Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможните причини за гадене и мускулни болки?
Какви са възможните причини за гадене след хранене?
Какви са възможните причини за гадене по време на пътуване и как да се справим с него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможните причини за гадене и мускулни болки?
-
Какви са възможните причини за гадене след хранене?
-
Какви са възможните причини за гадене по време на пътуване и как да се справим с него?
Гаденето по време на пътуване може да бъде причинено от движещи се превозни средства и може да доведе до замаяност, световъртеж и трудности при поддържане на баланс. Препоръчително е използването на средства като масло от чаен дървен материал, ментови продукти, джинджифил и хомеопатични лекарства за справяне с проблема. Ако състоянието е тежко, трябва да се потърси медицинска помощ.
-
Какви са възможните причини за умората и какви са ефективните начини за справяне с нея?
-
Какви са потенциалните причини за паник атаките и как да се справим с тях?
Смея да твърдя, че след първия се почувствах много добре, но после се влоших. Пиех хапчетата, а те не помагаха. Втория път стана още по-зле, защото напипахме същността на проблема, но не можах да се справя с един сеанс. И така след още седмица отидох за 3ти път.( На кратко това е техника с потупване по меридианите на тялото, в която се успокояваш до степен все едно си в медитация, в съзнание, но в нещо като лек транс.) След третия път нещата се оправиха. За първи път се чувствах добре от години. Сега, няколко месеца по-късно спрах всички хапчета. Не съм прибягвала до спешно хапче от тогава. Дори да се случи да се изплаша или стресна за нещо, дори нямам реакцията да търся хапчето. Психиатърката много трудно ми направи схема за спиране, защото не й се вярваше, че този път съм наистина добре.

Трябва ми информация що за АД са? Мисля, че улавят Серотонина, нали така? Четох мнение, че при едни се понасят добре, но при други не. Има ли изобщо някой, който е пил АД, излекувал се е и ги е спрял успешно? Изобщо цялата картинка ми е неясна.