СЕДМИ клас – 13 – Ваканция е!!! И малко трети тур!

• 67 091
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Национална Електронна Информационна Система за Предучилищно и Училищно Образование. На галено - Неси. Simple Smile

# 226
  • София
Демек, няма такова животно. Joy

# 227
  • София
Хахахахаха, това беше супер попадение Joy

# 228

неси, т.е. йети – тайнственото и ужасяващо ...  Mr. Green

# 229
  • София
Неси - чудовището от Лох Нес - митично създание - "те такова животно па нема" Joy

# 230
Неси описва идеално системата. Тук си говорим за нея, но малцина избрани са я виждали... може би. Joy

# 231
  • София
Като експертите на МОН - всички са чували за тях, но никой не ги е виждал. Joy

# 232
Здравейте Министър Дидева Simple Smile

Знаете ли до колко часа продължава работното време на записващите днес? Дали е удължено като при подаване на заявленията или е до 17ч.? Интересувам се за едно познато дете, което има голяма вероятност да не се запише, поради закъснение.....

# 233
Marmarmar, звънете в конкретното училище веднага.

# 234
Вече не съм министър. Подадох оставка. Joy
Нямам представа. Проверих две произволни училища. В едното записването е до 17 часа, а в другото до 18. Проверете на място, може да го изчакат, ако става дума за около час.
Сега проверих. Ако става дума за София, отчитането на записаните ще става утре, 18.07.2018 г. , сряда. по график от 8:30 часа. Значи има шанс за някакво договаряне.

# 235
Аз гледам позитивно на нещата. Наложи ми се да опозная отблизо още една наредба. Joy
Защо не се кандидатираш за консултант към МОН? Ще улесниш много хора Simple Smile

# 236
Дори да обявят такава позиция, подозирам, че и за нея ще искат стаж в системата на образованието и педагогическа правоспособност, а аз нямам такива. Simple Smile Липсват ми и съответните връзки.

# 237
  • На черешата
Аз да кажа за развръзката. Отидох в новото училище и казах, че няма шанс днес да им отнеса отпусно, защото от НУТИ не могат да смогнат да го направят. Те кимат с разбиране, сигурно много имат да пишат колегите и не са ги подгитвили предварително. След отговора ми "Оооо, да. Цели 5 трябва да направят" разбирането прерасна във възмущение и съчувствие към мен за разходките ми из София. Разбрахме се. Ще го отнеса, когато се натуткат да го направят. Но ще ги зачака три работни дни и ще си пусна жалбата ако продължават да ме мотаят. Rage

# 238
Дори да обявят такава позиция, подозирам, че и за нея ще искат стаж в системата на образованието и педагогическа правоспособност, а аз нямам такива. Simple Smile Липсват ми и съответните връзки.
Липсва ти незнанието, там по това ги избират Joy

# 239
Вече не съм министър. Подадох оставка. Joy
Нямам представа. Проверих две произволни училища. В едното записването е до 17 часа, а в другото до 18. Проверете на място, може да го изчакат, ако става дума за около час.
Сега проверих. Ако става дума за София, отчитането на записаните ще става утре, 18.07.2018 г. , сряда. по график от 8:30 часа. Значи има шанс за някакво договаряне.

Благодаря!! И аз пробвах да звънна в конкретното училище - 35 СОУ , но се включва само секретар...Дано успее....

Общи условия

Активация на акаунт