Да чакам ли още

• 11 216
  • 92
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За мен 6 месеца са малко.
6 месеца изобщо не са малко за зрели хора, които би следвало да са наясно с чувствата си и това, което искат.
Някой беше писал, че авторката е обсебваща. Ай, стига бе! За жена, която е влюбена и обича един мъж, няма нищо по-естествено от това да иска да прекарва повече време с него, а не някакви си 2-3 часа в хотелските легла, 1-2 пъти седмично.
Кофтито в тази ситуация е, че мъжът определено крие нещо или няма сериозно отношение към авторката. На нейно място свалям картите на масата и в прав текст питам какво правим!

# 76
Авторке, научи се да съдиш човека по действията, да гаворят красиво са се научили всички. Иска да те види - ще дойде дори и за пет минути, иска да те чуе - ще ти се обади, иска те в живота си - ще те вкара в него. Ако наистина чувства това, което описва вече щеше да е с теб. Нито ще сте първите, нито последните живеещи с доведените си деца. Мисля, че всички знаем как за много влюбените пречки няма.

# 77
Най-добрият вариант е просто той да е предпазлив и да не иска да бърза със запознанството докато не се убеди, че нещата са сериозни и това е човек за дългосрочна връзка. Аз също съм на мнение, че човек трябва да преценява внимателно с кого запознава децата си. Също така, за хора, които са се парили от кофти брак и развод, 6 месеца може и да са твърде малко. Да не говорим, когато има и две деца намесени в картинката.
Може човекът и да не е женен, но да не иска да се обвързва. Само на мен ли ми направи впечатление, че когато говорят за децата, той не се интересува да знае повече за нейното? Това само по себе си е сигнал, че на този етап не търси обвързване. А пък обикновено мъжете като категоризират някоя жена само за "забавление", трудно я вадят от тази графа, т.е. дори да узрее за нещо сериозно на по-късен етап, едва ли ще е с нея.
Най-лошата опция е той действително да е женен или обвързан с друга жена. Изобщо не съм фен на подобни подходи, но ако авторката не може да се помири с неизвесността - 20 мин. са нищо, една разходка до кварталното Фантастико по софийските стандарти. Да вземе да отиде и да провери какво се случва.

# 78
Здравейте виждам се от 6 месеца,с мъж по -голям от мен с 10 години.
Скрит текст:
Аз съм на 30,той на 40.И двамата сме разведени,с по едно дете.Живеем в различни градове,на около 20 минути разстояние един от друг.Миналата година се видяхме за първи път и мен още тогава ме грабна.Много се харесахме и двамата от пръв поглед.Имахме общи приятели,намерихме се и си писахме.Разпитах някой неща за него,и отначало той ми казваше че има много работа цял ден,и не може нито да пише,нито да излиза,и няма свободно време за нищо,има собствен бизнес и работи от сутрин до късно вечер.На въпроси за бившата му не знаеше какво да каже,бил е хем женен,хем разведен с нея и уж заради детето се виждали,и че тя не е при него.Аз още тогава ми светна лампичката,и спрях да му пиша.Но все се сещах за него,през цялото време.Минаха няколко месеца и той ме потърси,писа,почнахме да си пишем  всеки ден и до сега ..Каза ми че не ме е забравил,че много пъти е искал да ме потърси,но не знаел дали е удобно и да не ме притеснява и вече не издържал.Аз не бях му казвала дали съм разделена,може би е заради това..Питах го много пъти за бившата му,даде ми да разбера че живее сам с детето си,нея я няма,било му трудно и т.н .Започнахме да се виждаме,той идва в моя град..Срещи,излизания,и оставания в хотели.Аз живея със родителите ми и детето си,и никога не е идвал в нас,и не е ставало въпрос а и аз не искам все още.Аз не съм ходила при него,ако съм е било за малко,но не и при него.Не знам къде живее,кои са му приятелите нищо.Казва че няма кой да се грижи за детето освен него и му е трудно,идва за по няколко часа,много рядко оставаме за по цял ден или цяла нощ заедно да спим на хотел.Това ме убива,задавам му въпроси,аз какво съм за него,къде съм в живота му,това положение не ми харесва,не се чувствам добре.Мислех си че съм само за секс,и му го казвах,сърдех се,избухвах.Питах го занапред как ще е,казва че има време да не мисля от сега.Аз не знам защо съм му.И той се ядосва,идва и казва че не ме използва,че иска само да е до мен,да ме прегърне и целуне,без да правим нищо дори да се уверя че е сериозен към мен..И всеки път такива ми ги приказва.Знам че не лъже за чувствата си,при него са много силни,казва че никога не е бил толкова влюбен в една жена,за тея години,че съм му въздействала много силно,че съм неговата истинска любов,че за първи път му се случва нещо такова,да желае и иска някой до полуда,и с мен е същото,никога не съм била така,треперим от вълнение и двамата ,вълнуваме се,трябва ни време докато се успокоим сърцата ни ще изскочат,като го видя,и като се прегърнем силно все едно сме едно цяло..Много ни е силна връзката,до полуда се искаме.Но това чакане мен ме убива.Казва ми че за момента е така.Няма кой да гледа детето,и можем да се виждаме за по няколко часа,или за по един ден най-много,в седмицАта 2,3,4 пъти зависи ако не съм се разсърдила за нещо.Много добре се държи с мен,не се отказва каквото и да му казвам,защо го прави,трудно е може да си намери друга в неговия град.казва ми че не е добре от това,че се разкъсва,чв иска да се с мен,аз не съм му вярвала и това го убивало..Добре защо не сме.Разбирам го до някъде,но нз къде е истината.Има дете няма на кого да го оставя вечер,и идва за по-няколко часа.Има бизнес през лятото и работи много часове,до 12,1 вечерта знам че му е трудно,чуваме се и си пишем постоянно,знам че работи много..Не знам до кога да чакам ,какво ще стане,аз искам да съм с него постоянно.Мислех си че може и да не е прекъснал взаимоотношения с бившата си,винаги съм се съмнявала тъй като още отначало ме обърка..Всеки път ми казва че съм единствена за него,че няма други,че и на него не му е лесно..Докога да го чакам и разбирам все аз,много сме влюбени един в друг, мисля че го обичам дори,не мога без него.Всяка вечер е мъчение,всеки ден,няма го толкова е близко а сме разделени.Той се прибира от работа в 2 ,преди си пишехме по цяла нощ без да спим,сега също остава с мен и до по-късно аз не искам да го държа и на др ден да не се е наспал.Разкъсвам се да не го притеснявам като е  на работа,да не му задавам въпроси за нас,а времето си минава и аз се измъчвам страшно много..За какво съм му аз,защо не си намери друга,защо идва постоянно не е само колкото да спи с мен уверих се в това..Питала съм го как ще е ,за сега е така измъчвал се но не може да направи нищо,каза че Знае какво си мисля,че не е така,но нищо особенно,какво ще стане за напред нз и това не ми дава мира.Не искам вече само аз да подхващам сериозните теми,казва че му е добре с мен,и че ме иска,
това е от значение да живеем сега и да не мислим
Скрит текст:
..Мисля че си губя времето като нямам ясна представа какво ще стане ,в следващия момент се поставям на негово място ако е така както ми казва и ми е много трудно да взема решение да го чакам ли или да се откажа от него ..
На бас се хващам, че пича си е "щастливо" женен и дори грам не му минава мисълта за развод.
Няма какво да чакаш.Освен ако не искаш живота ти да мине в чакане и очакване.

# 79
За съжаление, според мен Amour* е напълно права. В крайна сметка в такива връзки господинчовците не обичат тия лошите и прокажените жени, развели  са се с тях, нямат чувства към тях или са с тях са от съжаление, жените им са психически нестабилни,или обсебващи и луди . Ама я да пробваме да отидем при жените да споделем някой друг сценарий хаха. Как мислите те дали докато готвят на любящите им съпрузи и ги чакат да се приберат, съжаляват ги, че са ги задържали в офиса за час или са ги пратили на изненадваща командировка дали и те така мислят?

# 80
За мен 6 месеца са малко.
6 месеца изобщо не са малко за зрели хора, които би следвало да са наясно с чувствата си и това, което искат.
Бих могла да се съглася с това, но ставаше дума и за запознанства с децата. Шест месеца връзка с мъж може и да са ми добре на мен за много неща, но не съм сигурна дали бих била готова да се запознавам с детето му и да ги представям (понеже са двама: той и детето му) пред моето дете.

# 81
  • Най-красивата страна
Не вярвай на сладки приказки.
Важни са действията му.

# 82
Времето е много относително нещо.
6 месеца редовно виждане и срещи не е малко. Но 6 месеца само чаткане по клавиатури и виждане веднъж седмично по час-два за много хора не би означавало нищо кой знае колко сериозно.
Какво да си запознават децата, след като те сами не са се опознали още съвсем добре. Ето, тя дори има известни съмнения, дали може да се вярва на всичките му приказки за огромната му натовареност. Реално тя е с вързани ръце, понеже той е толкова зает. Значи, предполагам, се виждат, когато той "има време" или когато му скимне. По същия начин разни женени се срещат с любовниците. Даже по няколко любовници могат да си въртят така.

# 83
Няколко любовници могат да си въртят така.
[/quote]
Могат ,навремето имаше един да ходи на обиколка.Като се откачи от жена си и тръгне ,обиколи  трите си любовници и се върне ,няма да хаби време и гориво я.
Без очаквания е най-добре,пък каквото стане.

# 84
Виктория, не мога да разбера какво точно искаш!? Искаш след 6 месеца да заживеете заедно като сплотено и щастливо семейство? Искаш да отидеш в неговия град с детето или той да дойде в твоя? Искаш да запознаете децата и да излизате по-често по семейно му или двамата да излизате всеки ден, изживявайки любовта си?
Че има нещо гнило, то е ясно! Но пък и ти си се поставила в позицията на гонещия!
Мисля, че на 30 години вече трябва да си разбрала, че когато един мъж иска нещо, той го постига на всяка цена. Е, не си му приоритет! Не е нужно да го преследваш, притискаш и следиш...Нужен е разговор в две изречения " ти-какво, аз-какво" и всеки да знае за себе си. Влюбени и загубени, но на тази възраст човек вече мисли по-практично и трезво, особено при наличието на деца. Вкарала си се във филма " той крие нещо, а аз завися от това какво ще реши "! Излез от там! Когато имаш своя твърда позиция и знаеш какво искаш, всичко е пи-лесно.
Успех!

# 85
Хора,вие наред ли сте? Как 6 месеца ще са достатъчно време? Те не го прекарват заедно. По 2-3 часа  2-3 пъти седмично. Това скъсява времето на половина. А и когато има намесени деца,не мисля че 6 месеца са достатъчни,че да ги намесват в отношенията си.  Трябва да съм абсолютна сигурна в човека,че да го запозная с децата си и да им кажа кой точно е този човек. С такъв човек,който се държи и говори така,не бих ги запознала изобщо.

# 86
За децата не знам, но това женен съм-разведен съм би ми бръкнало в душата. Кой не знае дали се е развел или не? Какво има за увъртане? Прост въпрос с отговор да или не. Въобще какво се занимавате с хлъзгави хора, при които всичко е "сложно", сигурно и във ФБ статусът му е "Ит'с компликейтед"Flushed

# 87
 Ако съм на този пич,  от толкова искане бих избягал. Той може да е лъжец, играч и каквото там се сетите, но авторката на темата е не само обсебваща, но и досадна и доста нестабилна. Не бих си запознал приятелите и детето с нея, докато не спра да мисла с долната си глава само.

п.п. Жена му сигурно се прибира за лятото и той става супер зает с бизнеса или просто иска да се откопчи от многострадалната авторка.

# 88
А той е напълно невинен, само дето се кълне, че тя е любовта на живота му и я иска до смърт Simple Smile Хеххе

# 89
За запознаване с децата може и да е рано, ама за шест месеца можеше да я покани в неговия град, все някой уикенд детето му ходи при баби и дядовци на гости, да му види дома, дето се вика, дали ще я крие от съседи и познати и т.н. Абе за шест месеца един мъж трябва да е формулирал какво очаква от тази връзка. Може и да не я лъже, но да си е такъв нерешителен, което също не е хубаво, защото може да си откарат така с години и тя да му е само  любовница.

Общи условия

Активация на акаунт