Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 27

• 66 196
  • 750
  •   2
Отговори
# 90
Момичета, някоя има ли впечатления от д-р Лазарова /детски гастроентеролог/?
Дъщеря ми, която е на 4 г, има положителен тест за хеликобактер пилори.
Знам колко упорита е тази бактерия, какви поразии може да направи и че се лекува с два антибиотика, които скапват организма! Искам адекватен лекар да я лекува...

И аз съм с много добри впечатления от д-р Лазарова, лекува дъщеря ми на около година.

Аз имам два въпроса по отношение на секциото в Токуда. Доколкото се ориентирах дотук няма промени отпреди 3 год., но да питам:

- бащата все така не се допуска в операционната?
- раздвижването е на другата сутрин?

Благодаря!

# 91
Мен ме раздвижиха още същата вечер.

# 92
  • София
Момичета, някоя има ли впечатления от д-р Лазарова /детски гастроентеролог/?
Дъщеря ми, която е на 4 г, има положителен тест за хеликобактер пилори.
Знам колко упорита е тази бактерия, какви поразии може да направи и че се лекува с два антибиотика, които скапват организма! Искам адекватен лекар да я лекува...

И аз съм с много добри впечатления от д-р Лазарова, лекува дъщеря ми на около година.

Аз имам два въпроса по отношение на секциото в Токуда. Доколкото се ориентирах дотук няма промени отпреди 3 год., но да питам:

- бащата все така не се допуска в операционната?
- раздвижването е на другата сутрин?

Благодаря!
Да бащата не се допуска при секцио.

# 93
Момичета, а с храненто как стоят нещата в болницата? В смисъл носят по стаите или има някъде, където да отидеш и да се нахраниш?

Също така знаете ли дали има списъци за дежурствата не лекарите и за какъв период от време и къде ги изнасят?

# 94
  • София
Момичета, а с храненто как стоят нещата в болницата? В смисъл носят по стаите или има някъде, където да отидеш и да се нахраниш?

Също така знаете ли дали има списъци за дежурствата не лекарите и за какъв период от време и къде ги изнасят?

За списък незнам, даже незнам дали пациентите имат достъп до тях. Колкото до храната носят в стаята и ти е съобразена с теб (в смисъл ако си секцио по-лека) иначе на последният етаж има закуски и на обяд мисля, че има и обедно ( казват, че готвели добре).

# 95
  • София
Към обяд съм на мамолог. Понеже съм с допълнително здравно осигуряване искам да попитам как стоят нещата там? Давам си талона от ЛЛ и картата и какво? Плащам и ми издават фактура или не плащам?
Благодаря Flowers Hibiscus

# 96
  • София

Забравих да кажа нещо доста важно вземете си нож и вилица, че с тези пластмасовите не можеш да нарежеш нищо (особенно ако имате някакво месо в менюто) Flushed SmileSmileSmileSmileSmileSmile

# 97
Привет на всички бъдещи майки,

Моля за вашето мнение относно наблюдаване на бременност и раждане при д-р Мария Атанасова в Токуда. Много ще съм благодарна, ако някои има нейни контакти, звъннах в болницата да си запиша час, обаче без успех.
Тъй като съм нова, съжaлявам, ако вече има написано мнение за д-р Атанасова. Пожелавам на всички бъдещи майки успех!

# 98
Здравейте, имам допълнително здравно към Уника. Родих преди месец. Понеже раждането го разбиват на 2 фактури- 900 лв избор на екип и 700 лв допълнителни грижи, сега от Уника ми искат подробна разбивка на тази фактура за 700 лв какво точно включвала... Някой изпадал ли е в това положение? 😟

# 99
Привет на всички бъдещи майки,

Моля за вашето мнение относно наблюдаване на бременност и раждане при д-р Мария Атанасова в Токуда. Много ще съм благодарна, ако някои има нейни контакти, звъннах в болницата да си запиша час, обаче без успех.
Тъй като съм нова, съжaлявам, ако вече има написано мнение за д-р Атанасова. Пожелавам на всички бъдещи майки успех!

Здравей, аз се следих и родих съвсем скоро при нея. Доволна съм. Много е внимателна. Мога да ти пратя телефона й на лични. 😊

# 100
  • София
ssunsshine , не съм раждала при нея нито си следя бременността, но когато ме приеха в отделението ми е идвала на визитаций и даже и тя ме изписа. Много любезна жена, отговаря на всички въпроси плюс това е и специализирала в Майчин дом, което си е преимущество.

Solly, не могат ли от болницата да ви го разбият с подробности какво е извършено ? Или при мерно да включат Неонатален пакет:

- адаптация и обучение на семейството; 

- ултразвуков скрининг: трансфонтанелна ехография, ехография на коремни органи, ехография на стави, изследване на слуха;

- болничен престой.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 13:35 от I.Kravaeva

# 101
ssunsshine , не съм раждала при нея нито си следя бременността, но когато ме приеха в отделението ми е идвала на визитаций и даже и тя ме изписа. Много любезна жена, отговаря на всички въпроси плюс това е и специализирала в Майчин дом, което си е преимущество.

Solly, не могат ли от болницата да ви го разбият с подробности какво е извършено ? Или при мерно да включат Неонатален пакет:

- адаптация и обучение на семейството; 

- ултразвуков скрининг: трансфонтанелна ехография, ехография на коремни органи, ехография на стави, изследване на слуха;

- болничен престой.

[/quote
Тук не става въпрос за неонатологичния пакет. Той си е съвсем отделно - 600 лв.

# 102
Моля някой, ако е бил секцио при Кръстанова да сподели мнение? Другият вариант е Апостолова, коя е за предпочитане?

# 103
  • София
Моля някой, ако е бил секцио при Кръстанова да сподели мнение? Другият вариант е Апостолова, коя е за предпочитане?
Кръстанова не я познавам не мога да кажа мнение. За мен Апостолова за момента от всички, при който съм ходила ми обърна най-голямо внимание, но това си е мое мнение.

# 104
За мен Кръстанова е заядлива и с лошо отношение . Аз не съм била нейна пациентка, но съм имала с нея допир. Тя ме изписа миналата година. На всички мои въпроси отговаряше, все едно как смея да я питам и показваше, че не ми е длъжна с нищо, аз съм при друг лекар и т.н Когато минаха от администрацията да ни правят анкета, доста се зачудих дали да не я изтипосах, но си замълчах, просто нямах нерви и се радвах че ме изписват. Сега мисля, че с нейното поведение и държание, заслужаваше някой да и обърне внимание, че това поведение е недопустимо .
Като професионалист не мога да кажа нищо за нея. Визитацията и беше една формалност, ето минах и във вашата стая. При другите лекари визитацията протичаше по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт