Дневникът - тема 94 - Да отслабнем всички заедно!

• 55 166
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Щом си решила успех. Аз подкрепям всяко решение, мисълта ми беше само, че трябва да е наистина осъзнато и премислено откъм плюсове и минуси.

# 601
  • Велико Търново
[Искате ли да си сложим за Нова година целите вече или е рано?

Като ме познаваш....как смяташ Heart Eyes CrazyЗа човек, чийто живот е планиран година напред съм готова Hug
Понеже много рязко ми се влоши зрението, предизвикателствата са следните:
1.Намаляване на ползването на компютър /ще го сведа до сутрешното кафе и само на работа/
2.Килограми 58.5 да са твърди до Коледа
3.Да изляза психически здрава от поредния съдебен сезон и учебна година.
4.Обявявам следващите 30 дни на стриктно кето/без плодове, ядки и т.н./ Само месо, яйца, масло и авокадо.
 Ами това е Mr. Green

Блеки, желая ти да отидеш в топ форма на морето или поне да се чувстваш в такава Hug

# 602
Блеки, желая ти да отидеш в топ форма на морето или поне да се чувстваш в такава Hug

Благодаря ти. Топ форма - няма как, просто каквото мога до тогава, ще направя, макар че пред отпуска ще се скапя от работа. За мен това е топ форма:
https://www.instagram.com/valentinalequeux/
https://www.instagram.com/alexia_clark/

И това ще целя. Но това е много работа. Живот и здраве от средата на септември, когато се местя на новото място, ще почна сериозната работа. Сега е доста повърхностно. Тогава ще започна нов тренировъчен план. Много се чудя за някои неща:
- дали да не се откажа от спортпасса и да си взема неограничена карта за залата и да тренирам, когато мога, двуразово
- или да остана със спортпасса и да тренирам при Милко/Joyfitness
Май към първото ме влече повече...

За теб не се съмнявам. Аз залагам 62 кг. за Нова година Blush За следващото лято - може и аз 58 да сложа, но това е плаващо. Може и 62 да са, може и 55 да са. Да добутаме до Нова година, пък да видим.

# 603
  • София, България
Ехе, не знаех, че има новогодишно поставяне на цели. Това важи за до края на 2018? Или от сега казвате какво ще правите през 2019? Макар да ми се види малко далечно знам ли ви дали не  говорите от сега за следващата година. Аз за момента имам само една цел, която съм си поставила и тя е 59.9кг. В момента съм 64 и нямам търпение да видя вече 5-та отпред. Ще стане. Само да се настаня на острова с жилище и работа. Нещо интересно ми се случи. Станах сутринта в 8 сутринта, отидох по голяма нужда, изядох 2 нектарини, пак легнах за 2 часа и после пак посетих тоалетната по голяма нужда. Дали съм започнала да преработвам храната по-бързо или не знам, но ме кара да се чувствам, че отслабвам, хехе, а аз подкрепям това с две ръце. Пожелавам успех на всички, които са на яйчен фаст и чакам да ми казвате резултати.

# 604
  • Козлодуй
Не то предизвикателството не е ли за Коледа за да влезем в коледната рокля пък после след новата година за деня на влюбените и за деня на жената Simple Smile
blackisback, и аз сега на море отивам и аз в последния момент диета правя и то в нея има бая яйца - на една вълна сме Simple Smile Тия мацки дето си ги показала имат добър ген - дълги крака, като теб аз не мога да се надявам на такава визия защото съм ниска Simple Smile
Все пак в момента ми се виждат мускулите на рамото и ръката но коремната преса я заличавам само след едно ядене Simple Smile
siska79, ти си се върнала на ВМ хранене и аз вярвам в полезните мазнини но вече внимавам с мазнините от колбаси защото много бързо качвам от тях - преработените мазнини са много вредни за тялото Simple Smile Една мацка сподели тук книга Ултраметаболизъм и  я чета с голямо удоволствие в момента но не намирам много време та съм в началото - много интересно пише за мазнините Simple Smile

tissi, поздравления - дано килограмите тръгнат надолу Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 12:03 от pvacheva

# 605
  • Бургас
От миналата седмица не съм доволна. Не се хранех редовно, естествено вечер преяждах, няколко дни смъкнах въглехидратите много, което ми се отрази на съня и тонуса, прекалих с мазнините. Появи се проблем с ВЦ то, коремът ми пак щръкна, чувствам се тромава и без енергия. Кантарът показа + 400 грама, но не това ми е проблема.
Та от днес се реорганизирам. Започнах сутринта с тичане в парка. Имам желание от известно време, но все се спирах, защото не знам колко време ще мога да тичам. Снощи обаче реших, че дори да е само за месец, е по-добре от нищо. Бяха само 10 минути (1 обиколка на парка до нас), но толкова добре се почувствах. Поставих началото, това беше най-важното. Видях, че мога и няма да се скапя на първата алея Simple Smile.
Цели до края на годината? Само свързани с отслабването ли? Ако е до тях, ето моите:
- килограми 50-53 (не са ми толкова важни:;
- да сваля 5 см. от корема и талията, поне 3 см от гърба, и 2 см на ръцете;
- да намаля отпусната кожа и целулита, да започна да виждам мускули в огледалото;
- да намирам време да тичам 3-4 пъти седмично;
- да завърша 90ДП, което започнах;
- да се чувствам здрава и пълна с енергия;
- да постигна горните неща без глад, с редовно хранене, без преяждане
Към днешна дата обаче, всичко написано ми изглежда неизпълнимо. За да се случи, трябва да приключа с досегашната си работа, но при моите условия. Бизнеса трябва да върви и зимата, но за съжаление сезона свършва септември. А без доходи не става.
Но не пречи да си помечтая Simple Smile. И да направя каквото мога от изброеното до октомври.

# 606
tissi, като се храня с повече въглехидрати, ми се е случвало. Просто не му трябват на тялото и ги изхвърля, баластни вещества. То е хубаво да слабееш, щом искаш, ма трябва и да му даваш нещо полезно, което да му върши повече работа.
pvacheva, alexia ми е малко клечава, но е висока, сигурно затова. Иначе и аз не съм кой знае колко висока. 167 съм по последни данни.

# 607
  • Козлодуй
Таня, сигурна съм че ще успееш щом така си поставяш смело задачите Simple Smile
Забелязала съм че когато имам ясна цел по-лесно я постигам отколкото ако се оставя по течението Simple Smile
blackisback, завидях благородно за височината ти - имаш възможност да постигнеш страхотно тяло Simple Smile
Те тия дето си правят толкова много снимки според мен имат нужда да се показват и доказват - това означава че имат някакво душевно не равновесие или депресия не знам точно как се казва Simple Smile
Леле и аз забелязвам че едни вени започват да изпъкват по ръцете ми заедно с мускулите а това хич не ми харесва като на тая мацка на картинката - грозно е Simple Smile Но не ме притеснява щом спра тренировките мускулите изчезват Simple Smile
А ето тази снимка на въпросната мацка е точно за нашата тема Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 15:57 от pvacheva

# 608
Таня, сигурна съм че ще успееш щом така си поставяш смело задачите Simple Smile
Забелязала съм че когато имам ясна цел по-лесно я постигам отколкото ако се оставя по течението Simple Smile
blackisback, завидях благородно за височината ти - имаш възможност да постигнеш страхотно тяло Simple Smile
Те тия дето си правят толкова много снимки според мен имат нужда да се показват и доказват - това означава че имат някакво душевно не равновесие или депресия не знам точно как се казва Simple Smile

Аз имам друго мнение и определение за жени, умиращи да показват дупе и цици, ама ....ще го запазя.   Satisfied
И за да е по темата:едната е с прекалено голямо дупе (според мен), другата е направо анорексична.С една дума, не са от моята "кръвна група".
Ей това ми харесва....всичко си има жената.

https://woman.bg/static/uploads/content/25/8(1).jpg

Иначе, аз цели нямам (вече), постигнати са .Само си пожелавам да съм си (вече) все така здрава, слаба, усмихната, енергична и щастлива.
Успех на всички!   Gift Heart

# 609
И според мен жената трябва да е женствена. Дори и да е леко закръглена пак е красива.
Тези мускули и плочки по корема нека си останат запазена марка за мъжете.
Но това си е мое мнение. Както знаем по вкус и цвет ....... Yum

# 610
Къде ги видяхте тези мъже с мускули и с плочки? Масата е и без двете. Сигурно затова ме зяпат така, че и място в градския транспорт ми отстъпват, като очеизвадно не съм бременна.
Сигурно ги е страх да не ги набия. Laughing

Моите цели са спортни, а не диетни. Свърши се с килограмите при мен. Размер ХS, нямам накъде да се смалявам.

Дойдох, изпълних целта, готово.
Желая ви успех, под каквато и форма да си го представяте! bouquet Hug

# 611
Тази на Амур и аз я харесвам.

Цел до края на годината в цифри - под 75кг да падна и най вече да се науча да се храня правилно и да не се изкушавам от всяка баклавичка.

Кайсия, ти как си? Ходи ли на ендо?

# 612
Тези мацки, дето ви дадох, че ми харесват, си показват дупета и другото, щото така си изкарват парите... Тъй, де, фитнес треньорки са и всъщност тялото им е най-добрата реклама за работата им.

А Кайсия май е на почивка, с такова впечатление останах.

# 613
  • Велико Търново
Този път храната ми е само:
месо, яйца, масло, свинска мас и сланина
Салатата е от едно нещо-домат, краставица, чушки.
Това е.
Аз харесвам много жени, които очевидно тренират и не пият добавки, които да ги бутнат автоматично в друга категория. Под добавки нямам предвид аминокиселини, бърнари и протеин Peace
От всички храни на този свят единствено ме държат сита и доволна яйцата и маслото.

# 614
Аз откровено завиждам на ядящите яйца ... Ям по едно сварено по два пъти в годината и то ако не беше Великден вероятно и толкова нямаше да има. За пържени и т.н. не може да става и дума ... Няма по-ужасна смрад от тази и по-гаден вкус. Дори млякото (и кисело, и прясно), което не ям от 3-годишна не ми обръща така вътрешностите :/

Моята цел до 13-ти Септември е кило и половина Simple Smile За Коледа и НГ няма да бързам още.

Общи условия

Активация на акаунт