Разкрий тайната и спечели със "Захира"

• 16 177
  • 199
  •   1
Отговори
# 105
Аз използвам тръстикова захар основно. Но слагам винаги в малки количества. При направа на сладка и конфитюри , гледам предварително да направя гъст сироп и после го слагам да поври с плодовете .

# 106
Обичам да готвя в къщи, а най-обичам да правя сладкиши. Моите трикове са използването на качествени продукти и традиционни или нетрадиционни подправки във всяка храна.

# 107
Моята тайна е че всичко приготвям с желание и много любов.Най-ми са любими десертите и затова захарта е незаменима в моята кухня.

# 108
  • София
Моята тайна съставка е желанието да приготвям нещата за любимите си хора.
Обичаме пресните плодове и зеленчуци, но винаги приготвяме и зимнина за зимата когато такива няма. И всяка събота и неделя правим палачинки и пържени филийки със сладко от нашата градина, това ни помага във студените месеци и сгрява.

# 109

В кухнята трябва всичко да е сладко. За това се готви бавно, с любов и сладка приказка! И всичко става невероятно вкусно. И винаги когато готвя го правя с топла чашка кафе с много захар.

# 110
Тайната ми в кухнята е приготвянето на до 3-4 ястия едновременно, с което си освобождавам време за удоволствия. Едно от тях е да посрещам приятели на домашно кафе, задължително с кафява захар CoffeeSmile

# 111
  • София
А моята тайна е когато готвя с домати винаги слагам малко захар и естествено желание да има.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 112
Моята тайна в кухнята е винаги да приготвям различно ястие, да залагам на екзотични и неизпробвани рецепти, като най-много обичам да приготвям сладки изкушения. Прекрасно е кухнята ти да ухае на топъл сладкиш. Heart Eyes

# 113
моята тайна е че винаги готвя по рецепта и с премерени продукти, ястията винаги ми се пжлучават много добре.

# 114
Тайната ми е, че имам малък помощник - моето дете:) Така готвенето е винаги удоволствие и забава.

# 115
  • София
Тайната ми е, че обичам да си правя експерименти в кухнята и тогава всичко е много вкусно.

# 116
Моята тайна е напасването на ястията, готвя на всички уреди едновременно. Като гледам нещата да се съвпадат (напр. вадя от печката едно и направо слагам следващото) - така пестя време.

# 117
  • Стара Загора
Тайната ми е, че подхожда към готвенето с любов и творчество. Обичам да готвя и пробвам нови рецепти. Бях обрала овациите с едно желирано сладко от портокали. Тогава свекърва ми ми каза за желиращата захар и се получи чудесно.

# 118
Моята тайна е, че към всичко сготвено или приготвено от мен прибавям щипка любов и малко захар.

# 119
  • Монтана
Готвя винаги с много любов!

Общи условия

Активация на акаунт