СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 054
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
         Евала на учителят по АЕ!В предишното у-ще на синът ми секретарката издаваше уостоверения за детски САМО в четвъртък,от 10 до 10.30.Да припаднеш.Отивам аз веднъж ,а в стаята смърди на цигари,не се трае,и пепелника й се вижда под бюрото!Нагла до припадък!
         Щерката ми осави някакво плодово вино на Домейн ,страхотно е с лед и газ.вода.Това по темата де.

# 181
  • София
Хедра, е кой да не ги свърши задачите ако не мама? Joy JoyJoy
И моят се беше загрижили какво ще правя сега като свършили изпитите и записванията.
А след като му казах, че и отпуска почти не ми е останала за море, ме светна да си взема болничен Dizzy Face

Мармулета, пробвай Trastena, лично на мен чистото маслиново по ми допада, признавам, че в началото ми беше прекалено тежко, но сега е от любимите.

Не ми се мисли с туй отпусКно дано е някаква грешка да са почнали да го искат  в Прогресивното.
Между другото снощи още Ушагелов беше директор на Бузема, а Шошова на Прогресивното (според страниците на училищата)

# 182
  • 1st floor
Аз имам пак въпрос - взеха ли ви удостоверенията за завършено основно образование? На каката винаги си е стояло у дома. И сега се изненадах, че го взимат при тях. Освен за шофьорски курс, за друго не се сещам да послужи, но все пак... newsm78 За какво им е?
Трябва да ви го върнат. Може би в началото на учебната година. Съгласно НАРЕДБА № 8 ОТ 11 АВГУСТ 2016 Г.за информацията и документите за системата на предучилищното и училищното образование:
Чл. 50. (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2017 г., в сила от 15.09.2017 г.) Удостоверенията, свидетелствата, дипломите, справките, служебните бележки, ученическите лични карти, бележниците за кореспонденция, ученическите книжки и другите индивидуални документи, както и техните дубликати се съхраняват от лицето, на което са издадени.
Вероятно ги задържат, за да не стават злоупотреби при следващи класирания.
Знам. Заради каката писах даже до МОН и от там ми цитираха същото, но на последвалото ми писмо, защо тогава безнаказано пак се прилага, не получих отговор. Няма да ни върнат свидетелството. Ще стои там докато учи в това училище. Tired Не ми е притрябвало, но ме дразнят.

И един въпрос към записалите се в 32-ро. На бележката, която ни дадоха пише, че необходимите учебници за осми клас са качени на сайта. Аз не ги намирам обаче...Вие открихте ли ги? newsm78

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 10:04 от НеПоКоРнА

# 183
  • София
Започвам да бродирам  герба на знамето-образецът на отпусното!!!
SmileSmileSmile По-добър модел за знаме няма. Отличен избор. Направо те назначаваме за наследничка на Райна Княгиня. Wink

Леле то революционна обстановка настанала тук.Joy
Ще ни изловят по АйПитата и утре ще  цъфнем по вестниците.Joy
Аз, докато се боря с разни битовизми, ще изпусна въстанието
При тази лятна суша за интересни новини, добре дошло ще е за журналЯта. SmileySmileySmiley

Ще пропусна симпозиума, защото си изгърмях отпуската около тези седмокласни недомислици. Уви!

П.П. Темичката ни вече лъха на лято и безгрижие. Крайно време беше.

# 184
  • Sofia, Bulgaria
Аз имам пак въпрос - взеха ли ви удостоверенията за завършено основно образование? На каката винаги си е стояло у дома. И сега се изненадах, че го взимат при тях. Освен за шофьорски курс, за друго не се сещам да послужи, но все пак... newsm78 За какво им е?
Трябва да ви го върнат. Може би в началото на учебната година. Съгласно НАРЕДБА № 8 ОТ 11 АВГУСТ 2016 Г.за информацията и документите за системата на предучилищното и училищното образование:
Чл. 50. (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2017 г., в сила от 15.09.2017 г.) Удостоверенията, свидетелствата, дипломите, справките, служебните бележки, ученическите лични карти, бележниците за кореспонденция, ученическите книжки и другите индивидуални документи, както и техните дубликати се съхраняват от лицето, на което са издадени.
Вероятно ги задържат, за да не стават злоупотреби при следващи класирания.
Знам. Заради каката писах даже до МОН и от там ми цитираха същото, но на последвалото ми писмо, защо тогава безнаказано пак се прилага, не получих отговор. Няма да ни върнат свидетелството. Ще стои там докато учи в това училище. Tired Не ми е притрябвало, но ме дразнят.

И един въпрос към записалите се в 32-ро. На бележката, която ни дадоха пише, че необходимите учебници за осми клас са качени на сайта. Аз не ги намирам обаче...Вие открихте ли ги? newsm78

На нас в 32-ро ни казаха, че на родителската среща ще кажат точно за учебници, класен ръководител, коя смяна ще са децата и всичко останало.

# 185
  • Варна
Благодаря за новата тема, lorenca!

Поизпуснах ви последните страници, но беше изключително належащо да направя резервация за предстоящата почивка, та само ровичках из Booking и Airbnb напоследък. Вече съм готова и нямам търпение да се отдам на слънцето и морето!

На кого продължаваме да стискаме палци?!
Освен на Вихрогонче Smiley

# 186
Desem , непременно ще пробвам.Искам да пробвам много и от всичко-бело,розе,бембе,даже снощи пих чай от хмел,а аз такова не пия.Тотално ми дотегна и писнА от всичко и ще се отдам на проби.Казах!
    До морето не е ясно ще се стигне ли,макар да имаме апартамент във Варна.

# 187
Готино ти се е получило  Joy

марулета, пишеш, че "ще се отдам на проби", аз чета пробНи, то не че няма да са си чисти ПробНи  Mr. Green

# 188
  • София
Добре, бе, какво направихте пак с времето?! Frowning1 Слънчева, нали се записахте в Прогресивното, 'що пак заоблачи? А, честити ви горещници!
Пробни по бело, розово, сливово и т.н. държахме бая и все успешно. Joy Време е вече за официалния изпит.

# 189
  • София
Слънчеватаааааа, седни си, ДВЕ получаваш по оправяне на времето! Ужас, наложи се чак лампи да светна, пълна тъмница е и вали като из ведро Imp Идеално време за четене на Дон Кихот Smiling Imp

# 190
  • София
А аз изпратих малкия на тенис лагер с най-тънките възможни дрехи. Че и с фактор го намазах - да не изгори. Joy

# 191
  • София
Joy
Е, пет дена слънце не ви ли стигнаха?
Аз още миналата седмица казах, че времето ще се оправи за дълго след 20-ти.
Така съм го поръчала, даже и морето си отложих за тогава, та едвам намерих места.

Малко се чете! Joy

P.S.: Горещниците по принцип, "астрономически" са на 28,29,30 юли, но заради празнуването на не знам кои светци, точно на тези три дни, с преместването на църковния календар изместват и тях.

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 11:14 от Слънчевата

# 192
  • София
Именно, тази година са на 15-ти, 16-ти и 17-ти. Умрях от жега! Joy

А за горното обещание ще те държа лично отговорна. Отивам на морето на 3-ти август.

# 193
  • Варна
Няма да ви ядосвам тогава колко е хубаво времето по морето - слънце, туристи, едно синьо безоблачно небе .... и аз в офиса Sad на климатик, размечтано си мисля за плажа онзи ден
и за отпуската следващата седмица Simple Smile.

Я да питам и нещо практическо - случайно някой да е подочул какви тетрадки речник ще им искат в езиковите - с две, с три колони, м ф, г ф, дебели, тънки ....

# 194
  • София
Именно, тази година са на 15-ти, 16-ти и 17-ти. Умрях от жега! Joy

А за горното обещание ще те държа лично отговорна. Отивам на морето на 3-ти август.

От 3-ти със сигурност ще пече.
Ама сега влязох да проверя за нашите дати и нещо синоптичните прогнози са променени. Rage
Ш'съ разправяме...

Общи условия

Активация на акаунт