Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 6

• 77 248
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • София
има и по-малки количества от 5000.
на мен ми бяха предписали по 100 например.

# 676
Знам, че има и по-малки количества.Не знам дали мен са ме подвели,но акушерката ми каза,че винаги след ЗЕТ си изписва Хориомон 5000 по схема,през 3дена.Дали е политика в мойта клиника,дали е така навсякъде-не знам.

# 677
Не съм писала че имам хормон 500 Simple Smile ... Само че имам инжекция,която съдържа хормон, тя е някакъв турски препарта Пролутекс 25мг , тъй като процедурата бе в Турция.

# 678
  • София/Севлиево
Хм,на мен не са ми били Хориомон.При първия ЗЕТ,който беше успешен до 8 г.с.,когато в 6-та прокървих сама си го поисках,т.к. с него успях да задържа синът си след прокървяване в 7 г.с.,но този път дозата беше 5000 единици само 2 пъти и не ми помогна...

# 679
Sad не знам на какъв принцип, може би според случая се изписват... не знам.

# 680
  • София
Не съм писала че имам хормон 500 Simple Smile ... Само че имам инжекция,която съдържа хормон, тя е някакъв турски препарта Пролутекс 25мг , тъй като процедурата бе в Турция.
Пролутекса е прогестеронов препарат и няма общо с Хориомон/прегнил/овитрел

# 681
Нандин,искам да те помоля и ти да изкажеш мнението си.1.Защо може да ми е изписан Хориомона?2.До колко мога да разчитам на обективен тест на 20.06,при схема Харесван на 04,07,10,13?Обръщам се точно към теб,тъй като ти ми изглеждаш най-наясно с процедурите.С това си мнение не искам да обидя никого,просто нандин  ми се вижда най-запозната.

# 682
  • София
Има мн момичета, които за съжаление са мн наясно с нещата. ЧХГ препарата “лъже” организма, че има бременност и така се поддържа работата на жълтото тяло и производството на прогестерон.
Хориомон в каква доза го слагаш и на кой ден от трансфера ще е теста?

# 683
Има мн момичета, които за съжаление са мн наясно с нещата. ЧХГ препарата “лъже” организма, че има бременност и така се поддържа работата на жълтото тяло и производството на прогестерон.
Хориомон в каква доза го слагаш и на кой ден от трансфера ще е теста?
5000.През 3 дена от датата на трансфера.А самия тест е на 16-ти ден.Което е 7 дена след последния Хориомон 5000

# 684
  • София
Абсолютно показателен ще е резултата. Стискам палци Simple Smile

# 685
Абсолютно показателен ще е резултата. Стискам палци Simple Smile
Благодаря ти!Наистина много ме успокои☺

# 686
Здравейте момичета,

извинявам се предварително ако този въпрос е вече задаван! Пред голяма дилема съм и исках да чуя и вашето мнение. Колебая се дали този месец да направя трансфер ( разбира се ако всичко е наред ) с едно замразено ембрионче и едно свежо извадено на естествен цикъл. Или да замразя и това ембрионче и да върна две замразени. Според вас как е по - голям шанса? Има ли момичета които са опитали и по двата начина и кой е бил успешният при тях?

# 687
  • София
Аз не виждам смисъл да замразяваш пак, ако няма да има следваща пункция преди трансфер

# 688
Аз бях в подобна ситуация, но второ ембрионче не се получаваше. Имах само един замразен от спонтанен цикъл, и понеже беше едничко не бързах за трансфер( правих хистероскопия и биопсии). Когато дойде месеца за трансфер овулацията се забави с 3-4 дни , прогестерона беше много нисък и до последно незнаех дали няма да отменят трансфера. Ако е след пункция поне се знае , че трансфера ще е след 5 дни, а и ще спестиш пари за замразяване. Но най- добре лекаря ти да каже, то ще си покаже дали това е твоя месец.

# 689
Здравейте ! За ЗЕТ с лигавица 11мм , Естрадиол - 682 и прогестерон - 1,23 -16ден от Мц , как са стойностите според вас ?

Общи условия

Активация на акаунт