На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 169
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • Ропотамо
Здравейте! Ние ще пътуваме на 1 Септември до Чорлу ,като нощуваме там в хотел. Чрез google maps и 1-та страница на темата,разбрах къде се намират някой от пазарите ( Кипа, Авантаж ,Орион, Декатлон ). Но не знаем има ли, като в Лозенград, малко метро за перилни препарати .Също разбрахме , че в неделя бил там пазара, но не знаем къде се намира,ако е вярна информацията.Ориентирали сме се изцяло за нехранителни стоки ( без печки, хладилници и едро габаритни стоки ). Благодаря на всеки каквато информация има за гр. Чорлу

# 646
  • Пловдив/Първомай
Здравейте, ако има пътуващи тук с обществен транспорт, моля да споделите транспортна фирма за отпътуване от Пловдив. Може и на лични, за да не е реклама. Благодаря.

МЕМ Травел имат всяка събота до Одрин,пътувала съм три пъти със тях.Проверете имат сайт.

# 647
  • софия
Сега и аз ще пътувам в събота и ще пиша.

# 648
Пътувала съм с Мем травел един път, за петъчния пазар и не бих повторила. Времето определено за пазар беше много малко, спираха далече от магазините понеже “нямало паркинг” и трябва да влачиш буквално нещата които си купил до автобуса, а вътре всичко се слагаше кой където иска. Аз ходих май месец и може да са се променили нещата от тогава, все пак това е мое мнение, защото може и да има хора  които са доволни от тях. Simple Smile

# 649
Здравейте, планувахме с приятели да ходим към Одрин на 01.09 /събота/, но сега се променят нещата, предлагат за 02.09/неделя/. Става ли в неделя да се пазарува? То основно МОЛ-вете и КИПАТА работят нали?

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 09:37 от mimka_8

# 650
  • Пловдив/Първомай
Пътувала съм с Мем травел един път, за петъчния пазар и не бих повторила. Времето определено за пазар беше много малко, спираха далече от магазините понеже “нямало паркинг” и трябва да влачиш буквално нещата които си купил до автобуса, а вътре всичко се слагаше кой където иска. Аз ходих май месец и може да са се променили нещата от тогава, все пак това е мое мнение, защото може и да има хора  които са доволни от тях. Simple Smile

Ходих декември,март и сега юни месец,но само в събота.Да,много пришпорват,но вече знам как е при тях и се ориентирам бързо.

# 651

Ходих декември,март и сега юни месец,но само в събота.Да,много пришпорват,но вече знам как е при тях и се ориентирам бързо.

Аз бях за първи път с тях и докато се ориентирам кое къде е, понеже съм ходила до Одрин преди 3 години и то определеното времето мина. Специално за петъчния пазар е кофти понеже се стига рано към 8 и ти дават 3 часа борсата и пазара, пък нали търговците идват по-късно.  Може би ако се ходи по често, както казвате е по-лесно.

# 652
  • varna
има ли тема за пазаруване в Анталия?

# 653
  • Пловдив
ОтМоретоСме, за Чорлу информацията в темата е малко.В Чорлу има 2 МОЛ ORION i TREND ARENA,освен KIPA хубав супермаркет е CARREFOUR,който в Одрин е много малък, но в Чорлу е доволно голям ,с по-добри цени от KIPA или MIGROS,особено промоциите,можете да си вземета на касата и карта.В Чорлу обаче няма борси за перилни препарати,като Одрин.Ще се радвам ако споделите за неделния пазар в Чорлу,иначе около града има много фабрики и магазини. Чорлу е едно голямо предизвикателство за пазаруване.

# 654
ОтМоретоСме, за Чорлу информацията в темата е малко.В Чорлу има 2 МОЛ ORION i TREND ARENA,освен KIPA хубав супермаркет е CARREFOUR,който в Одрин е много малък, но в Чорлу е доволно голям ,с по-добри цени от KIPA или MIGROS,особено промоциите,можете да си вземета на касата и карта.В Чорлу обаче няма борси за перилни препарати,като Одрин.Ще се радвам ако споделите за неделния пазар в Чорлу,иначе около града има много фабрики и магазини. Чорлу е едно голямо предизвикателство за пазаруване.

Определено има къде да отидеш и да си напазаруваш в Чорлу. Аз лично бях в края на Май и за краткото време на престой в града (само 1 ден), успях да обиколя и да си напазарувам много неща. Минах през двата мола, през Авантаж, през магазина на ТАЧ извън града и през още няколко магазина.

# 655
  • Пловдив
Когато сме в Чорлу,семейният портфейл не е в мен,а когато сме в Одрин сьм безобидна.В Чорлу и 2МОЛ са много добри,в TREND ARENA има DECATLO i CARREFOUR.Ние ходим винаги през седмични дни,в четвьртьк е пазарен ден в Tekirdag.Цените са по-изгодни от одринските и в ресторанти,и в хотели, и на пазара,има Мол TEKIRA i CARREFOUR.Ходим и в Силиври,в понеделник има голям и евтин пазар ,казано накратко Одрин е побьлгарен,навьтре цените стават други и си заслужава с 1нощувка да се отиде до Чорлу или Текирда,а не само в Одрин.

# 656
  • гр. Бургас
Искам да попитам дали някой знае в колко часа са точно смените на митницата от българска и турска страна.

От бг страна сутрин в 7.45, вечер в 19.45/ от турска по същото време, но турците пият чай, кафе и се чака доста, при нашите около20 мин.

# 657
  • гр. Бургас
Благодаря, точно Пенти беше марката. Обаче Ераста не е ли в Одрин? Интересува ме Пенти имат ли и къде е, ако имат магазин в Лозенград
Ераста е в Одрин, в Лозенград няма МОЛ

# 658
  • Където морето целува небето...
Здравейте, аз отново да попитам дали в Лозенград има магазини, в които могат да се закупят детски дрехи с марките Flexi и Eon?

# 659
Здравейте, ние мислим да ходим до Лозенград, но като чета по добре да отидем до Чорлу.
Можете ли да ни кажете в Лозенград пазара къде е и до колко работи?
Има ли перилни препарати?
Много ви благодаря, имаме намерение да отидем утре.

Общи условия

Активация на акаунт