Има ли желаещи мами,да спираме цигарите?

• 12 323
  • 197
  •   1
Отговори
# 105
Моми4ета кажете нещо пове4е за тези лепенки PraynigКолко пари4ки са,по колко на ден абе каквото знаете Wink

Аз се опитах няколко пъти с хап4етата и да ви кажа не ми се пушеше толкова,ама все трябваше да си имам нещо в устата Mr. Green
Та сега пак мисля да се пробвам,4е ме е яд колко пари хвърляме за цигари-2 стека на седмица #Crazy
Здравейте,да кажа и аз моето мнение.Страстен пушач съм от 14 год./на 29г.съм./Пушех по две кутии на ден,стигала съм и до три.От 8 юни започнах лечение с лепенки-казват се НИКОТИНЕЛ и са в три разновидности:Никотинел 30-за хора,които пушат м/у 30-40 цигари;Никотинел 20-за  хора,които пушат до 20 цигари;Никотинел 10-м/у 10-15 цигари дневно.Лепенките се лепят на различни места по кожата и задоволяват никотиновия глад на организма.Една лепенка се използва 24 часа,след това се сменя с друга.Аз съм страшно доволна-когато бях с лепенка,ставам сутрин,пуша 2 цигари с кафето,лепя лепенката и цял ден издържах без цигара.Честно казано,изобщо не вярвах,че нещо може да ми помогне при спирането на цигарите,но се оказа,че лепенките НАИСТИНА помагат/специално на мен/.От една седмица вече не съм си слагала лепенка,но въпреки това пуша 7-8 цигари дневно,а мога и без тях.За мен това е голямо постижение-за един месец съм спестила към 130 лв.Единствения проблем е цената-кутийка с 7 броя лепенки струва към 35 лв,но според мен си заслужава вместо за цигари,да дадете тези пари за лепенки.Доказано е,че сам по себе си никотина не е толкова вреден за организма,колкото всички останали съставки в цигарите-въглероден оксид,катрани и др.А самата лепенка съдържа само никотин,който прониква в организма през кожата.Дано да съм била полезна.Желая ви успех!

Магда заинтригуваха ме твоите лепенки Wink
Къде се продават?По аптеките ли?
Ти колко време си ги ползвала,макър,4е аз мисля,4е с една кутия от лепенките ще се справя.Само като си помисля,4е ние с мъжа ми даваме на седмица пове4е от 35 кинта за цигари-лошо ми става ooooh!
Здравейте.Лепенките се продават в аптеките.Аз  ги ползвах почти месец и лично на мен ми помогнаха много.По принцип пише,че лечението трябва да продължи три месеца,но с малко воля и инат може да стане за по-кратко време.Далеч съм от мисълта да правя реклама,просто споделям нещо,което на мен ми помогна,при положение,че наистина бях страстна пушачка-последното нещо,което правих вечер и първото сутрин-ДА ЛАПНА ЦИГАРАТА.На моменти се отвращавах от себе си и изобщо не вярвах,че мога да се справя.Сега пуша по 5-6 цигари и съм много доволна.А относно коментара на kotetto-преди да си купя лепенките ,се консултирах с лекар,който ме убеди,че количеството никотин,който се съдържа в лепенките,изобщо не може да се сравнява с това,което се съдържа в цигарите.Самия факт,че се продават в аптеките,говори,че са изпитани и определено са по-безопасни от цигарите-поне липсва катрана,въглеродния оксид и всички др. л....а.Успех!

# 106
Здравейте отново Wink
От днес ще се мъ4а пак с пустите му цигари #Cussing outПреди малко глатнах първото хап4е Табекс,защото за момента само това имам под ръка,а се надявам до края на месеца да се обзаведа и с лепенките LaughingДано ми помогнат PraynigМалко се съмнявам,4е сега ще направя нещо,но ми е необходим кураж-дано да успея сега Praynig

# 107
Може да се включа и аз,но...първо някой трябва да навие мъжО Rolling Eyes

# 108
Дано скоро се включа и аз,но пуста воля. ooooh!

# 109
И аз много искам да откажа цигарите. Вече 2 седмици мисля сериозно по въпроса. Последния месец успях да ги намаля до 5-6 цигари на ден, което си е постижение, преди пушех по кутия на ден. Пуша много леки цигари и затова не смятам, че зависимостта ми е точно никотинова, по скоро е до навика.  Confused
Донесоха ми Табекс от Бг, 2 седмици го разнасям в чантата си, сега съм го извадила пред мене и го гледам ... чудя се дали да го почна, не знам дали ще имам волята да се удържа и да не запаля....
Вие как се мотивирате?
Докато бях бременна беше много лесно - имах мотивация. След лошата новина, в колата веднага запалих цигара, беше ми ужасно гадна, но я изпуших ... насила  Banghead Banghead Banghead

# 110
Вие как се мотивирате?

трудно Sick избягвам пушачите Mr. Green
обаче да си призная припалвам по една цигара отвреме на време Embarassed но преди пушех по кутия на ден де...
тена ми се избистри Peace и черните точки намаляха Peace

# 111
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Вие как се мотивирате?

трудно Sick избягвам пушачите Mr. Green
обаче да си призная припалвам по една цигара от време на време Embarassed но преди пушех по кутия на ден де...
тена ми се избистри Peace и черните точки намаляха Peace
Трудно, за съжаление не мога да избягвам пушачите защото нашите пушат, но стискам зъби. Основният ми мотив е, че съм си намислила да ходя на море след около месец и ако пуша по кутия и половина на ден няма да ми стигнат парите, та съм си поставила ултиматум - или цигарите, или морето. Сега за сега надделява морето. Grinning

# 112
Отказах ги като забременях, зла пушачка бях, нямаше спирка, тръпки ме побиваха само като си помислех, че мога да спра да пуша. И на цялата работа плуване, фитнес и кашляне...луда работа. Никой да не се залъгва, че е лесно. Както и никой да не се залъгва, че хапчета и лепенки помагат. Първият месец и половина ми се плачеше нон стоп, беше ми неприятно да правя какво ли не, на всяка крачка се сещах за цигарката и всяка нощ сънувах, но има стимул - има воля!!! Вече са минали 5 месеца и на моменти ми се пуши зверски, а ми е тооолкова хубаво без цигарите от друга страна, че ще стискам със зъби, не вярвам, че може да продължи толкова дълго...За съжаление бивши пушачи няма, а който е пушил наистина и после казва, че не му липсва хич не му вярвам  newsm78

# 113
  • Варна
Вярно е бивши пушачи няма,но ние ще дерзаем Grinning.
И аз трудно се мотивирам.Пробвах да си мисля,че го правя за моето здраве,ама не мина номера изглежда не ми пука за себе си.За сега се навивам с цените,че са високи и че още ще ги вдигат.
Задължително избягвам пушачите.Лошото е че не си вярвам,струва ми се че като тръгна на работа пак ще пропуша Confused

# 114
Поздравления на всички, които отказват цигарите  Hug Аз вече не пуша от около година и пет месеца и да ви кажа се чувствам страхотно  Party Ако съм знаела по-рано, че спирането на гадните цигари ще ми донесе само положителни неща съм щяла да ги спра сигурно по-рано  Mr. Green
Аз си изтеглих от интернет една програмка за отказващите цигари, казва се Quit Counter и да ви кажа, действа много мотивиращо  Mr. Green Ето моята статистика:
Дижонка - Free and Healing for One Year, Five Months, Thirty Days, 16 Hours and 39 Minutes, while extending my life expectancy 28 Days and 10 Hours, by avoiding the use of 8185 nicotine delivery devices that would have cost me 837.17 лв.
Според моя опит /който никак не е скромен  Rolling Eyes/ при отказването на цигарите, първо има значение да го искаш наистина, да не смяташ, че губиш едва ли не "най-добрия си приятел", не става с намаляване, става със спиране от раз. Аз си купих и една книга "Как да откажем цигарите" /или нещо подобно/, беше писана от някаква жена и ми помогна наистина много  Peace
Толкова е готино да не смърдиш на цигари, да не се чувстваш обсебен и зависим, обонянието се подобрява, кожата направо светва, сърдечния ритъм се "успокоява"... А като видиш и колко пари си спестил...  Embarassed Grinning
За информация - пушила съм повече от 13 години, бях страшно зависима, мисълта, че нямам цигари или няма да ми стигнат ме влудяваше, не можех да стоя повече от 30 мин. на място където не се пуши /ако се случваше да стоя повече време се изнервях много/, в общи линии акъла ми беше все в цигарите, ставах и лягах с мисълта за тях. В общи линии, винаги съм казвала, че ако аз успея, значи всеки друг може  Laughing
Така, че най-искрено пожелавам успех на всички!  bouquet

# 115
Ето ме пак Wink
Та както знаете от в4ера съм с хап4етата  съм пушила някъде около 10 цигари,но и в интерес на истината не ми се пушеше EmbarassedДнес се надявам да ги намаля още пове4е Praynig
Ако найстина ги откажа съм си обещала да се обзаведа с нещо нови4ко,та дано това ми желание надделеее Wink Praynig

п.п.Пушех по кутия и половина-две на ден.

Някой,ако има листовката на Табекс,нека каже след третия ден на колко 4аса се пият и колко дни,4е аз моята някъде съм я забутала Rolling Eyes

# 116
# 117
Мерси Дижонка Hug

# 118
  • Варна
Ето ме пак Wink
Та както знаете от в4ера съм с хап4етата  съм пушила някъде около 10 цигари,но и в интерес на истината не ми се пушеше EmbarassedДнес се надявам да ги намаля още пове4е Praynig
Ако найстина ги откажа съм си обещала да се обзаведа с нещо нови4ко,та дано това ми желание надделеее Wink Praynig

п.п.Пушех по кутия и половина-две на ден.

Някой,ако има листовката на Табекс,нека каже след третия ден на колко 4аса се пият и колко дни,4е аз моята някъде съм я забутала Rolling Eyes
Не забравяй че до 4-5 ден трябва тотално да спреш да пушиш Wink

# 119
Браво!Поздравления на всички ,заели се с трудната задача!Аз съм вече от другата страна-не пуша  от 7 месеца вече и да ви кажа/малко нескромно/ГОРДЕЯ СЕ СЪС СЕБЕ СИ!
Мотивация е нужна-другото са помощни средства!С табекс или не,човек като е решил.....ще се справи!Мъжа ми казва:"Ще ти дам вит.С -ти ще мислиш ,че Табекс пиеш и ще ги спреш,а?"
Силна воля и това е!Трудно е в началото,знам!Но след седмица,две започваш да се чувстваш "нов"човек.Ако мога да дам кураж-давам го HugУспех и .....дръжте се!Щом аз се преборих с тая гад Mr. Green,значи всеки може!!!

Общи условия

Активация на акаунт