СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 66 997
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Е как кой?!? Русалката Simple Smile

# 136
  • София
Е как кой?!? Русалката Simple Smile

Joy
Не точно...

# 137
Досега кротко отклонявах покани за визита, но новият директор на Прогресивното като нищо ще ме накара да променя творческите си планове. После може да мина през РУО и да завърша с романтично кафе в МОН. Joy
Има и вариант за едноседмичен семинар по Черноморието. Събираме ги накуп и изясняваме някои основни моменти в кандидатстването след завършено основно образование и не само в него.

# 138
  • София
Егати! Значи за мене да дойдеш - да пием бело и да ядем прасковки - не можеш, ама за кораба - майка можеш?! Не си ми прЕАтелка Triumph

# 139
  • София
Еее, айде де!
Само казвай кога, едни имат пиле и погача да печат, други рокли да купуват, трети са обещали тур-обиколка на забележителности. Културно кафе? Жено, ти идваш в края на седмокласната кампания, няма да те оставим току-тъй, без да полеем здравето и успеха на чаветата!

Kissing Heart

# 140
Егати! Значи за мене да дойдеш - да пием бело и да ядем прасковки - не можеш, ама за кораба - майка можеш?! Не си ми прЕАтелка Triumph
А, ти ме залъгва цял месец с черешите вместо директно да поканиш на бЕло и чай от хмЕло, сЯ шИ сЪ сърдиш. Stuck Out Tongue Winking Eye

Слънчо, ако сте оформили официалната подписка за националния консултант, ще я прикачим към пилето, погачата, роклята и квот' друго донесете  там. Joy

# 141
  • София
Пандора, привет!
Спомням си те много добре!

# 142
Уф, докато преборя мързела да се регистрирам отново, то мина целия зор! Имам регистрация от 15 години, ама не я потвърдих и беше изтрита. Сигурна съм, че повечето от вас ще се сетят - бях pandora. Направо ме върнахте толкова назад във времето, същите тези бебета, които обсъждахме, вече са порастнали млади хора....

По същество да не е гол носталгичен запис и за протокола - девойка, НПМГ математика и информатика с НЕ. Това беше първото и желание, всъщност всичките и желания бяха НПМГ. Това се превръща в семейната гимназия - баща и е учил там, току виж и сестра и след три години и тя да поиска да се присъедини Thinking

И аз да потвърдя за отпусните - искат.

Аааа, пфуу активирах си профила Scream
Не може да бъде, сори за спама.

И аз за един прЕател да попитам - за четвърто класиране пак ли се обявяват свободните места? И какво се прави тогава - подаваш молба до директора? Ама теглиш ли си документите пак или чак ако потвърдят, че приемат детето?

# 143
  • София
ще я прикачим към пилето, погачата, роклята и квот' друго донесете  там. Joy
...и баничка май имаше...
Не съм те канила директно?! Е, не, не, не...Ето, пред цял форум те каня! Да се отбележи, моля Grin

Пандора, бива ли чак сега да се включиш? То екшънът мина Laughing Не че не предстои още, де...

# 144
Пандора, привет!
Спомням си те много добре!
Къде се записа детето?

НПМГ - математика и информатика с немски.

# 145
А, още една кандидатка за Прогресивното. Уелкъм, дет' се вика. Joy

# 146
  • София
На моя близка приятелка детето също е там . Ако е една паралелка с немски ще са съученици.

# 147
А, още една кандидатка за Прогресивното. Уелкъм, дет' се вика. Joy

Мерсаж, кандидатката е вътре с двата крака направо - цяла година чудене какво иска, даже на уроци по рисуване ходи, в последния момент закова тази паралелка, ама даже и не помисли други варианти. Няма лошо, аз съм доволна, че по едно време пустия К-поп така я теглеше към 18-то да учи корейски. Не че и това е лошо, ама ако вземе да реши, че не и харесва на втората година, хм?

# 148
  • София
Дидева, нищо не сме подготвили.
Към кой да те прикачим, то на национално ниво, май в министерството...
Абе я вземи ни пусни Листинга, ние другото ще довършим! Joy

# 149
Не означава, нашето беше чисто празно😂 Аз го гледах 5 минути в недоумение🤔 Нищо не пише вътре, хора, ни-що!

Точно, празно... с тиренца цялото.. Wink На ръка добавиха само училището, в което е записана.. но то пък 35то едната го чула като 33то, пък го поправяха, пък се тюхкаха, пък се сърдиха, че съм им била отишла от 8 ч да им създавам работа, а те работели чак от 8,30..  въобще не ги отразих обаче - толкова ми беше хубаво, че за последно влизам там Wink

Общи условия

Активация на акаунт