ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 13

• 25 321
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро. Как сте? И къде сте? Да няма пак депресии. След като преспах с новината всичко е на шест. Стана най-доброто, което можеше ако ме питате мен. Няма да слушам цял сезон Къде е Банков? Няма да слушам и кои щял да припада, като го види. Връща се с жена си точка. Когато и колкото ни дават тримата, ще ги гледам, ще им се радвам и ще сипя похвали за тях. Айде Диде, ако е добра душа да пуска тея дни една обща снимка. Kissing Heart

# 106
Зайо, но пак цял сезон ще се слуша колко е велик Банков и колко е зле Марио/Зорница и тн. Искрено се надявам, че от екипа знаят, че останалите си имат фенове, които искат да ги гледат. Надявам се, но все повече се съмнявам.
Иначе съм в перфектно настроение, въпреки, че дъжда ми провали плановете за плаж Joy Kissing Heart

# 107
Добро утро. Как сте? И къде сте? Да няма пак депресии. След като преспах с новината всичко е на шест. Стана най-доброто, което можеше ако ме питате мен. Няма да слушам цял сезон Къде е Банков? Няма да слушам и кои щял да припада, като го види. Връща се с жена си точка. Когато и колкото ни дават тримата, ще ги гледам, ще им се радвам и ще сипя похвали за тях. Айде Диде, ако е добра душа да пуска тея дни една обща снимка. Kissing Heart
Хайде нека в кратките мигове, когато ни ги пускат да ги видим как се закачат, усмихват, натискат по кушетките и си правят малки еленчета хахахаха.

# 108
Доне, дори не ме интересуват. Да си го величаят Вергов, на мен те са ми любими и ще се радвам на тях. Hug Аз си чакам изпълнение на най-съкровената ми мечта, след като малко поотмине драмата със съпругата, гранде доценте да налети на Ковачеви в крачка. Joy Банков научи се да чукаш!

# 109
Дона, туй на немски, не е за нашите хора, за дицента е Joy
Ооо, войната тепърва започва, конкуренцията ще е на макс, обидите също - по адрес на нашите.

# 110
Доне, дори не ме интересуват. Да си го величаят Вергов, на мен те са ми любими и ще се радвам на тях. Hug Аз си чакам изпълнение на най-съкровената ми мечта, след като малко поотмине драмата със съпругата, гранде доценте да налети на Ковачеви в крачка. Joy Банков научи се да чукаш!
Да бе, нека го величаят, ама това величаене да не доведе до това, да ги гледаме само него и жена му? Снощи репортажа хич не ми хареса - само Банков и Ева, другите йок

Оф чета - научи се да чукаш - и си мисля за друго аххахха

# 111
Вергов чак си спонсорирал вчерашната публикация и непрекъснато ми изскача на стената.
Aз с нетърпение чакам да видя, че и триото е започнало да снима и друго не ме интересува. Голямо мълчание от тяхна страна и взеха да ми се въртят тревожни мисли. За Диана не е характерно...предния сезон, още преди да започнат снимки, пускаше по някой пост, свързан с участието й...

# 112
Да бе, нека го величаят, ама това величаене да не доведе до това, да ги гледаме само него и жена му? Снощи репортажа хич не ми хареса - само Банков и Ева, другите йок

Оф чета - научи се да чукаш - и си мисля за друго аххахха
Е, как бе, и Зорница за завършек. Joy

# 113
Вергов чак си спонсорирал вчерашната публикация и непрекъснато ми изскача на стената.

Ох, задавих се от смях Joy Сакън някой неразбрал дс не остане Joy

# 114
Доне настрой се че много ще го гледаш. То е ясно като бял ден. Вече е решено и нищо няма да променим. Чакаме си Ковачеви да им се радваме и това е. Вече съм убедена, че Марио и Зорница ще са вече женени..

# 115
Мен също ме подразни, че целия репортаж беше свързан с Банков.
Ами другите артисти, които изнесоха на гръб целия предишен сезон, когато Вергов беше зает и не желаеше дори въпроси в интервюта за ОЖ да му се задават ?

# 116
Доне настрой се че много ще го гледаш. То е ясно като бял ден. Вече е решено и нищо няма да променим. Чакаме си Ковачеви да им се радваме и това е. Вече съм убедена, че Марио и Зорница ще са вече женени..
Да взема да си пусна аз 4ти сезон, да се настроя психически, че ще го гледам и без това цял 6ти сезон. Joy И аз ги искам женени, ама ако няма скок във времето кога ще е станало това? Grinning

# 117
Мен също ме подразни, че целия репортаж беше свързан с Банков.
Ами другите артисти, които изнесоха на гръб целия предишен сезон, когато Вергов беше зает и не желаеше дори въпроси в интервюта за ОЖ да му се задават ?
Те явно не са важни...да дават Вергов и масите да са доволни...чудно ми е дали и свга ше е така - без интервюта, без въпроси, без нищо

# 118
Ди, къде си? Ела и призови Диана да пусне нещо за нас Joy

# 119
Те през целия сезон 5 не направиха едно интервю/дори при Гала/ ,та сега ли .
В зависимост от участието на МЗТ,ще гледам активно или ще ми е само като фон.
Дано да са замислили нещо интересно .

Общи условия

Активация на акаунт