Паническо разстройство - 33

• 80 053
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Перник
Аз в последно вр имам проблем с очите. Светкащи точки, черти, а стояла ли съм на слънце после при влизане вътре е много кофти. Като осветена съм. Не зная от какво е, неприятно е.

# 121
А това от слънце на сянка е нормално, предполагам, ама точките и косъмчето ме мъчат....
Появиха ми се след адски много и продължително четене. Косъмчетата, а точките дето светят са от скоро...

# 122
Аз направо вече откачам 8-ми месец без работа. Съвсем се скапах. Толкова безполезна се чувствам, че нямам думи.От днес вдигам сероксата на 3 хапчета. Добре, че половинчо все се чуди как да ме разсее. Успя да ме убеди след малко да отидем до Мадара и да се покатерим до пещерата. Не, че ми се ходи, обаче се насилвам, за да не се застоявам вкъщи.

# 123
Здравейте! Онзи ден много се притесних, получих паник атака. Доста често ми се случва. Притесних се от това, че ядох зелени маслини и, че едва ли не след това нещо много лошо ще се случи. Дано да не ме помислите за луда

# 124
Най-много киселини да ти излязат. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз да се похваля. 20 дена не съм пила Ривотрил. Много добре се чувствам. Надявам се да не се закача пак.

# 125
Най-много киселини да ти излязат. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не съм си и помисляла, че мога да се зарадвам на подобен коментар
Благодаря ти

# 126
Какви зелени маслини? От дървото ли. Най-много да ти поизтръпне езикът....

# 127
Такива и аз съм яла. В Гърция набрах от едно дърво. Sunglasses

# 128
И аз на един Егейски остров загризах една маслина. Може ли да не опитам пък.....Леко ми поизтръпна езикът...

# 129
Аз в последно вр имам проблем с очите. Светкащи точки, черти, а стояла ли съм на слънце после при влизане вътре е много кофти. Като осветена съм. Не зная от какво е, неприятно е.
Здравей Simple Smile Това е астигматизъм на очите,и аз го имам

# 130
Алина, много ме разсмя с тая маслина, която си загризала.
Как сте иначе? Аз бутам лятото. Благословия беше целия студен юли месец, защото не луднах от жега. За сметка на това обаче ме тръшнаха два грипа един след друг и вече три седмици кашлям и не мога да се оправя. Ужас е. И ходих на пълна кръвна картина, там няква пикочна инфекция ми излезе и дефицит на витамин Д. Много се изненадах от последното. Може да се окаже, че имам проблеми и заради тоя дефицит. Но защо се е появил се чудя...

# 131
  • София
Масово хората страдат от дефицит на витамин D, B12, както и магнезий. Много проблеми със здравето се дължат именно на тях.

# 132
Офф, аз от 2 седмици съм в ужас. Усещам лека болка в дясно и пак си мисля, че е ч.дроб. Уж пия хепатопротектор, но нали имам стеатоза. Няма какво друго да е там.  Не ям уж боклуци спрях и тесто и сладко, много се притеснявам. Час при гастроентеролог има свободни чак октомври месец при тази специалистка в Токуда. Ще гръмна, усещам си болка лека и много ме мъчи.

# 133
Офф, аз от 2 седмици съм в ужас. Усещам лека болка в дясно и пак си мисля, че е ч.дроб. Уж пия хепатопротектор, но нали имам стеатоза. Няма какво друго да е там.  Не ям уж боклуци спрях и тесто и сладко, много се притеснявам. Час при гастроентеролог има свободни чак октомври месец при тази специалистка в Токуда. Ще гръмна, усещам си болка лека и много ме мъчи.
Стеатозата не боли.Всеки втори е с подобна диагноза.Така боли раздразнено дебело черво,което почти винаги върви с паник разстройството.

# 134
Стеатозата не боли.Всеки втори е с подобна диагноза.Така боли раздразнено дебело черво,което почти винаги върви с паник разстройството.
Офф спрях да го усещам, но пак започна. Попринцип не боли, но са ми казвали че ако е и леко уголемен и самата обвивка нервите по нея боляли.

Общи условия

Активация на акаунт