Разкрий тайната и спечели със "Захира"

• 16 176
  • 199
  •   1
Отговори
# 90
  • Вече в моята си приказка...
Готвя винаги с много любов, подбирам продуктите и красиво поднасям храната.

# 91
Подбирам си успешно рецепти, просто имам усет към вкусните! Heart Eyes Simple Smile

# 92
Моята тайна е спазването на рецептите за да се получи както трябва дадено  ядене.

# 93
  • София
Моята тайна е, че ... пращам съпруга си да готви.  На мен хич не ми се получава.

# 94
Никога не готвя нещо непознато, когато съм уморена. Трябва да съм в кондиция. Simple Smile

# 95
Моята тайна е че всичко приготвям с желание и много любов.Най-ми са любими десертите и затова захарта е незаменима в моята кухня.

# 96
Нямам тайна. Приготвям с много любов любимите ястия на моето семейство.

# 97
Освен, че използвам захар Захира, ще споделя, че при приготвянето на сладко от касис добавям пръчка канела. Опитайте, получава се превъзходен вкус.

# 98
  • София
Моята тайна е, че импровизирам много. С експериментиране всичко се постига.

# 99
  • Elhovo
От  години съм семейна и се налага да готвя по -2 пъти поне на ден. Човек се учи от грешките си-не винаги се получават нещата, но с търпение и любов всичко става. Когато приготвям ястие,в което има домати -винаги слагам мъничко захар, ползвам я и за разгазиране на безалкохолно за децата, захарния сироп за баклава или сладка баница става по-добре с пудра захар ... има доста неща,които човек  научава като започне сам да прави нещо....

# 100
  • Горна Оряховица
винаги готвя по пробвани рецепти. когато имам гости, никога не.правя нещо Ново-може и ден преди това, но го тествам.

# 101
Винаги готвя с много любов. Във всяко ястие, което съдържа домат слагам лъжичка Захира. А от захарта за сладка се правят уникални сладка! А какви идейни десертчета се получават.....

# 102
Всеки път импровизирам, но винаги спазвам основните моменти, които обича моето семейство. При готвене с домати слагам лъжичка карамелизирана захар; при приготвяне на сладко, добавям цитрусов зест; месото винаги първо запечатвам преди готвене, а шоколодовите десерти са предимно в комбинация от млечен и черен шоколад.

# 103
Моята тайна в кухнята е когато децата обикалят покрай мен и се опитват ми помагат.Готвенето ми е забавно,интересно и приготвено с много любов...

# 104
Винаги готвя с любов и ...."Захира" !

Общи условия

Активация на акаунт