СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 66 985
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Днес и аз записах сина ми в 51 СУ, Из. изкуство-анимация, фотография и рекл. дизайн. Всички пишете, че се попълвали много документи, а на мен ми дадоха да попълня само една анкетна карта с имена, адрес, имейл и телефон. Документ за преместване и на нас искаха. Трябваше да попълня молба до директора на старото у-ще и беше готово след час.

# 121
  • София
Успех и късмет за мохиканите с най-здравите нерви, останали зат рето класиране ! Да влязат децата, там, където най ги влече !

# 122
  • София
Не означава, нашето беше чисто празно😂 Аз го гледах 5 минути в недоумение🤔 Нищо не пише вътре, хора, ни-що!
И в нашето не пише нищо. Отпечатани са всички предмети, но на мястото на оценки няма нищо. Един хвърчащ лист.

# 123
  • София
И нашето отпусно е така

# 124
121-во - отпусно дадено без проблем. Трябвало, обаче, след началото на учебната година да занесем бележка (каква ли?) от новото училище, за да знаят, че детето не е останало извън системата на образование.
??????????????????
Твърдо това си го пускам покрай ушите. Няма да разнасям бележки наляво-надясно - ами да си говорят в системата на МОН.

# 125
121-во - отпусно дадено без проблем. Трябвало, обаче, след началото на учебната година да занесем бележка (каква ли?) от новото училище, за да знаят, че детето не е останало извън системата на образование.
??????????????????
Твърдо това си го пускам покрай ушите. Няма да разнасям бележки наляво-надясно - ами да си говорят в системата на МОН.

Е, ти нали им носиш бележка, че е записано детето, за да ти дадат отпусно.....каква бележка пак обратно ?!?
Не са истински просто. Чакам да ми звъннат за отпусно!

# 126
  • София
Във 2 АЕГ не искаха отпусно. Ама, викате, да почакам и да не се радвам - може и на мен да ми звъннат Joy
На чакащите за трето класиране - успех! И за тях сагата да приключи по най-добрия начин за децата!

Последна редакция: пн, 16 юли 2018, 20:17 от Sunny bunny

# 127
  • София
alexova, явно има и по-прогресивни училища, които си раздават отпусни без документ, че детето е записано. Joy
Сигурно им е писнало от влачещи се орди родители, които да си го търсят, а канцеларката и тя е човек, и тя на море ходи...

# 128
Като чета за това прословуто отпусно, почнах за се притеснявам. В АК искаха само свидетелството за завършен 7 клас в оригинал , картон от личния лекар и попълних един техен формуляр нищо друго.

# 129
  • София
Е, как без отпусно?! Веднага се задействай, че току ти отписали детето от колежа, че и пари после ще ти връщат!

# 130
  • София
Аз пък от отпусното разбрах, че сина ми е  ходил на шах и е участвал в тромпетен оркестър  Mr. Green

Joy
Много яко! Да ходя и аз да пробвам да взема отпусно. Току виж съм открила неподозирани таланти у дъщеря ми. Joy

# 131
alexova, явно има и по-прогресивни училища, които си раздават отпусни без документ, че детето е записано. Joy
Сигурно им е писнало от влачещи се орди родители, които да си го търсят, а канцеларката и тя е човек, и тя на море ходи...

Ааа, занесохме си чинно бележка сега, та затова се чудя какво точно искат по-нататък. Но мъж ми беше куриерът, та не знам повече детайли. Няма и да се интересувам. Писна ми (лекичко) Simple Smile

# 132
Яко, ами......Прилагам и снимка:
Скрит текст:
Явно им писна да се обясняват и са решили да се "избъзикат"( когато ходих за малкия, беше баш наплива от седмокласници за първо записване и техническата изпълнителка и  директора в хор обясняваха, че не трябва, не се иска и не се дава, но децата си чакаха и и искаха, щото иначе нямаше да ги запишат)....Пловдивчанки, предполагам, ще се сетят кое е училището.

# 133
Уф, докато преборя мързела да се регистрирам отново, то мина целия зор! Имам регистрация от 15 години, ама не я потвърдих и беше изтрита. Сигурна съм, че повечето от вас ще се сетят - бях pandora. Направо ме върнахте толкова назад във времето, същите тези бебета, които обсъждахме, вече са порастнали млади хора....

По същество да не е гол носталгичен запис и за протокола - девойка, НПМГ математика и информатика с НЕ. Това беше първото и желание, всъщност всичките и желания бяха НПМГ. Това се превръща в семейната гимназия - баща и е учил там, току виж и сестра и след три години и тя да поиска да се присъедини Thinking

И аз да потвърдя за отпусните - искат.

# 134
  • София
JoyJoyJoyJoy

Искам бутон със смеещо се човече, който да може да се натиска повече от веднъж.
С глас се хиля!
Не е истина просто, колкото човека сме у форума, толкова истории.

"Пътеводител на галактическото отпусно", а сещате ли се кой ще е авторът?

Общи условия

Активация на акаунт