Има ли желаещи мами,да спираме цигарите?

• 12 321
  • 197
  •   1
Отговори
# 120
Аз да попитам за Табекса, задължително ли е да се спазва схемата?
Много ми се виждат 6 хапчета през първите дни  Thinking
Няма ли значение колко страстна пушачка си  Thinking
Мисля си, че нямам нужда от толкова много никотин, в смисъл аз не пуша много, а и цигарите които пуша са с много ниско съдържание на никотин - 0.06 мг

# 121
  • Варна
Аз да попитам за Табекса, задължително ли е да се спазва схемата?
Много ми се виждат 6 хапчета през първите дни  Thinking
Няма ли значение колко страстна пушачка си  Thinking
Мисля си, че нямам нужда от толкова много никотин, в смисъл аз не пуша много, а и цигарите които пуша са с много ниско съдържание на никотин - 0.06 мг
Аз пуших по 3-4 цигари на ден и започнах да пия хапчета на 3 часа,с една дума по 4 хапчета на ден.Но ми ставаше много лошо Sick,изглежда ми идваха силни.На втория ден ги пих на 4 часа-3 хапчета.Чуствах се доста по добре,изпуших една единствена цигара за него ден и приключих с пушенето.На третия ден вече хапчетата не ми действаха и спрях да ги пия,от там нататък ми помогна ината Twisted Evil

# 122
Ваня, благодаря за отговора  Hug
Значи и аз ще ги почна на 3 часа - 4 хапчета и ще видя как ще се чувствам. Дано успея да ги спра. Трудно ми е, защото мъжа ми пуши и като ми замириши на цигари  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 123
Ваня, благодаря за отговора  Hug
Значи и аз ще ги почна на 3 часа - 4 хапчета и ще видя как ще се чувствам. Дано успея да ги спра. Трудно ми е, защото мъжа ми пуши и като ми замириши на цигари  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Оф и моят пуши,а няма никакви мераци да ги спира Rolling EyesЕй до сега изпуших4-5 цигари,ама ме е яд на мене си щот не изпитвам желание да пуша,ама все са ми в главатааа #Cussing outИ сутринта още не си бях отворила о4ите и ми се привиждаха пустите му цигари,но поне не испитвах онова 4увство,4е обезателно трябва да запаля.

# 124
Аз пиша само за да Ви подкрепя.
Дано скоро се преборите с желанието да пушите.
Съвети нямам - всеки си е различен. Все ми се струва обаче, че е най-важна личната мотивация. Не се пълнее, ако пък някой си мисли, че се пълнее, мога да предложа да хрупа моркови. Съвсем сериозно.
Наистина от все сърце - без цигарени дни, месеци, години.
 Grinning

# 125
  • Варна
Вече никой не се включва.Или всичките отказахме цигарите или всичките ги пропушихме отново Laughing

# 126
всичките ги пропушихме отново Laughing

и сега се срамуваме тайно Mr. Green

Embarassed Embarassed Embarassed

# 127
Вече никой не се включва.Или всичките отказахме цигарите или всичките ги пропушихме отново Laughing

Аз пък още не съм почнала Табекса, само го разнасям с мене напред - назад  Blush
Ох, защо нямам воля да ги спра  #Cussing out #Cussing out #Cussing out (лошите думи са към мене, да не се впрегне някой  Wink)

# 128
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз пък вече 10 дена не пуша (ама въобще)! Grinning Табекса вече го пия само като се сетя, но в началото (първата седмица) си го пиех по схемата и пак пушех по 1-2 цигари. Явно трябва време все пак. Сега продължава да ми се пуши, но не е както преди и мога да се въздържам. Имам само един проблем - нагоре съм с 3 кила, хем пия хапчета за отслабване и се мажа с гел  ooooh! - много гадно! #2gunfire #Cussing out Скоро, както беше писал някой ще трябва да започна да хрупам морковчета, че иначе до 1 месец ще съм заприличала на  Animal Pig!
 Успех на всички цигароотказвачи и аз скоро пак ще се похваля (надявам се със свалени килца)!

# 129
Аз пък да споделя при мен колко кофти се получи...пълна издънка от всякъде. Тъкмо поотслабнах...видимо,и реших да спирам цигарите../не беше момента../,още не бях закрепила свалените килца трайно,и  докато не пушех,то бяха Тик Так,бонбонки,дъвки...и килцата взеха да ска4ат,накрая така ме хванаха нервите,а и проблеми имах,ама то кой ли си няма?..и уж по 1-2..хайде наново започнах да си пуша,ама и продължих да си хапвам..после се отдадох на рецепти с торти...и сега съм 5-6 кила нагоре,и дебела и пушеща.Не се понасям...имам чувството,че и диета нямам сили да започна,а като се сетя как си тренирах и всеки залък знаех защо попада в устата ми...Какво ми става не знам,къде се изпари мотивацията ми,амбицията ми..срам ме е от себе си....

# 130
Пинки тъкмо си мислех,че съвсем се изгуби Party  Hug
ок,като толкова много ти се пуши-пуши,но  само по 3-4 цигари на ден,и ако имаш време и възможност някакво физическо натоварване и примерно ограничи месото или ако можеш съвсем спри да го ядеш,освен риба...и ако можеш без хляб,недей съвсем строго,намалявай полеко и цигарите и яденето... Thinking

а сладкото нямам идея как да се откаже,щот и аз съм пристрастена  Mr. Green

утре мисля да направя бонбони от моркови  chef
аз пуша по 1-3 цигари на ден  Embarassed

# 131
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Да се похваля! Mr. Green Продължавам да не пуша, вече ще стане месец без нито една цигара и поне 2-3 седмици без Табекс и за награда отивам на море! То нали си бях обещала, че ако спра да пуша ще отида на море, ако не няма да ходя. Единствения ми проблем все още са килограмите, но тях ще ги боря когато организма ми свикне съвсем без цигари - сега няма смисъл, а и не ми се диетува на морето. Важното е, че хубавите неща към лошите са 2:1!
 Има ли и други които могат да се похвалят или съм само аз?

# 132
Адара-браво на теб! smile3501Това си е постижение,достойно за уважение! LaughingСамо и не помисляй да запалваш!Веднъж и започваш пак!/казвам го от собствен опит/Сега вече 8 месеца не пуша и съм щастливааааа newsm44 Дръж се-след още месец ще забравиш,че някога ти се е пушело даже Peace

# 133
  • София
Преди 4 год. и половина пушех като кумин - по две кутии Виктори на ден. Отказах ги с помоща на една книга " Не пуша вече" на Алан Кар.
Мъжът ми ги отказа преди близо година с Табекс и никотинови дъвки и много желание най вече, не толкова с воля.

# 134
  • София
Здравейте момичета. И аз искам да ги откажа. Пуша от 15 години, никога не съм ги спирала. Пуша по 1 кутия на ден. Знам, че трябва да ги спра, че ми пречат, че тровя децата. Ама...... воля ли нямам, що ли??????? Тази седмица ще ми е трудно да почна отказването, че трябва да довърша една дипломна работа по ПГС и ми е зор. Но мисля другата да започне началото на края/на цигарите/. Четох всичко, което сте писали. Знам, че ще ми е много трудно. А може ли да ми кажете къде да намеря тази книга за отказване на цигарите?

Общи условия

Активация на акаунт