Седмичке - наситена с мечти, искаме по две черти / 5.06 - 11.06/

• 9 758
  • 265
  •   1
Отговори
# 120
Добър ден!!!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ МАЙЧЕТА, МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЕКА БРЕМЕННОСТ!!!
Въпреки вчерашния отрицателен тест, надежда мъждука някъде в мен (м-то ми и днес го няма)! Бихте ли ми казали след колко време да повторя теста? И за кръвния тест - при колко дни закъснение и дали се прави рано сутрин, както другите кръвни изследвания?
Предварително благодаря!!!

# 121
Кръвният се прави обикновено сутрин, когато не си яла и пила нищо.
Уринният пак сутрин. Успех.

И да се похваля, пратих си данните в сайта за лунния календар и чакам резултата за две години напред. Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 юни 2006, 12:22 от Дара

# 122
  • София
Привет момичета,

Аз вчера се върнах от дългочаканата екскурзия до Виена, Прага и Братислава. Приказно си изкарахме, доста кекс месихме - дано да е станало. Половинката ме изненада с заявлението, че работи за две близначки - даже имена им е измислил. Дано да се окаже прав Simple Smile

# 123
ЗДравейте момичета  bouquet
първо искам да поздравя бременлииките и да им пожелая- много щастливи бременни месеци и накрая пухкав и сладък бебок/ци baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Лея,рядвям се за тебе мила,че всичко е минало наред и са открили проблема-Дай Боже скоро време да получиш хубавата вест за така чаканата кукла Hug baby_neutral  bouquet
При мен нищо ново освен че подготвяме лека по лека сватбата,а между другото моята дата на истината е 10-ти,така че и аз съм в тази седмица,и искам да кажа на всички чакащи като мен сладурки,че стискам палци да дочакаме лелището,ама след 9 месеца Praynig Peace Hug
Късмет на всички и спорен и слънчев ден Grinning Sunglasses Peace

# 124
Здравейте  всички.  Simple Smile Аз съм на 25 год,  съпругът ми също е на 25г, женени сме от две години и вече решихме да си имаме дете.
От известно време чета темите из целия форум, понякога пиша по теми, които ме интересуват. Даже бях писала тема и тук, че обмисляме идеята да си имаме дете, но ме изядоха с парцалите. :mrgreen:D После разбрах, че било нормално форумско посрещане. Simple Smile Знам, че сигурно има много подобни теми, но тази си е моята и искам да споделя с вас, че искаме бебе и вече започнахме сериозно да "работим" за първи месец. Предполагам не е нищо особено, но като чета из темата ми се прииска и аз да споделя с някого, че искаме детенце, та да има после и на кого да се похваля Praynig
Пожелавам на всички приятен ден и успехи в "бебеправенето"

# 125
И да се похваля, пратих си данните в сайта за лунния календар и чакам резултата за две години напред. Mr. Green

Мойте дойдоха вече bowuu И ше умрЪ от яд, ей! Тоя месец и двете фази ми съвпадат! Точно на един ден са! Днес! А моя мъж го няма! smile3511 Не е ли каръщина туй мойто?

Таня Генова, добре дошла и скорошно обебване ти желая!

П.П. Iliana_ една молба - не пиши с толкуз големи букви, че вадят очи направо #Crazy Ние още виждаме, та може и с нормален шрифт Wink

# 126
  • София
Добре дошла, Таня  bouquet Дано скоро се похвалите с успех в бебеправенето Wink
Грийн даун, чудесно звучи тази екскурзийка! Снимки няма ли да ни пуснеш?
Диме, хубаво е, че си улисана в подготовката около сватбата Grinning Избра ли си вече рокля? Дано скоро те изненада твоето бебче Hug
Даре, имаш ли вече отговор с датите?
Еее, Сънчи, не скуби коси, миличка! Не трябва да вярваш 100% на такива работи...

# 127
  • София
Леичка, хич ни няма със снимките. От разсеяност си забравихме фотоапарата в София, но както казва един приятел планинар "Най-хубавите снимки се правят със сърцето"  Simple Smile
Даре, можеш ли да пуснеш линк към този сайт? Уж опитах ама  нещо не става при мен.

# 128
Оффф какви са тея лунни истории... то дет не става бебето, нестава, като пък стане - пак нещо не е наред и пак го няма.. та сега ако взема и към луната да вия.. ептен ойде коня у ряката, дет се вика.
Сори за негативизма. Нещо като останах за малко без работа и си мисля само за глупости... освен това разбрах нещо за една моя приятелка.... опитва от много време... и е минала през какво ли не... разпознах я тук във форумите, без да искам, просто по начина и на изразяване.. а през всичкото това реме не съм знаела какво преживява...

# 129
И моите най-фертилни дни, според лунния календар пристигнаха!

Честито на всички бременлийки! Лека и безпроблемна бременост!

Пак към вас, пробвайте ако обичате и вие лунния календар и докладвайте във форума, съвпадат ли ви тези фертилни дни с дата на зачеване!

Ще сме ви много благодарни!    bouquet

# 130
  • Far away from here...
Здравейте и от мен,момичета!
На всички чакащи и опитващи-стискам палци и дано тази седмица ви донесе щастието,за което си мечтаете.
Аз засега съм все още в отбора на "наблюдателите",но мисля след месец да започнем с опитите Laughing
LiletoYa,Pretty,миналата година бяхме в Лозенец и сме много доволни от почивката.Не е такава лудница като в Китен,например,където едва се разминаваш от народ,намерихме си едно чудно заливче за плаж,само дето заведенията не бяха много и понякога се налагаше предварително да резервираме места.
С две думи-ако сте любители на активния нощен живот ,Лозенец не е за вас,но ако търсите спокойствие и ползотворна почивка от шумотевицата на града,отивайте точно там.
Поне така беше миналата година Simple Smile
Упсешна нова седмица и само добри новини!

# 131
На всички новички желая късмета на начинаещия!!!! Hug

# 132
Редиците се попълват отново Grinning
Добре дошли, мацки, дано бързо се прехвърлите в отчетните темички.

# 133
Victoria_26 благодаря за отговора, аз мисля, че ще ни хареса там, защото многото народ напоследък много ме изнервя smile3516
Аз разучих разни заведения, които намирам за абсолютно достатъчни, а и сме мобилни така, че ако толкова ни хване съклета ще се размърдаме, но поне няма да сме в самия джангър Party

Иначе момичета аз съм 2 дена отпуска от утре и ще пиша дипломна работа #Crazy така, че ще се видиме в понеделник ooooh!

Всички новодошли  welcome тук ще намерите отговори и много приятели Hug Пожелавам ви все пак да не се застоявате много, а бързо да се присъедините към отчетни  bouquet   

Последна редакция: ср, 07 юни 2006, 17:17 от LiletoYa

# 134
  • Пловдив
здравйте момичета.Три дни нямам компютър а вие колко сте изписали.Честито на Анима. HugТова с лунния календар ще го пробвам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт