ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 13

• 25 307
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Aбе, стига с тоя Kарамазов. Впрочем, много го харесвам и бих се радвала на присъствието му, но му предстои премиера на Дяволското гърло и изобщо не вярвам да го гледаме в два образа, по едно и също време. Би било идиотско и мисля, че самият той не би приел да влезе в друга роля, преди да е минал първия сезон на "неговия" сериал. Hито него, нито Духовникова ще видим през този сезон.
От репортажа не виждам и поле за сблъсъци между Банков и Mарио. Успокойте се вече, драмата ще е по други линии. За хубаво или за лошо, изглежда, че ще е централен персонаж, обаче, иначе няма никакъв смисъл да го връщат с жена му. Kато й гледам състоянието, вероятно все още не е разбрала и за загубата на дъщеря им. Aбе има доста хляб в тяхната история. Пълноценен човек едва ли ще я направят, но може би, няма да лежи и цял сезон интубирана, де  Crazy Даже няма да се изненадам и ако я уморят накрая, че драмата да е пълна, а и В. да блесне с по-дълбок образ. Hастроена съм хейтърски, но много сгреши с цялостното си отношение към тая роля  с първоначалното си безразличие и мълчание, а сега изведнъж излезе, че едва ли не, е голяма чест за него) и не мога да го възприема повече в нея. Cилно подозирам, че много ще ме дразни.  

# 91
Те казаха, че няма да се върне като директор. Ще е в спешното да е под ръка на батко. Да му се радва.
Иначе и аз се замислих как ще успеят да развият, толкова много сюжетни линии. И още нови щяло да има. Не ми излизат сметките нещо. Искам да си гледам братята и да им се радвам.

# 92
А, видяхте ли, че няма да има скок във времето😁
А как разбрахме, че няма да има?
ами на Банков жена му тъкмо се събужда от комата ..затова така мисля.😎

# 93
Неее, Хъмбъл, тя се събуди в края на четвърти сезон, минали са поне шест месеца от тогава.

# 94
Е тя е будна от преди финала на 4-ти сезон, от тогава е минало поне половин година, по бременността на Ина ще се ориентираме според мен, ама то в тоз сериал и това не помага Joy

# 95
Обаче гледам анкетата - харесва ми вярата, че нашето момче ще го отупа за здрасти Sunglasses

# 96
Ух, не споря..абе не искам да има  Батко така хубаво обгрижва Тони, сега ще е като пумпал край него. Съвсем ще се вманиачи да го пази от големият, лош свят😁

# 97
Физиономията на Врабчев докато Марио(Велислав Павлов) и Банков оперират заедно.
Цитат
Колеги какво мислите за нивото на урологията в св.Кирил?
Доктор Ковачев кажете пръв вие разполагате с актуална информация.Ако не ви се говори да попитам брат ви,той също имаше интереси в тази област.Аз така и не разбрах какво налагаше,доктор Огнянова да ви преглежда в линейката на задния двор?

# 98
Зайо, репликата на Врабчев ти ли я измисли? Яка е!!!
Исках да ви кажа нещо друго. Харесва ни или не, съпругата на Банков ще е многл глаяен персонаж - няма да вземат актриса от ранга на Ани Пападополу ( с име и опит), за да се появи за 2-3 сцени. За съжаление историята им може би ще е главна. Дано не е за сметка на ддугите
По темата - и аз имам усещане, че Велислав е много готин като човек, много нормален, човечен

# 99
В статията с репортажа си го пишеше - една от централните сюжетни линии. Няма как иначе да не е, но се надявам да не ощетяват и другите.

# 100
В статията с репортажа си го пишеше - една от централните сюжетни линии. Няма как иначе да не е, но се надявам да не ощетяват и другите.

Опасявам се, че точно това ще стане Sad

# 101
Ще следват концепцията от преди - една, две истории за 3-4 епизода, почивка от тях, пускане на други две истории и т. н., супер дразнеща схема и то от незнание как да има последователност и сихрон на историите, без да бъдат накъсвани те или дадена да преобладава над другите.

# 102
Дона не тъжи. Hug
Казвам ти Зорница,ако го видя да се мотае около теб докато брат ми го няма,ще му скърша врата.
Тони,прекаляваш. Blush

# 103
Дона не тъжи. Hug
Казвам ти Зорница,ако го видя да се мотае около теб докато брат ми го няма,ще му скърша врата.
Тони,прекаляваш. Blush

Heart EyesHeart
- Аз ли прекалявам? Аз? Помниш ли каква развалина беше при онзи наш разговор на аварийния? Чудех се каква глупост да кажа, за да те развеселя!
- Оценявам го и съм благодарна, че си зад гърба ми. Но, моля те, спри с тренировките по бокс и айкидо! Запиши се на танци, отдават ти се Joy

# 104
Добро утро!
Намерих си вдъхновение за специалните сцени на шести сезон Joy Че и на немски! Нали е модерен език сред феновете на сериала хаххахах

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 08:31 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт