На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 143
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Беличке, дойдоха ми лирите. Куриера беше точен и дори сам ми каза да отворя и проверя. Вчера пак 2 пратки с лири носел и нямало проблем. Изпратили са ми 5 банкноти по 200 лири. По телефона момичето ми каза, че е станала грешка в системата и не ми е отчело застраховката. Трябваше да я пуснат и платя сега на куриера, но нямаше нищо за плащане. Надявам се само да мога да купя от някой офис в събота или понеделник като ходя.

# 661
  • Пловдив
FBID1054698347,писах ти на ЛС,но достьпьт е забранен.

# 662
В кой от дните е най-удобно да се отиде в Одрин на пазар?Blush

# 663
  • Пловдив
А тези които пътуват с организиран транспорт как организирате покупките?Ръцете се пълнят с торби и натежават как пренасяте покупките до автобуса все пак един прах за пране да купя си е обем.С кола е лесно,но как организирате и пренасянето после със сак или с тези бабешки колички ?Аз ще си имам магаренце с мен ММ ама да не зацвили по пътя ако прекаля.Дайте идеи и опит КАК ще бъде най удобно.

# 664
Хаха добре казано магаренце,ние сме цялото семейство и пак ни е тежко и ние се замислихме за тези колички,като гледам хубава работа вършат,а в Бг някак не си представям да я влача за турските пазари е идеална.Както и в мола да се изтърся с такова чудо

# 665
Здравейте.
Имам питане относно пазарите. Тъй като ще пътувам, ще минавам през Турция началото на септември и ми се иска да посетя някой от тези пазари. Но се пада да съм там в понеделник, а гледам, че повечето са петък/събота. Дали ще работи пазара в Одрин и по-специално тези за перилните препарати?

# 666
Мъкна на ръце до автобуса, имах сак на колела, но не беше удобен за влачене. Ще взема куфар и сезалени торби от големите. Тежи, неудобно е, събирам погледи, но за това отивам и няма да се гевезя. Сама съм. Моят мъж ни с кола, ни с автобус ще отиде. Не е съгласен да ходи в Турция.

# 667
  • Варна
Камея*, понякога е по-добре да нямаш магаренце/контрольор с теб. Аз нямам подобен шанс и освен плюсовете, има и много минуси. Ама не се оплаквам, де.
За мъкненето... Нерядко и с кола да е човек, се налага да мъкне, защото е рядкост да можеш да спреш пред магазина. Много ме е срам, но вече сме от нахалниците, които спират директно пред борсите, защото не ми се рискува някоя херния. Обаче когато отидем на пазара и ако се впуснем и в частта с плодовете и зеленчуците, после връщането до колата е ужас. Ама такива плодове и зеленчуци и на такива цени, при място в колата... как да ги оставиш. Отдавна се замислям за "бабешка" количка. Там продават много такива и масово се ползват. Това, което ме спира, е мястото, което ще заеме в багажника и което мога да оползотворя с покупки.

Един път съм ходила организирано, с колеги. Повечето се направиха на ЕнтелЕгентни и не пазаруваха обилно, но се зачудих как се процедира при екскурзиите с тази цел. Ако повечето пътуващи са с моите "възможности", багажникът на автобуса няма да е достатъчен за покупките на всички. Как се побирате?

# 668
  • у нас
Към всички новорегистрирали се - прочетете първия пост. Прегледайте темата, ще намерите много информация, която ще ви е  полезна.Там ще намерите отговори на въпросите си.

# 669
Simple Smile ходих и с дъщеря ми, обаче мерене, помайване туй ли онуй ли  и пазаруване само за нея в моловете, накарах я 1 стек лимоната да пренесем и тя: ох, ах, ноктите ми се забиха в дланта, не мога, боли ме. После ми влезе в стила и темпото и схвана, че времето е твърде малко. Събрахме погледите, ама сега пие лимонатата, а от Кипа излязох с чувал, който тътрех, защото не се вдигаше. Пак ме зяпаха, но аз затуй съм отишла. Изобщо не ми пука.
С другарче-мъж, дете или приятелка, зная, че е ограничаващо, даваш обяснения ама сега това защо ти е, не ти ли стига, ще закъснеем, ще изпуснем автобуса, ей такива ...  Има пък някои все да се снимат, да пушат, да ядат, губят ми времето. Когато съм с колеги някъде в Бг или извън, пускам се сама по улиците и гледам максимална площ да обходя, да събера зрителни спомени за селището и да пазарувам. Екскурзиите не са ми за празни приказки, селфита и пушене или ядене. Ядене на крак. Търча. Сега се записах за 15.09 с Рубина травел. Ще съм сама.

# 670
  • Варна
Беличке, дойдоха ми лирите. Куриера беше точен и дори сам ми каза да отворя и проверя. Вчера пак 2 пратки с лири носел и нямало проблем. Изпратили са ми 5 банкноти по 200 лири. По телефона момичето ми каза, че е станала грешка в системата и не ми е отчело застраховката. Трябваше да я пуснат и платя сега на куриера, но нямаше нищо за плащане. Надявам се само да мога да купя от някой офис в събота или понеделник като ходя.
Иве, с кой куриер ти ги доставиха, че нямаше такса ? На 1000 лири колко е застраховката ?
 При поръчката има ли опция да си избираш кой куриер да ти я достави ?

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 17:28 от ninoto

# 671
Здравейте, ако има пътуващи тук с обществен транспорт, моля да споделите транспортна фирма за отпътуване от Пловдив. Може и на лични, за да не е реклама. Благодаря.

МЕМ Травел имат всяка събота до Одрин,пътувала съм три пъти със тях.Проверете имат сайт.
http://teskogroup.bg/шопинг-до-одрин/ -само като информация.Не съм пътувала с тях !

# 672
Кога свършва Байряма и кога магазините започват нормално да работят  ?Как мислите дали в петък ще има задръстване по границите ?

# 673
Здравейте! Искам да си купя от Одрин градински трапезен комплект – ратанов или метален. Къде да отида?

# 674
  • Стара Загора
В сайта на Тавекс има информация с коя куриерска фирма доставят. Избор на Еконт е по-скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт