и започнала да вади. Лошото е че в този шкаф имаше какво ли не, стотинки, копчета и т.н. Сега се моля само игли да не е имало, че снощи нещо плака детето, пъшкаше все едно я боли коремче  Cry Просто съм бясна, днес имахме сериозен разговор с детегледачката  smile3515 smile3511 fight , но лошото е че не знам АКО детето е глътнало нещо, какво е то  Sick

# 98
E тя тази вашата детегледачка деца не е ли гледала, не знае ли че без надзор не се оставя ?! Уф! Дано нищо не е глътнало Майчето  Praynig А вие как разбрахте? Детегледачката ви каза ли? Ако да-поне добре че е казала, можеше със същия успех и да скрие инцидента...

Сега да се пУФаля  Mr. Green Габи снощи не издържа след силните емоции до баня, та направо хапна детенцето в 9.30 и бум в леглото. И дръпна един ЯК сън до 10.30 сутринта  Shocked Само с 2 пробуждания около 1ч и 5ч за мнооого малко - за чайче и бибка. А аз станах в 8.30ч, направих попара, към 9ч отидох да я побутна да става, ама не ще детето..Та така, трябва явно по-често да й се устройват разни тържества  Mr. Green че иначе спи толкова леко, че ако шавна и се ококорва, както и при всеки шум. Дано като порасне още малко, като почне вече сама да тича насам натам и да започне да спи по-продължително и по-дълбоко. Въпреки че ве4е забелязвам напредък откакто минахме на един-единствен дневен сън -  по 2 и половина-3 часа спи следобеда.И тъй като е много изморена, разните там шумове не ги чува... А мен този вариант с единия сън много ме устройва  bowuu
Долу в подписа са ми новите снимки.

# 99
Ритка  Hug Абе не вярвам да е глътнала нещо... Ще стискам палци, а ти - спокойно! Ама наистина трябва да се стегне малко гледачката, че все пак тя носи отговорност за детето ви през деня...

# 100
Не ми каза тя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Снощи към 23 часа бръкнах в шкафа да търся една тетрадка, видях че всичко е наопаки и и се обадих да питам какво е ставало  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 101
  • временно във Пицеландия
а лошо,Ритка,мъмрене за момичето и дано всичко е наред,не се притеснявай излишно.предполагам,че мине се не мине време и все за това мислиш от сутринта
Сиска много готино,човечето навърши годинка и започва като големите деца,дано и ние така,че казвам ви нямам сили почти

# 102
сиска браво на голямата гъбка Laughing
много хубави снимки.
и професия хубава си е избрало детето bowuu

сега когато иви прохожда и бърника навсякъде всички сме мнго внимателни до какво се докопва и слага в устата.
в противен случай -пълно обезопасяване и преподреждане на къщата.

# 103
Здравейте момичета, първо искам на патерици да честитя рожденните дни на двете Габита.
От сърце им желая весело, безгрижно детство изпълнено с много емоции и смях, да растат здравички и умни за радост на мама и татко.  bouquet
 Нашите неволи продължават, но за радост се разминахме без антибиотик. Марти все още има страшни сополи, от къде в това носле, които се стичат в гърлото и кашля от това. Изписаха ни капки за нос Розоксим и Проспан за кашлицата. И освен всичко това му пробиха и двата горни кътника  Shocked. Може пък сополките и всичко останало да е било от това. Та сега вече имаме 9 зъба.
Като четох по-нагоре в темата се размислих и аз колко бързо мина тази една година, изпълнена с много емоции и притеснения на моменти. Но всичко това ни прави истински майки и оценяваме сладостта от това.  bouquet
Стига за сега ще продължавам да ви чета и ще пиша когато имам време, пък надявам се и аз на някоя от срещите да мога да дойда и да се запознаем лично.

# 104
Вече настана вълнение покрай рождените дни! Целувки за всички  Heart Eyes

Вие как намирате сутрин заспали децата си - Ема все е в една неудобна (според мен) поза - сбутана в ъгълчето, дупето стърчи с желание и то да се намести в същото ъгълче, а се е случвало и  да е станала и после заспала в другия край на леглото измежду играчките. Всеки път се изненадвам как е възможно така да се бута в ъгъла   #Crazy  Но е факт.

Общи условия

Активация на акаунт