Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 268
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Значи не само моето мнение е такова.

# 106
Ама моля ви, като не ви харесва някой лекар не си "замълчавайте" в анкетите! И после "трябва някой да и обърне внимание". Ами да, ТИ трябваше да и обърнеш внимание в анкетата!!!

# 107
Ама моля ви, като не ви харесва някой лекар не си "замълчавайте" в анкетите! И после "трябва някой да и обърне внимание". Ами да, ТИ трябваше да и обърнеш внимание в анкетата!!!

Хайде, без назидателен тон, моля Simple Smile
Когато "влезнеш в моите обувки" тогава може да ми кажеш, какво и как!

# 108
Момичета, а впечатления от д-р Тодор Димитров? Д-р Богданова ще я замества той по време на отпуската й. Аз не искам да раждам при мъж, колкото и да звучи странно, но няма да мога да си кажа всичко и ще съм още по-напрегната. Мислех да говоря с д-р Богданова да ме пренасочи към д-р Колева или д-р Нашар - и двете ми направиха приятно впечатление. Д-р Димитров го видях веднъж в коридора на болницата и ми се стори много високомерен и аригантен. Не, че от едно виждане може да се прецени човек, но някак не ми пасна неговото излъчване.

# 109
Кои са ти обувките - "Не ми хареса и си мисля, че трябваше да кажа нещо, ама е по-добре някой друг да се оплаче ..."? Тия обувки всички ги знаем. Да те успокоя и аз съм понавъртяла нощувки по всякакви болници и като има анкета си я попълваме както си трябва. Това го правя, за да може на други жени след мен да не им се случват неприятности.
И да, мила, като правиш глупости ще си понесеш "назидателния тон". Не е голяма драма да се научш да чуваш критиката и да се променяш към по-добро. Пък току виж на всички ни животът станал по-лесен, защото, когато има проблем, не си мълчим.

# 110
  • София
Момичета, а впечатления от д-р Тодор Димитров? Д-р Богданова ще я замества той по време на отпуската й. Аз не искам да раждам при мъж, колкото и да звучи странно, но няма да мога да си кажа всичко и ще съм още по-напрегната. Мислех да говоря с д-р Богданова да ме пренасочи към д-р Колева или д-р Нашар - и двете ми направиха приятно впечатление. Д-р Димитров го видях веднъж в коридора на болницата и ми се стори много високомерен и аригантен. Не, че от едно виждане може да се прецени човек, но някак не ми пасна неговото излъчване.

А Д-р Колева не ти се стори високомерна и арогантна? Странно аз не бих я препоръчала. Не ме е засягало мила и добричка ли е на прегледа ми ( между другото бях на фетална морфология при нея), но да ми показва анална жлеза и да гледа само какви физиономии правило бебето... не смятам, че това се гледа на 3-та фетална. Да детето е добре и се развива прекрасно, но като специалист не я препоръчвам.

# 111
icecube, разбира се твое си е решението, аз само ще ти дам информация за моя опит с д-р Тодор Димитров.
1. Специалист е та "дрънка" дето има една дума и му дреме за пациентките му.
2. Той по принцип не се занимава с бременни от доста време, понеже специализира в хирургия и онкология, но работят заедно с Богданова много добре и за това ти е бил препоръчан. А бе направо си ударила 6 от тотото.
3. На мен ми направи трансабдоминален серклаж и аз съм доволна, дай боже скоро пак да забременея.
4. Отношението му е много приятелско и има уникалната способност да успокоява и разчупва и най-спечената ситуация. Миналата година загубих бебе в 23 г.с. в друга болница с други "лекари", но Димитров ми вдъхна кураж.
Та изобщо не е лош вариант.
Успех и леко раждане.

# 112
Здравейте момичета, преди години, 2012 по точно, раждах в Токуда и бях много доволна, при др Димитров. Всичко на високо ниво никакви забележки, изобщо чувствах се добре, с бебето бяхме добре и ми е останало едно хубаво впечатление. Сега съм втора бременност и макар, че е далече, започнах да се замислям къде ще раждам (дано всичко върви добре:) И гледам в Токуда никой не е останал... Та ще следя впечатления тук, защото кой знае колко опции нямам. Др Димитров е в Свети Лазар, но пък за самата болница не съм чула добро и не знам дали да го последвам там.

# 113
icecube, разбира се твое си е решението, аз само ще ти дам информация за моя опит с д-р Тодор Димитров.
1. Специалист е та "дрънка" дето има една дума и му дреме за пациентките му.
2. Той по принцип не се занимава с бременни от доста време, понеже специализира в хирургия и онкология, но работят заедно с Богданова много добре и за това ти е бил препоръчан. А бе направо си ударила 6 от тотото.
3. На мен ми направи трансабдоминален серклаж и аз съм доволна, дай боже скоро пак да забременея.
4. Отношението му е много приятелско и има уникалната способност да успокоява и разчупва и най-спечената ситуация. Миналата година загубих бебе в 23 г.с. в друга болница с други "лекари", но Димитров ми вдъхна кураж.
Та изобщо не е лош вариант.
Успех и леко раждане.
Благодаря за отзива Simple Smile Не знам защо чак сега го прочетох - одеве не ми се появи сякаш. Проблемът ми е по-скоро, че е мъж. Знам, че на повечето жени им е странно това, но аз няма да мога да се отпусна, колкото и да се старае да ме предразположи човека. То си е психика това. Аз като цяло мъже лекари някак избягвам, не е проблема, че ще ме гледа - те са виждали много и си приемат нещата професионално. Честно казано и аз не мога да обясня от какво се стягам, но е факт Simple Smile Разбира се, ако нямах право на избор, щях да го приема.

# 114
Важното е да си спокойна. Но много губиш от този си страх, не конкретно за този лекар, не го познавам. Аз лично съм на мнение, че мъжете са много по-свестни лекари. Специално гинеколог жена, която да ме е впечатлила не съм срещала.

# 115
Важното е да си спокойна. Но много губиш от този си страх, не конкретно за този лекар, не го познавам. Аз лично съм на мнение, че мъжете са много по-свестни лекари. Специално гинеколог жена, която да ме е впечатлила не съм срещала.
Сигурно губя, но пък наистина имам някаква психологическа бариера, която изобщо не знам на какво се дължи. Иначе майка ми и баща ми съм ги водила и при мъже.

# 116
  • София
icecube, избери лекар, при който ще си спокойна. Знаеш, че всичко е субективно и за мен един лекар може да е добър и да  е решил мой проблем, но при друг да не е така. Важно е да се чустваш уверена в избора си и да няма съмнения. Успех!

# 117
Сигурно губя, но пък наистина имам някаква психологическа бариера, която изобщо не знам на какво се дължи. Иначе майка ми и баща ми съм ги водила и при мъже.

Аз напълно те разбирам, защото и аз бях като теб. Докато не попаднах на един страхотен мъж гинеколог и повече не ща да чуя за жена. Просто ти давам насоки за размисъл, но не за раждането естествено - сега не му е времето да се подлагаш на подобни експерименти!

# 118
Благодаря ви за подкрепата, момичета, много ми е ценна в този момент! Heart

# 119
Здравейте, имам допълнително здравно към Уника. Родих преди месец. Понеже раждането го разбиват на 2 фактури- 900 лв избор на екип и 700 лв допълнителни грижи, сега от Уника ми искат подробна разбивка на тази фактура за 700 лв какво точно включвала... Някой изпадал ли е в това положение? 😟
Аз съм към Дженерали, покриха ми 1500 лв. Не са искали разбивка, но съм чувала, че много други искат, а от болницата дават това, което си дават и не можели да изкарат друго... аз заплатих само 600 лв пакета за бебето и още 100, които бяха останали от другите Simple Smile
На ф-рата за тези 100 лева пише: “ допълнително обслужване свързано с престоя на пациента в лечебното заведение извън осигурените здравни и общи грижи( цена за 4часа)”

Общи условия

Активация на акаунт