На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 154
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Дани, не беше ли твърде размекнат асфалта по този път в жегата? На отиване минахме от там. Смолата беше мека, но не течна, за разлика от миналата година. Обаче на връщане ММ категорично отказа да мине от там, заради жегата в този ден, и се качихме на магистралата.
Разказвала съм за одисеята ни от миналото лято...

# 571
Дани, не беше ли твърде размекнат асфалта по този път в жегата? На отиване минахме от там. Смолата беше мека, но не течна, за разлика от миналата година. Обаче на връщане ММ категорично отказа да мине от там, заради жегата в този ден, и се качихме на магистралата.
Разказвала съм за одисеята ни от миналото лято...

Може и да е бил размекнат, знам ли Simple Smile не сме усетили. На границата, докато чакахме, слизахме от колата, и там, действително,  смолата, с която са запълвали пукнатините в асфалта, беше мека.

# 572
  • Варна
Проблемът е, че когато се втечни, смолата опръсква колата ужасно. И после няма измиване. Само с мокри кърпи, докато все още ламарината е нагрята.
Щом не сте забелязали пръски по вашата, значи сте се разминали с тази гадост.

# 573
  • Пловдив
lorito89,на ЛС преведох 4ервения етикет.

# 574
  • Варна
artemida, за повечето хора в темата би било полезно, ако този превод бъде публикуван и тук.

# 575
  • Стара Загора
Защо пък не позволяват да се отваря пратката с лирите? Аз ще плащам по банков път в случая, как мога да докажа ако не съм получила поръчаната сума?

# 576
  • Пловдив
Добре.Превода за пердетата в ТАС е се вземе 9,50 метра и отгоре цената е 16,90ТЛ.Ако правилата на форума позволяват,мога да помагам с превод.

# 577
  • Варна
Благодаря, artemida!

Скрит текст:
Значи съм познала значението на надписа. Знаех си аз, че многократното пазаруване може да ме направи спец по турския. Wink

Не съм чела подробно правилата, но не вярвам да е проблем. В други теми съм чела преводи на рецепти, примерно.

Ивче, когато получиш лирите, ще споделиш каква е процедурата, нали?

# 578
На Синия пазар в Одрин продават ли дамаски?

# 579
  • Стара Загора
Благодаря, artemida!

Скрит текст:
Значи съм познала значението на надписа. Знаех си аз, че многократното пазаруване може да ме направи спец по турския. Wink

Не съм чела подробно правилата, но не вярвам да е проблем. В други теми съм чела преводи на рецепти, примерно.

Ивче, когато получиш лирите, ще споделиш каква е процедурата, нали?

Разбира се. Току що звънях по телефона да питам, че ми беше странно да не може пред куриера да се провери пратката. Казаха че наистина нямали такава опция и след като ми издавали фактура, не можело да не са налични. Звучи ми абсурдно, дано всичко е наред. В понеделник щели да получават лири и евентуално вторник или сряда да са при мен. А относно запазването до час, което предлагат, казаха че не важало за лирите предвид ситуацията в момента. Ще плащам по банков път аз, не ми се дават и застраховка + доставка, нищо че са 3,50 общо. Joy Ще пиша какво е развитието, надявам се само да има лири. Flushed

# 580
Здравейте група.
Идвам с интересно питане къде в одрин има ветеринарен магазин Simple Smile Ако някой знае как вървят като цена храните и най- вече ме интересува каква е цената на силиконовата котешка тоалетна.

# 581
  • гр. Бургас
Аз също поръчах турски лири  чрез сайта, защото в Б-с няма от дни. В Плевен имало на 35ст., дано са точни Тавекс! Казаха ми, че в сряда ще ги получа. Знае ли някой коакога мога пак да поръчам

# 582
  • гр. Бургас
В сряда питах на Лесово в колко се сменят, казаха ми и от двете страни сутрин 7.45 и вечер в 19.45ч.,за около15-20 мин., при комшиите е по-бавно, че пият чай, кафе .

# 583
  • Пловдив
ТЛ  може да се купят в Турция вьв всеки златарски магазин.

# 584
  • на морето
Аз поръчах с Европът, първата поръчка е с БД. Начисли ми само застраховка и такса наложен платеж. На 500 лири 1.60 всичко. По банков път нали пак има такса?

Общи условия

Активация на акаунт