Да чакам ли още

• 11 211
  • 92
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Тя сигурно не го знае къде точно живее, как ще му звънне на вратата...

# 61
Е, извинявай ама уж сериозни взаимоотношения пък ако не знае къде живее, работата е ясна  Mr. Green

# 62
Прочетох само първия пост на авторката и после ще наваксам, но ... Това са нищо и никакви 6 месеца, а ти, авторке, звучиш като 17-годишна пикла, свалена от непознат в интернет ... Дано темата е пързалка или поне да си си сложила едни 10 години отгоре реалните!

# 63
  • София /Абсурдистан
Или темата е пързалка, или историята е въдица, на която авторката е клъвнала.
Най се впечатлявам от такива, които работят денонощно почти Simple Smile Женен е и още как.

# 64
Може да е женен, може и да не е. Прави впечатление - той каза това, той каза онова. Действия, за да докаже, че сте му важна - никакви.
Всеки мъж може да Ви каже, че сте уникална, че много Ви  иска, и как го боли, че сте разделени.
Какво иска, какво цели с това? Достатъчно сте голяма, за да си отговорите на въпроса.

# 65
  • София
С огромен кеф бих се изтърсила в дома му и с най-милата усмивка бих се хвърлила на врата му. Ама в по-късен час.

# 66
Не знам каква му е ситуацията (и истината) на този, но ако бях разведена майка със син на 12 и новото ми гадже се тръшне, че трябва да ги запознавам и да се виждаме "семейно" само след 6 месеца, толкова лошо впечатление би ми направило, че дори бих скъсала заради това. Да не говорим, ако ми цъфнат на проверка! Не всички хора са еднакви. За мен 6 месеца са малко. Не би ми била комфортна среща с децата дори още по-дълго време.

# 67
  • София
Чисто физически и логистично ми е адски трудно да си представя 6-месечна връзка на самотни родители, без да се познават с децата.

# 68
Между разведена майка и разведен баща има тънка разлика.
Да кажем, че родителят си е родител и отговорностите му не произтичат само от пола.
Не е ли все пак редно да се каже в прав текст, че ще се изчака първо как ще се развият отношенията.
А не - не мога без теб, но... И в хотела.
Сериозните  хора слагат картите на масата. Другото е некоректно.

# 69
  • волно калдъръмче
Така... надъхаха те мамите. Имаш ли вече план?

# 70
Чисто физически и логистично ми е адски трудно да си представя 6-месечна връзка на самотни родители, без да се познават с децата.
Не е толкова трудно, а и нормалните родители не забъркват децата си във връзките си освен ако не са достатъчно сериозни и със замисъл за съжителство.
Мъжът може и да е разведен и да не лъже авторката, но да не вижда в нея партньор и човек с който би искал да продължи живота си. Харесва му, има привличане, но му трябва време да реши за себе си.
Не знам каква му е ситуацията (и истината) на този, но ако бях разведена майка със син на 12 и новото ми гадже се тръшне, че трябва да ги запознавам и да се виждаме "семейно" само след 6 месеца, толкова лошо впечатление би ми направило, че дори бих скъсала заради това. Да не говорим, ако ми цъфнат на проверка! Не всички хора са еднакви. За мен 6 месеца са малко. Не би ми била комфортна среща с децата дори още по-дълго време.
Много точно казано. Ако някой ми навлезе в личното пространство напред с бутонките ще бъде отсвирен на момента независимо колко ми харесва.

# 71
Преди време имаше тема в която една девойка се виждаше с разведен мъж с дете. Тя недоумяваше и се възмущаваше, как можело той все още да не иска да я запознава с детето си. Там масово застанахте на негова страна, с упреци към нея, че прибързва и че това е много важна крачка, която човек трябва да направи, когато е сигурен в отсрещния. А тук какво? 6 месеца не са малко време, но и не са чак пък толкова много. То давай да запознават децата и да се вземат, какво ще се мотат я... Да, ама не. Хората са различни. Авторката ми звучи супер обсебващо, вманиачила се е в това да бъде с него, сега, на момента.

# 72
Наистина и на мен ми направи впечатление цялата прибързаност от нейна страна, но и я разбирам - разведена, страдала, сега копнее за любов, взаимност и иска да се случи веднага и да е завинаги. Така че с това не я упреквам, но господинът, за нейно съжаление не е на нейната скорост и затова тупа топката и протака... Колкото до запознаването на децата - липсата му на желание това да се случи определено гоявори за несигурност от негова страна и това е нормално, но не му прави чест, че няма смелост да й каже, че въпреки цялата страст по нея, засега няма нищо сериозно от негова страна... И затова я мотае... Хубаво му е, сигурна съм в това, и сигурно има истински чувства към нея, но е от типа тарикати, които искат всичко и кой знае в какво се е забатачил и не може да се откъсне от всичките "ангажименти" и затова я е хвърлил в такива тревоги... За съжаление в подобна ситуация тя и само тя е потърпевша, защото е попаднала в плен на опасния чар на един манипулатор и лъжец, който дори и да има искрени чувства към нея, няма топките да се отърве от всичката помия, която е създал около себе си и да продължи напред с нея с гордо вдигната глава...

# 73
И аз изчаках 6 месеца, за да запозная децата с мъжа ми. Просто бях чела, че така е най-добре, за да си сигурен вече във връзката поне до някаква степен. Но от ден първи знаехме кой къде живее, каква ни е ситуацията и т.н. В нашия случай само аз имах деца и наистина било е по-лесно. Все пак не мисля, че в децата е проблема, никак даже.

# 74
Само че, господина я лъже и манипулира. Държи я на страна от града си, от приятелите си, от обкръжението си. Може поне да е честен и искрен с нея, как вижда нещата и каква връзка иска. А той прави стандартна манипулация с която потърпевшия се чувства виновен едва ли не да пита, да иска развитие на връзката.
Не е редно, нито честно спрямо нея. Ако не може да и предложи друго освен секс за няколко часа в хотелска стая е редно да и го каже, а тя да прецени за себе си дали иска същото или да прекрати.
И да за децата няма спор, може да не е готов да ги запознава, но човек който държи на любимия си, то със сигурност ще иска да го запознае с обкръжението си и да правят нещо различно освен срещи в хотела.

Общи условия

Активация на акаунт