Разкрий тайната и спечели със "Захира"

• 16 170
  • 199
  •   1
Отговори
# 60
Мойта тайна е щипка любов, желание и разбира се, малко захар.

# 61
  • София
Моят трик е желанието, което влагам. Също така винаги залагам на качествените продукти, обичам да приготвям всички небоходими продукти за готвене предварително, за да ми е организирано. Spaghetti

# 62
Аз не обичам да готвя "обикновени" неща, даже може да се каже, че като приема ежедневното готвене като задължение не ми се получават нещата. Трудно се и наемам да сготвя нещо, но когато се появи желанието за приготвяне на вкусотиики влагам цялата си енергия и любов.

# 63
  • Пловдив
Най- бързо и най- вкусно готвя, когато имам помощник в кухнята. Разпределяне дейностите и приготвяме по две или три неща за кратко време. Винаги има и нещо сладко за десерт. Когато сме двама, готвенето не ми тежи и винаги става много вкусно. Сигурно, защото се готви с любов.

# 64
Моите трикове в кухнята са простички и почти задължителни!
1)готвя само простички неща,които не изискват много време
2)старая се да са любими неща
3)готвя с желание
4)моята доза любов е 1 черпак Hug

# 65
  • София
Хитринка от моята кухня, до която често прибягвам при приготвяне на тесто, е че добавям лъжичка захар и го оставям да втасва, като го завивам с кърпа и го оставям на топло. Друг трик, за който се сещам е, че слагам чесън на повечето неща, които приготвям и вкусът е страхотен.
А колко чесън на какво количество ястие?

# 66
  • София
Моята тайна в това големият ми син да ми помогне е, че представям готвенето като забавна игра. Така от малък го уча да помага в къщи.

# 67
Все още не съм използвала желиращата ви захар, но мисля тази събота да я тествам Simple Smile Решила съм да направя малко сладко от праскови Simple Smile
Нямам много тайни, по-скоро за всекиго по нещо за малчо цветно в чинията и украсено, а за големият мъж винаги месо в чинията. И всичко става с игра - да поиграем на подреди нещата, да отидем на разходка до магазина Simple Smile
Така има мир на всякъде Simple Smile

# 68
  • Стара Загора
Здравейте. Ще споделя една от моите тайни в кухнята с вас. Вкъщи обичат да приготвяме гофрети в почивните дни. За да се доближим до белгийските такива обаче вкарвам един много важен момент. Тайната на лекотата на гофретата е в добре разбитите и прибавени към тестото белтъци . EggCookieHeart Eyes

# 69
Не пускам никой друг в кухнята, докато готвя.........обичам да го правя на спокойствие.

# 70
Тайната ми в приготвяне на вкусни ястия е в импровизациите. Смятам, че освен стриктно придържане към рецептата, понякога уникалността и неповторимостта е в импровизирането и разбира се в желанието, с което  приготвяме храната. А иначе обичам и си имам моите хитринки, но има ли желание смятам че винаги нещата се получават.

# 71
Желираща захар - звучи интересно.... със сигурност ще пробвам още довечера...
По отношение на тайните - готвя с качествени продукти, спазвам съответните рецепти и експериментирам с подправките 😊

# 72
Всичко приготвям с любов и щипка захар

# 73
Не обичам да готвя, когато е онова ежедневно готвене, за да има. Затова предварително обмислям меню за няколко дни напред кое след кое ще бъде. За сметка на това, когато ме обземе муза, обича да правя сладкиши - кексове, палачинки, домашни бисквити и прочие.
В кухнята обичам всичко да "си знае мястото". Имам слабост към хубави бурканчета за подправки и кутии за съхранение. Обичам дори в ежедневието масата да ми е подредена като за снимка - хубава покривка, салфетки, хубави съдове, прибори, подходящи чаши. Поднасянето на храната е не по-малко важно за мен от самия й вкус.

# 74
Моята тайна е -спазвам рецептите.Спазвам посочените количества в рецептата и се стремя да вложа всички посочени продукти.

Общи условия

Активация на акаунт