Разкрий тайната и спечели със "Захира"

• 16 172
  • 199
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Винаги, когато готвя влагам любов и чувства. Не знам защо, но обожавам да приготвям десерти. Крем карамела, чийзкейка, муфините и парфетата са ми любими. Разбира се захарта е основната съставка. Харесваме “Захира” и без нея удома не оставаме.

# 76
Моите трикове в кухнята са да готвя с любов и приятна музика в кухнята. Особено когато приготвям сладки изделия вдигам настроението на цялото семейство за да няма негативна енергия покрай мен.

# 77
Моята тайна е да държа мъжа ми извън кухнята, а дъщеря ми близо до мен, за да помага и да се учи Simple Smile

# 78
Още съм далеч да имам тайни в кухнята  Rolling Eyes, но спазвам следното:
1. Избирам приоритетно български, сезонни, пресни и чисти продукти и подправки
2. Спазвам рецептите и си позволявам само леки фриволности  Mr. Green Последен пример - таратор с джоджен, вместо класиката копър  Simple Smile  Peace

Слушам Хоризонт (точката в кухнята)- интелигентни разговори, съчетани с приятна и разнообразна музика  Heart Eyes

# 79
  • някъде
Моите трикове са простички- готвя само прости неща,които не изискват много време и се старая да са любими неща, които се ядат вкъщи, защото детето е капризно.

# 80
  • Димитровград
Нямам тайни, изпълнявам поговорката, че кучето скача според тоягата. Това, което ми се налага да направя, намирам най-лесния начин и желиращата захар на Захира ще бъде голямо улеснение при приготвяне на сладка.

# 81
Моята тайна е в добрата организация и любовта към готвенето. Като работеща майка и жена, всеки ден се стремя да предлагам разнообразно и вкусно меню на своето семейство, съставено от подбрани продукти. Макар че напоследък ми е все по трудно, но се доверявам на изпитаните храни и напитки, макар и на по-висока цена. Често правя и десерти и кексове, разбира се само със Захира.

# 82
Аз готвя винаги с любов Simple Smile

# 83
Моите трикове в кухнята са много желание и щипка любов, когато ги използвам, всичко приготвено от мен става много вкусно.

# 84
Тайната ми е качествени хранителни продукти в правилни пропорции, съчетани по най-верния метод, обработени с желание и по изпитана рецепта и всичко това сервирано на "скъпи" същества.

# 85
Когато приготвям ориз , за да избегна слепването на зрънцата ,  покривам съда с кърпа веднага щом махна тенджерата от котлона.Така тя попива водата и ориза става страхотен!

# 86
Моята тайна е да държа мъжа ми извън кухнята, а дъщеря ми близо до мен, за да помага и да се учи.

# 87
  • Враца
Трикът ми е, да добавям минимално количество захар в солените ястия.
Ефекта е фин и деликатен вкус!  Peace

# 88
Моите трикове в кухнята са лесни - любов, разнообразие от продукти и желание за експериментиране Flowers Hibiscus

# 89
 Тайната е да имаш желание и всичко да приготвяш с много любов!

Общи условия

Активация на акаунт