ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 13

• 25 358
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Само да кажа нещо на Диде (ако ни чете случайно Joy ) - не ни е смешно така, не ни мъчи повече. Joy

Зайко, сега също се сетих, че Зорница никога не сме я виждали разколебана в чувствата си. Тя обичаше Марио и за секунда не се поколеба дали все още не обича Банков, особено в момента, в който той се обади. Така, че не очаквам да бъде раздвоена и разколебана за това кого обича, ясно си е, че човекът е Марио.

# 616
Яни, ще почнеш да възстановяваш ти спомените един по един Wink
И най-важното, което никога не бива да забравяте - Зорница харесва и уважава Марио като човек. Възхищава се на добрината му, на грижовността, на отношението към другите. Това го видяхме 150 пъти през сезона, а и накрая тя му го каза в прав текст - ти си много добър човек.
Зорница загуби обаче уважението си към старата си любов поради поредица от случки. И най-важното, той е женен.
Пет лева слагам, че ще ги видим женени или женещи си. Сценаристите правят всичко възможно да ни покажат, че не връщат Банков заради Зорница, чак жена му доведоха, ама ние не и не.
Освен ако не се окаже, че дълбоко грешим, разбира се Joy

# 617
Aaaaa, не Моски, тука грешка няма. Joy Както казват нашите приятелки (понякога) - Банков с Ева и Марио със Зорница. Айде всички по живо, по здраво. Grinning

Дааа, взе да ми идва разумът в главата. След тая новина за Вергов/Банков известно време отсъстваше. Joy

# 618
Зорница може само да се разколебава коя техника да приложи на Марио,че да спре да пуфти и да се дразни на Банков.Марио и Тони са семейството на Зорница.Казах.Точка.Никой не си предава семейството,особенно тя.
Аз заспивам,а вие не си мислете глупости. Hug

# 619
Зайко как коя техника? Тази със засмукването, пардон - с целувките. Joy Такъв целофан ще му лепне, че ще забрави да пуфти хаха.

# 620
Зорница може само да се разколебава коя техника да приложи на Марио,че да спре да пуфти и да се дразни на Банков.Марио и Тони са семейството на Зорница.Казах.Точка.Никой не си предава семейството,особенно тя.
Аз заспивам,а вие не си мислете глупости. Hug

Техниката е една -
 Цунки по муцунки,
сладки като захар,
вкусни като мед Simple Smile
Една за събуждане,
една за лека нощ,
 а трета - за разкош!

# 621
Юхуу, на Дона пак й е дошла музата. Grinning

Всичко хубаво, ама аз все пак се чудя как по дяволите ще мелят брашно тия двамата (Зорница и Банков) на едно място цял сезон? Единият наистина трябва да е получил амнезия и да не помни всичко лошо случило се между тях. Joy

# 622
Яни, аз ви казвам лека и мека - утре ще обсъдя Банков и Зорница в професионален и нелюбовен аспект с кеф!
Айде, че некъФ рентгенолог ме чака да го сънувам Smirk

# 623
Яни, дреме ѝ на Зорница, тя си има мечок, който да си я носи на ръце, ще ревне там за загубеното бебе и после действаме по Зайко - мълчи, ще ти направя колкото бебета искаш Joy

Обаче обективно погледнато за Марио ще е адски гадна срещата с Банков. Вие представяте ли си какво ще му е да му се изтъпанчи мъжът, за който знае, че е причинил много болка на любимата му и заради когото тя беше така съсипана и страдаща.
Аз от Марио искам едно - да бъде зло куче, което да заяви ясно и категорично притежанието си на Зорница, да скръцне със зъби, да му каже да не я доближава, да го заплаши със счупване на глава/ръка/крак/каквото си поиска и да не остави дори и място за съмнение, че няма да допусне никой в близост до жена му. Друго не ща. 

# 624
Лягай да спиш! Утре!

Мълчи, ще ти направя колкото бебета искаш Heart Eyes Баси романтиката хахахха

# 625
Не знам дали на Зорница ще й дреме, ама на Банков със сигурност няма да са му изчезнали чувствата. За него ще бъде не по-малко трудно да я вижда всеки ден.

# 626
Аз я измислих тая романтика. Heart Ще го получиш Москита, той ще ръмжи, а Зорница уж ще му се ядосва.

# 627
Лягай да спиш! Утре!

Мълчи, ще ти направя колкото бебета искаш Heart Eyes Баси романтиката хахахха
Трябва да бъде в унисон с "ще те натискам във всяка стая на всяка кушетка" Joy

Зайко, жестока е тая романтика, любимата ми просто.
Добре, ще си го търся като наследство това - да ръмжи, да се нерви и да я брани от всякакви посегателства. През пети сезон нямаше как, щото нали,брат едно-друго, ама сега го искам във вихъра му.

# 628
Яни не просто да я вижда, а да я вижда щастлива, обичана и обичаща.

# 629
Яни не просто да я вижда, а да я вижда щастлива, обичана и обичаща.
Още по-мъчително за него ще е, след като не успя да я направи щастлива.

Малееейй, какъв спор се е разразил в затворената група на ОЖ  във фейса. Joy Умирам си от смях с разсъждения, които са крайно необективни и лишени от логика. Само да знаете - според една от нашите мили приятелки любовта на Банков и Зорница беше по-изискана от връзката й с Марио. Е да, да не забравяме, че с Марио правиха секс в колата и под душа, натискаха се по покривите, много е просташко ееей. Joy А Банков пък я лъга, пренебрегва и нагрубява, като един истински джентълмен, ауу колко изискано само. И шамара беше изискан, да не забравя. Joy

Общи условия

Активация на акаунт