СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 017
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Започвам да бродирам  герба на знамето-образецът на отпусното!!!

# 166
  • София
Кво напрайхте бе?!Ще провалите отпуската на Мончо,сега се чуди преврат ли ще има.

Или за благодарност с пилета и погачи ще ги армагануваме! Joy
Скрит текст:
със забодената подписка, с която си назначавамеДидева

Отидох да сложа кучето да спи, че хъркаше до мен като мечка Гризли със синузит, и явно нещо съм пропуснала. Какво ще забождаме на Мончо? И къде? Grinning

# 167
  • София
То в тази седмокласна кампания са символ до символа, все знакови...
Отпусното, викаш, като черешката на белиндиното бЕло. Flowers Cherries Cocktail

# 168
  • София
Леле то революционна обстановка настанала тук.Joy
Ще ни изловят по АйПитата и утре ще  цъфнем по вестниците.Joy

Аз, докато се боря с разни битовизми, ще изпусна въстанието (Перални, но не онези в първия пост...
 [spioler] Направо съм бясна на техническата мисъл на разни идиоти - да спестиш 10-20 лв. от болтове и повреда, която струва около 50лв. да се решава за 500 Disappointed, никога повече тази марка и ще искам дисекция на ел. уредите преди да ги купя)
[/spoiler]

# 169
  • София
Санака, в пилето и погачата

Егати! Значи за мене да дойдеш - да пием бело и да ядем прасковки - не можеш, ама за кораба - майка можеш?! Не си ми прЕАтелка Triumph
А, ти ме залъгва цял месец с черешите вместо директно да поканиш на бЕло и чай от хмЕло, сЯ шИ сЪ сърдиш. Stuck Out Tongue Winking Eye

Слънчо, ако сте оформили официалната подписка за националния консултант, ще я прикачим към пилето, погачата, роклята и квот' друго донесете  там. Joy

# 170
  • София
Аз пък реших, че на Мончо нещо някъде ще му забождаме и се развълнувах. Heart Eyes

# 171
  • Варна
Санака, струва ми се, че се размечта. При все заслугите на Мончо, толкоз хубавини не заслужава 😂

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 00:17 от antonia

# 172
  • 1st floor
Леле, оставих ви за малко, че си имах вълнения с кандидатстването на другото дете и кво става тука??!!!  Laughing Laughing Laughing Въстания, революции... Joy

Аз имам пак въпрос - взеха ли ви удостоверенията за завършено основно образование? На каката винаги си е стояло у дома. И сега се изненадах, че го взимат при тях. Освен за шофьорски курс, за друго не се сещам да послужи, но все пак... newsm78 За какво им е?

Отпусно искат и в 32-ро. Rolling Eyes Вчера ходихме до старото училище и днес ще пратя ученика да го вземе. Посрещна ни директорката - изобщо не прояви някакви негативни реакции, напротив. Отнесе се много любезно. Повече не ми се разправя с училищни записваници и ще пращам каката да го занесе днес. Картон медицински от старото училище трябва ли да взимаме или се издава само нов от личната?

# 173
  • София
(За Испанската) Взимат удостоверението за основно образование (мисля го връщат наесен), както и служебната бележка с оценките, и искат здравния картон/карта от старото училище + актуална разпечатка от личния лекар към тази година- ваксини, прегледи и т.н., попълнени. Цял лист с печати.😁
Здравните картони и разпечатки от лекаря могат да се занесат допълнително.
НЕ искат отпускно от старото у-ще.

Коригирам- сега погледнах, че това с печатите от личния лекар е само карта за преглед. На този лист няма данни за ваксинации. Казва се "Карта за предварителен медицински преглед".
Пише диоптри, че чува добре, че няма припадъци и т.н.
Явно ваксинациите са в картона от старото училище. Още не го е взела щерката, днес ще ходи.

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 07:56 от Peruanka

# 174
Ваксинациите могат да се нанесат и на здравната карта - явно обаче трябва да си поискаш. На моята и разпечата личната точно такава карта с ваксинации.

# 175
  • София
Най-много да се разхождаме пак до личния- за ваксинации този път. Нямам спомен какво има на стария картон. Ще видя днес.Rolling Eyes

# 176
  • На черешата
Отивам в училището на дребното да им обясня, че от НУТИ "любезно" ми казаха, че секретарката им е болничен и за моето отпусно няма да дойде. Ако стане проблем ще се жалвам по всички инстанции. Два дни снова из София. 😤

# 177
Аз имам пак въпрос - взеха ли ви удостоверенията за завършено основно образование? На каката винаги си е стояло у дома. И сега се изненадах, че го взимат при тях. Освен за шофьорски курс, за друго не се сещам да послужи, но все пак... newsm78 За какво им е?
Трябва да ви го върнат. Може би в началото на учебната година. Съгласно НАРЕДБА № 8 ОТ 11 АВГУСТ 2016 Г.за информацията и документите за системата на предучилищното и училищното образование:
Чл. 50. (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2017 г., в сила от 15.09.2017 г.) Удостоверенията, свидетелствата, дипломите, справките, служебните бележки, ученическите лични карти, бележниците за кореспонденция, ученическите книжки и другите индивидуални документи, както и техните дубликати се съхраняват от лицето, на което са издадени.
Вероятно ги задържат, за да не стават злоупотреби при следващи класирания.

# 178
  • София
Даже и секретарка не им трябва при добро желание.
Вчера моето дете ходи до старото училище, учителят и по английски е бил дежурен по тази част. Веднага и е направил документа , пожелал е успех, казал и е, че е избрала чудесно училище . Поговорили са и на изпроводяк и е казал: " Разбий ги в новото училище'Stuck Out Tongue Winking Eye

# 179
  • София, Младост 2
И на щерката удостоверението за основно образование го взеха при записването - не знам дали ще го връщат.

Пандора, и на мен продължават да ми излизат кърмачески теми от 2006 г Simple Smile И също те помня от тогава Simple Smile

На мен ми пуши главата покрай студента, който е на море и въобще не му дреме, че трябвало да заминава някъде си, нито го грее кога трябва да е там, защо и какво ще се случва. Всичките гадости около самолетни билети, наеми и прочее трябва да ги свърши мама... то ще му е за последно, де, ама на мен не ми останаха нерви вече и за това.

Вчера инсталирах на дребното на компютъра Розета Стоун да види що е то френски (препоръчвам, впрочем - има я за всякакви езици, доста интуитивна програма за създаване на поне начална представа и директно те хвърля в езика със снимки и говорене от нейтив спикъри). Тя първо се отчая тотално, после взе да цъка по-заинтересовано, но с произношението нещата са мъка Simple Smile Засега изявява желание да ходи на заешкото училище преди започване на учебната година, пък ще видим накрая. А баткото трябва да ходи и той на заешко училище в курса му в Холандия - в някаква ферма, с колелета и надуваеми дюшеци да си носят!

Така де, всички се грижат на майка им да й е интересно, когато не е на работа, да си прекарва времето в организиране. Оплаках се - иначе смятам от четвъртък да отида и да се отдам на почивка в компанията на една бутилка бял ром и трите ми вида (храсти) мента на вилата, разнообразени с джин с горчив портокал.

Общи условия

Активация на акаунт