СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 014
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Жалко, че сте предали удостоверенията. Щеше да стане чудесен компот, който да изпратим в РУО и МОН, за да видят за какво става дума.

# 151

Пандора, бива ли чак сега да се включиш? То екшънът мина Laughing Не че не предстои още, де...

Оф, мани, да не ти казвам, че ми изскачат теми за хранене на кърмачета Rolling Eyes бая зор ще видя докато оправя профила.

# 152
  • София, Младост
Аз пак не разбрала.. къде казвате да нося погачата за Дидева Blush

# 153
  • София
Пандора, разчисти кърмаческите и добави НПМГейската тема. Wink

# 154
Пиши на модератор да я добави в първи пост. Joy

# 155
  • София
Пиши на модератор да я добави в първи пост. Joy
Не. Носиш е НА МЕНЕ, а аз я предавам нататък, ако остане, евентуално...
Гладна съм, ако не стана ясно Laughing

# 156
  • София, Младост
Ама многУ си гладна явно, щом на Дидевата погача посегна. За тебе отделно ще замеся Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 10:20 от viliandar

# 157
  • София
Еее, айде де!
Само казвай кога, едни имат пиле и погача да печат, други рокли да купуват,
Kissing Heart

Аз се разпознах и в "едните" и в "другите". Ама мерси, че пробва така, по-завоалирано някак си. Joy

# 158
  • София
Дето вика Лоренца, големи разумни хора сме!
И аз на това разчитах, колкото и да не си личи. Joy

И аз като теб, Санака, за това! Smile

# 159
  • Варна
Дидева, обещала си ми симпозиума по морето. Аз другата седмица заминавам към чукарите и Балкана, но на 27.07 се връщам и съм готова да меся - погачи, кроасани ... каквото кажеш. Може направо да пуснем един листинг кандидатите за симпозиума направо да аплайват (боже, Иван Богоров ще се обърне в гроба като прочете що за монски жаргон използвам).

# 160
JoyJoyJoy Като ви казвам, че хилещия бутон е голяма липса....
Manzhelka, ако не ми мине котка път, симпозиумът е насрочен за след 30. юли по вашия край. Ще направя всичко възможно за провеждане на заседание на кабинета в сянка.

# 161
  • Варна
Дидева, обещала си ми симпозиума по морето. Аз другата седмица заминавам към чукарите и Балкана, но на 27.07 се връщам и съм готова да меся - погачи, кроасани ... каквото кажеш. Може направо да пуснем един листинг кандидатите за симпозиума направо да аплайват (боже, Иван Богоров ще се обърне в гроба като прочете що за монски жаргон използвам).
Взе ми думите от клавиатурата Simple Smile И аз съм готова - бело, розово, червено, хмелено с рибка всичко има. Smile

# 162
Охоооо, морски таен револУционен комитет се готви, а Surfer

# 163
Кво напрайхте бе?!Ще провалите отпуската на Мончо,сега се чуди преврат ли ще има.

# 164
  • София
Кво напрайхте бе?!Ще провалите отпуската на Мончо,сега се чуди преврат ли ще има.

Или за благодарност с пилета и погачи ще ги армагануваме! Joy
Скрит текст:
със забодената подписка, с която си назначавамеДидева

Общи условия

Активация на акаунт