На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 16

• 123 220
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • на морето
При наличие на офис във Варна да се налага да поръчвам онлайн ми е доста тъпо... Ама щом тъй са решили...
Може ли да се плати като наложен платеж при получаване или само по банков път?
Можеш да си ги поръчаш и до техен офис. Доставката е безплатна, но плащането мисля, че е само с карта.

# 631
Здравейте, предстои ни ходене на пазар в Одрин. Моля за съвет и мнение какво е изгодно да се купува от там. Вие какво пазарувате? Какви дрехи се предлагат и цените добри ли са? Като храна какво е хубаво и изгодно да се вземе от там. Моля споделете и мнение за перилни и почистващи препарати кои са добри. Благодаря за отделеното време и вашите съвети.

# 632
Здравейте, знаете ли цената на проточно бойлерче или батерия Сапир със същата функция?  Четвъртък тръгваме на обиколка по любимите места, а прочетох координати на магазина за електроуреди зад Марги,  трябват ми и пасатор и други дреболии. Къде на друго място да потърся,освен по чаршията?

# 633
Simple Smile Ами ако бяха ми продали в самото бюро исканите от мен ТЛ, щях ли да поръчвам онлайн! След отказа й попитах служителката на Тавекс дали ще стане с онлайн поръчка, каза ми : Опитайте те.
Не зная къде им е скритият замисъл, но фактите са такива.
Имам проформа фактура, чакам да ми се обадят кога ще ги доставят. Освен тези 3,21лв. /наложен платеж и застраховка/във фактурата други такси не са обявени.
Да очаквам ли и други такси?

# 634
  • Пловдив
Здравейте, ако има пътуващи тук с обществен транспорт, моля да споделите транспортна фирма за отпътуване от Пловдив. Може и на лични, за да не е реклама. Благодаря.

# 635
Здравейте, нямам възможност да пътувам до Турция /Одрин/. Един познат ми препоръча сайт n11.com за пазаруване от Одрин. От него разбрах, че поръчва стоката да му я доставят в куриерска фирма от типа на Еконт.  Харесала съм си помпа на Авент електрическа, но не знам как да поръчам. Та въпросите са ми два: 1.Някъде по магазините в Одрин виждали ли сте да продават електрическа помпа на Авент, ако да, на каква цена? 2. А знаете ли къде около масовите магазини има офис на тази фирма и как да поръчам от сайта, като не знам и дума турски?

# 636
  • вкъщи
Много ми се ходи на шопинг, моя приятелка беше миналата седмица и е супер доволна-тениски о 2-3 лв, панталони 10. Не са чакали на границата...Обаче тази седмица е Байрям и сигурно чакането ще е доста. А имам възможност да идем с кола и много ме е яд...

# 637
Днес поръчах 400тл. Ще ми ги доставят по Еконт.

# 638
  • Варна
В сайта на Тавекс пише следното:

"Ограничаваме продажбите до 1000 турски лири на клиент

Важно: В момента Тавекс ЕООД продава до TRY 1000 единствено онлайн чрез доставка с куриер.
Поради големия интерес, онлайн поръчките за турска лира ще бъдат доставени след вторник 21.08.2018.
"

За мен това не е коректна политика, защото щом продават, значи наличност има. А щом има, част от нея трябва да се продава и в бюрата им. Нека пак има ограничение и в крайна сметка, доколкото стигнат. Но така...
А да поръчам онлайн до техен офис е абсолютно глупаво. Хем ще им плащам, хем да отида до офиса...

ilein7, защо имаш такса доставка? Не ти е първа поръчка ли?

Krass25, нали темата е за това - да споделяме? И именно това правим, тема след тема, отделяйки от времето си. Затова опитай да прочетеш поне тази, а и предната и ще получиш отговор на въпросите си. Има доста постове, които ще прескочиш и така ще стане бързо.

# 639
  • В.Търново
Няма ли някой наскоро завърнал се да сподели положението по границата?
Въпреки празниците сме планирали шопинг за четвъртък и петък, нощувката ще е в Унисите- излезе ми добра цена 43лв в букинг. Някой да знае паркингът там надежден ли е- ММ е леко притеснен за колата 😉
Ще минем границата през Лесово, предвид натовареността се надявам да не тарашат обстойно автомобилите по границата, това допълнигелно ще забави преминаването.
За пръв път ще ни е ходенето до Одрин, планирала съм да обходим Ераста, Марги, Кипа, Мигрос и борсата за перилните. Ще се разходим по Сарачлар. На прицел са ни есенните дрехи за цялото семейство ( някои от вас споделиха, че вече са заредени) и евентуално препарати.Някой да се е заглеждал дали цените в магазините на Поло са като тези в сайта им?
Изтеглила съм офлайн карта, дано помогне. Някой да знае как се казва борсата за перилните на турски език та да попитам ако се омотаме?Там ще търся и сапун-пяна 😉
За Сарачлар пак ли платен паркинг да търсим? За борсата наблизо разбрах, че е паргинга.🤔
В Одрин има ли магазин на Тач? Този път няма да има време за ходене до Чорлу, може би друг път ще му отдадем нужното внимание.
Лири съм поръчала и аз от Тавекс, дано дойдат до сряда. Където може ще плащам и с карта ( на Уникредит тази вечер курса падна леко до 2.92 за 10TL, дано не се повиши дотогава).

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 21:17 от anelia001

# 640
Днес поръчах 400тл. Ще ми ги доставят по Еконт.

При по голяма сума и застраховката е по голяма. На 1500 лири платих към 8лв с доставката

# 641
В сайта на Тавекс пише следното:

"Ограничаваме продажбите до 1000 турски лири на клиент

Важно: В момента Тавекс ЕООД продава до TRY 1000 единствено онлайн чрез доставка с куриер.
Поради големия интерес, онлайн поръчките за турска лира ще бъдат доставени след вторник 21.08.2018.
"

За мен това не е коректна политика, защото щом продават, значи наличност има. А щом има, част от нея трябва да се продава и в бюрата им. Нека пак има ограничение и в крайна сметка, доколкото стигнат. Но така...
А да поръчам онлайн до техен офис е абсолютно глупаво. Хем ще им плащам, хем да отида до офиса...

ilein7, защо имаш такса доставка? Не ти е първа поръчка ли?

Krass25, нали темата е за това - да споделяме? И именно това правим, тема след тема, отделяйки от времето си. Затова опитай да прочетеш поне тази, а и предната и ще получиш отговор на въпросите си. Има доста постове, които ще прескочиш и така ще стане бързо.

Първа поръчка ми е. Незнам защо! Да не би защото е по Еконт?

# 642

Ще минем границата през Лесово, предвид натовареността се надявам да не тарашат обстойно автомобилите по границата, това допълнигелно ще забави преминаването.
За пръв път ще ни е ходенето до Одрин, планирала съм да обходим Ераста, Марги, Кипа, Мигрос и борсата за перилните. Ще се разходим по Сарачлар. На прицел са ни есенните дрехи за цялото семейство ( някои от вас споделиха, че вече са заредени) и евентуално препарати.Някой да се е заглеждал дали цените в магазините на Поло са като тези в сайта им?
Ние отскочихме събота до Одрин. На отиване минахме през Лесово, сутринта към 7ч бяхме на гранацата, имаше около 20 коли преди нас, хванахме смяната на граничарите и чакахме общо около час. Имаше голяма опашка към Б-я и решихме , че на връщане ще сменим маршрута, но на М. Търново следобяд около 16ч положението беше брутално-повече от 100 коли преди нас-чакахме около 3-3,5ч. Почти не погледнаха обаче какво носим-отвориха само багажника и хвърлиха бърз поглед.
Напазарихме най-вече за малкия-есенни дрехи и маратонки. Все още е заредено предимно с летни артикули, но имаше и доста есенни неща в LC waikiki-долници, блузи с дълъг ръкав, пуловери, пижами.
Не съм сравнявала цените дали отговарят на сайта в u.s.polo, но имаше много неща с табела-две на цената на едно.
Плащах с карта и лирата ми е на цена 0.284.

# 643
  • Варна
Въпреки празниците сме планирали шопинг за четвъртък и петък, нощувката ще е в Унисите- излезе ми добра цена 43лв в букинг. Някой да знае паркингът там надежден ли е- ММ е леко притеснен за колата 😉
Изтеглила съм офлайн карта, дано помогне. Някой да знае как се казва борсата за перилните на турски език та да попитам ако се омотаме?Там ще търся и сапун-пяна 😉
За Сарачлар пак ли платен паркинг да търсим? За борсата наблизо разбрах, че е паргинга.🤔
В Одрин има ли магазин на Тач? Този път няма да има време за ходене до Чорлу, може би друг път ще му отдадем нужното внимание.
Лири съм поръчала и аз от Тавекс, дано дойдат до сряда. Където може ще плащам и с карта ( на Уникредит тази вечер курса падна леко до 2.92 за 10TL, дано не се повиши дотогава).

На 17-ти бяхме в Одрин. Минахме през Лесово. Сутринта в 7 часа бяхме на границата -минахме към 8.30. Комшиите не работеха поне 40 минути. Епична смяна беше. Българските митничари работеха без да сформират задръствания. На връщане чакахме от 23 часа, минахме в 2.10 посред нощ. Отново в Турция беше задръстването. Вдигнахме само капака на колата и минахме. Колата преди нашата, обаче я отбиха и накараха хората да вадят всички торби на една маса. Сутринта имаше около 100-тина коли, вечерта около 300. Цените са много добри за пазар в момента. Купихме за децата анцузи по 50-60 лири. Раница за детска градина 40 лири. При плащане с карта -картата е на ДСК , нямаше такси. Курса, по който са сменяни беше 0.297

# 644
  • на морето
В Тавекс при първа поръчка е безплатна доставката само с Европът. С Еконт няма БД.

Общи условия

Активация на акаунт