ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 13

• 25 295
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Това си мислех вчера - че имаме мегдан за романтика, защото още не сме чули заветното „обичам те”. Е, Марио го каза, ама не пред правилния човек Grinning

“Искам да си майка на децата ми, Зорница!”
И тук 15 потребителки сте изпоприпадали Joy
А 2-3 потребителки пуфтим от досада Stuck Out Tongue Winking Eye

# 661
Доне, чак толкова много думи не вярвам да каже. По-скоро: „Ела” и в следващия кадър - „Ако е момче, ще се казва Тони” Joy

# 662
Доне, чак толкова много думи не вярвам да каже. По-скоро: „Ела” и в следващия кадър - „Ако е момче, ще се казва Тони” Joy

Е ти какво? Искаш и аз ли да изпоприпадам?
Името е Антон Wink Нека бъдем точни, все пак става дума за името на Бамбин...за името на детето на Семейство Идеални Simple Smile

Освен това мисля Зорница да предложи името, не Марио. Ако Марио го каже, ще е много егоистично

# 663
Ми и тя може да го каже, идеално. Той я привиква, тя го уведомява за какво да се подготви Grinning

Аз нали съм заета с тежката задача да следя другите актьори, та НВЮВ е пуснал някаква разпищолена снимка от сета, пичът подозирам, че пак ще му поексплоатират някои части за кеф на фенките Joy

# 664
ОООООО, отивам да видя как са изпоприпадали фенките Simple Smile
Щом следиш другите актьори...нещо за Единствения, който друг си няма?

# 665
Ц, Доне, както се разбрахме, той е твърде бутиков актьор, нямам достъп до него.

# 666
Мале колко думи сте му сложили в устата на Марио. Joy Нещо по скромно. Тръгват да правят любов, Зорница посяга към предпазните средства, а той я поглежда с усмивка и клати глава. Човека не е по обясненията.

# 667
Зайко, при твоя сценарий вече със сигурност ще припаднем Joy

# 668
Зайко, чного добър сценарий и много скандален за някои Wink
Но налинтрябва да видим и новия Марио, чийто брат го е научил да казва по 2-3 приказки? Понякога? То в разгара на “събитието” ще е трудно, ама...

# 669
За мен е много важно да го видим решителен и непоколебим. Достатъчно си блъска главата какво да прави цял сезон, по принцип това е много нетипично за природата му и само намесването на "тоя, дето само него си има" го оправдава. Но вече няма никакво оправдание, освен това той каза на Зорница, че е въпрос на време и опит да стане решителен и в любовта, айде, времето мина. Само да е посмял да се поколебае за нещо!

# 670
Добре след като клати глава казва Ако не ти развалям фъншуея? Joy

# 671
Е Моски, за какво има да се колебае? Освен дали да ѝ направи едно бебе или да работи за близнаци направо? Thinking

# 672
Е Моски, за какво има да се колебае? Освен дали да ѝ направи едно бебе или да работи за близнаци направо? Thinking
Откъде да го знам, Доне, аз от сценаристите очаквам всичко. Ние тук си редим розовите мечти, ама те ще ни подхванат от ден първи и ще ни разкатаят, нали се сещате. Sad

# 673
Затова - до есента всичко в розово! После ще му мислим...и пием Wink

# 674
В интерес на истината, аз в пети сезон бях много изненадана, защото никога, дори и в най-смелите си мечти, не съм си представяла Марио и Зорница да имат толкова много моменти на близост, толкова много целувки, толкова много разговори и толкова много любов между двамата. Представях си нещо далеч по-стерилно. Така че, знам ли, може и да ме изненадат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт