Дневникът - тема 94 - Да отслабнем всички заедно!

• 55 163
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Привет на тези,които ме помнят.Нещо темата ми беше забегнала.Ама и вие не сте плакали за мен  Simple Smile..При мен нещата се сведоха до това,че ми установиха ИРна хапчета съм от пролетта.От май до сега свалих завидни килограми,аз съм доволна.Пролетта бях 92,а сега съм 78кг.Има още какво да се желае,но е въпрос на време.За сега нямам време за спорт,че предпочитам плажа пред спортуването в малкото свободно време,което имам.Седмица не съм виждала на кантара от 7 години.

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 16:34 от iv.elina

# 616
  • Козлодуй
iv.elina, аз те помня с това, че се включваше само с по една дума Simple Smile И ти ли се храниш нисковъглехидратно? Simple Smile Поздравления за свалените килограми Simple Smile
Поздравления на всички за целите Simple Smile
Аз за сега нямам цели защо, искам да си почина качествено и после пак ще се стягам Simple Smile

# 617
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
По принцип да, но имам залитания от време на време. Не съм стриктна, като Сиска.

# 618
  • Бургас
Помним те бе, как. Само се отчитай по-често. ИР ли ти откриха, че едната буква я няма в поста? Иначе поздравления за резултатите.
Вачева, аз съм винаги с ясни цели, иначе не мога да живея Simple Smile
Продължавам с тичането, втори ден, мнооого ми харесва. Вчера комбинирах с тренировка следобед. Днес ще е май само тичането. Реших, че е важно поне едно от двете да правя на ден. Иначе се отпускам. И храната излиза от контрол. А тичането сега ми е лесно. Оставям малкия в яслата, обикалям парка и се прибирам. За тренировка ми трябва повече време и подготовка.
Храната вчера:
з - овесена палачинка с овче сирене
о - свински ребра, домат, краставица, печена чушка, блокче черен шоколад
сл.з. (след тренировка) - банан с фъстъчено масло
в - 3 бъркани яйца с извара, домат, краставица, печена чушка и маслини. 1 малка круша за десерт
Тренирам ли, проблем с храната няма. Иначе излиза от контрол.

# 619
Отчитам първи ден от адаптирания яйчен фаст. Резултатът е -600 гр., което е ясно - вода.
Ядох 2 пъти по 3 яйца на очи в масло и салата домати, краставици и маслини със зехтин.

Днес храната е О, ЧУДО! Същата Grinning Обожавам яйца на очи! Салатата ми втръсва вече, ама сезонно - друго засега няма.

Днес тренирах. Трудно ми беше. Дали заради храната, дали заради килограмите, които сложих, ама...мъка! Нямам търпение след морето да пробвам една салата, която видях в Инстаграм. Бяха я кръстили амиш салата, не знам дали амишите ядат такава Grinning Броколи и карфиол се минават леко на пара да омекнат, ама не съвсем. После се поливат с дресинг от майонеза, заквасена сметана и горчица. После се поръсва с пържен бекон на кубчета. Ей, Богу, ще я сънувам тая салата Neutral Face

Имам проблем с единия крак и не знам какво да правя. То е ясно, че няма как да е еднакъв с другия, но от вътрешната страна горе левият е доста по-тлъст. И се чудя вече дали е мазнина, или е по-скоро задържана лимфа?! Какво мога да направя?

# 620
Сауна, масаж, антицелулитен крем?

Ивелина, браво за добрите постижения, помня те и аз Simple Smile

# 621
  • София
Аз си поставям за цел:
1. Да се върна в залата и да съм редовна. При мен проблемът е да тръгна веднъж. После нямам спирачки Simple SmileВсеки месец ми дърпат автоматично пари за карта, а аз не ходя! Ужасно ми е горещо и се прибирам на парцал след работа. Мога само вечер да тренирам, но ако имам време предпочитвам да си извадя колелото и да покарам в парка, а не да се завра в залата. Обаче и следа не ми остана от мускулите, които бях направила зимата Thinking
2. Да си задържа новите килца и ако мога да сваля още едно стабилно до НГ. Вече нямам да свалям повече от 2кг. и по-скоро ще гледам сантиметъра и да се пооформя с тренировки.
3. Да увелича и разнообразя храната в рамкита на ВМ-НВХ. Не знам от мързел ли, от страх да не си вдигна килата (тъкмо минах едногодишно плато!), но последните 2-3м. се храня ужасно малко като количество и супер еднообразно. Свела съм без да се усетя дори зеленчуците до минимум. И мазнините са ми малко. Започна да ми се подува става на палеца на ръката, което е сигнал за висока ПК. И изобщо...не ми е добре храненето и ще си докарам някоя беля.

# 622
  • тук и там
Кайсия, ти как си? Ходи ли на ендо?
Тъкмо днес ходих на ендокринолог.Според него("нея " в случая)резултатите ми са много добри даже,особенно като се има предвид че майка ми е със диабет тип 2,тоест има наследствен фактор.Каза че инсулина просто си е свършил работата-а именно да свали кръвната захар. Сутрин КЗ .е окей,на 120-минута пак е окей,значи тялото работело правилно. За ИР-каза че всички хора със наднормено тегло са със ИР във някаква степен,но така или иначе най-важното и трудното било редуцирането на теглото,като със намаляването на теглото и достигането на  нормален ИТМ и всички останали показатели(КЗ,инсулин,холестерол и т.н ) се подобрявали и влизали в норма.А пък със какъв режим ще свалят-си било тяхна работа).Та така де.
Утре ще имам тренировка със инструктор а.Супер натоварена ми е програмата-цяло лято си клатех краката,сега всеки ден ходя на лекар,зъболекар и т.н. и обикаляне на роднини.Ми тъй де,ако не е всичко в последния момент-няма да съм аз.
Довечера ще сме на гости при близки на ММ.Жената отслабнала със 13 килограма за 2 месеца(беше над 100) със ВМНВХ.Вчера един час разяснявала на ММ за режима и за групата във фейса на Атанас Узунов.Не ми се мисли довечера как ще ме облъчва и мен  със инфо и клипчета със гуруто.Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 16:17 от Kaisia

# 623
  • here, there, everywhere
Аз нещо съм болна, но се опитвам по малко да спортувам. Храната е домашна,не меря нищо, но гледам и да не прекалявам. Така съм решила да пробвам. Ако има резултат, ще споделя.

Аз да питам за съвет за добра фризьорка и добра маникюристка в София? Може и на лично, за да не спамим темата. В края на септември ще съм за ден и половина в София, та да се възползвам.

# 624
Кайсия, радвам се че няма здравословен проблем. Нямаш ли никакъв резултат от фитнеса? Много странно, толкова усилия, а без резултат. Знам какво е, знам и при мен кое подейства да се задвижват макар и бавно нещата.
Стискам ти палци!

Дойдох си от почивката all inclusive, писах и във фейса но и тук да се похваля. Изненадана съм, но не съм качила нищо, а си се храних добре и бях зарязала всякакви хапчета. Спах като пън, разхождах се, беше ми изключително спокойно и приятно.

# 625
  • София
Герганче, радвам се, че си си починала. Сънят, е ключово важен за нервите, ИР и отслабването.

# 626
Кайсия, съгласна съм, че при пълните хора има проблем с инсулина в общия случай. Знам, че не си фен на нисковъглехидратното хранене, но според мен е хубаво да избягваш като начало храните с висок гликемичен индекс. Лекарката каза ли нещо за режим?

Herzen, ходих днес да купувам антицелулитен и какво съм взела... крем депилатоар Joy Аз всъщност не знам как да различа лимфа от тлъстинки Rolling Eyes Съветът ти за сауната ми хареса... масажът - малко по-трудно, но в някакъв момент като нищо.

# 627
  • here, there, everywhere
Блеки, сама ли ще се масажираш? Може с всякакво масло. Помня, че в Зоя ме посъветваха за сусамено олио. Но аз се започнах с вендузи срещу целулит, не знам за оток какво да ползваш. Сетих се, че за лимфата трябва да се масажира в посока от глезен към ханш.

Кайсия, това са добри новини. Имаш ли вече план за действие?

Гери, аз за това реших нищо да не меря. И аз от почивка винаги се връщам заслабнала, а не е като да се ограничавам. Като меря все си викам :ооо, аз имам още да наваксвам докато си стигна калориите и така муша наред. Освен това кортизолът на почивка е друга бира. Нямаш стрес, почиваш и всичко си върви добре.

Сиска ми липсва. Сисе, а мръвките и яйцата комбинираш ли ги с фаст? Дай още разбор. С голям интерес те следя.

# 628
Браво  iv.elina  bouquet Страхотен резултат! И аз те помня  Simple Smile

Моите цели са до НГ минус 15-на кг и да започна отново да спортувам. Трябва ми по-активна антистрестерапия.

Някой може ли да ми препоръча приложение на телефона, където да си вкарвам намалението на килограмите и да ми ги дава като графика? Благодаря  Simple Smile
Тези дни видях цифри под 93кг, което не се беше случвало скоро и искам да се мотивирам по този начин. Да си виждам новите постижения при необходимост  Mr. Green

# 629
  • Велико Търново
Тук съм, но зрението нещо ми се влоши и съм свела до минимум ползването на компютър и телефон Simple Smile
Не фаствам, ям три пъти на ден, като третия път е към 20.30, когато съм втора смяна.
Закусвам само яйца и масло, и то варени.
От утре ще направя три дена яйчен фаст, така, че държа килограмите стабилни Peace
Днес храната ми беше:
10.00 4 варени яйца и 40 грама масло
15.00 2 варени яйца, 125 грама салатен бекон от Лидъл и един домат
20.30-4 яйца на омлет със свинска мас

Храната е много, но съм станала в 5 часа, тренирала съм и съм била 12 часа на работа Crazy
От утре във ФБ ще споделям как се движи фаста, ако на някой му е досадно, просто да каже Blush

Общи условия

Активация на акаунт