Обсъждане на имотни обяви – 4

• 55 597
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Къде в кухнята има прозорец, аз не виждам. Сградата е на калкан, а от вътрешната страна е асансьор,т.е. прозорци йок. Стандартен двустаен в МанЛи, не изпъква с абсолютно нищо.

# 106
Къде в кухнята има прозорец, аз не виждам. Сградата е на калкан, а от вътрешната страна е асансьор,т.е. прозорци йок. Стандартен двустаен в МанЛи, не изпъква с абсолютно нищо.
Стената се дига на 2.10 метра и над нея се прави неотваряем 0,45 висок на 3 м широк горен прозорец, а откъм хола се прави 2.10 висок гардероб за да не се набива на очи този прозорец. Знам, че е далеч от идеално но пак повтарям за хора, които искат да живеят в хубав южен район с всичко необходимо на  разстояние от максимум няколко стотин метра и са с ограничен спрямо състоянието на пазара бюджет това не е лошо предложение. Пак казвам, че след като порасне детето ще могат да се разширят в холокухня от 30 м2 без да се налага да се местят.

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 21:50 от Анонимен

# 107
Моята холокухня е по голяма от посочените 24 м2, и не честно не мога да си представя, да се раздели на 2 стаи, едната от които да е кухня със всички уреди и маса за хранене... да остане и спалня за хора...не на Барби спалнята. Rolling Eyes

# 108
Моята холокухня е по голяма от посочените 24 м2, и не честно не мога да си представя, да се раздели на 2 стаи, едната от които да е кухня със всички уреди и маса за хранене... да остане и спалня за хора...не на Барби спалнята. Rolling Eyes
Уж не можеш да си представиш, а се чудеше за този апартамент, чийто хол определено не е по-голям. https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15094484180216 … k=3vtik2&f1=1.  P.S. Като разгледах схемата видях, че едната мини спалня може да се приобщи към хола и да стане едно прилично макар и тясно помещение от около 25-27 м2, но там мястото беше кофти.

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 19:04 от Анонимен

# 109
Който му харесва, нека си го купи и да си прегражда. Не виждам къде е проблемът, че да възникват такива ожесточени спорове. За мен това е тясно за семейство с дете, но не е невъзможно да се живее. Спалнята е 14 кв., дневната 25, реално ще се живее на тези 36 кв.м. и евентуално един гардероб ще се смести в антрето.

# 110
Малко е, но е по- добре от квартира:-)
И да ви кажа, не всички хора имат много лични вещи. Примерно моите три деца имат заедно взети по- малко дрехи, отколкото 4- годишното ни комшийче.
И сега комшийката ми дава през три-четири месеца по един чувал с дрехи. Ами аз не съм в състояние да му ги облека дори по веднъж. Също и аз - имам точно 4 чифта летни панталони: 1 дълъг,  2 до коляното и 1 за вкъщи. Дрехите не ни заемат много място.
А ако си имат и село или нещо подобно, могат да преместват сезонните дрехи.

Не е идеален вариантът, но както казах, е по-добре от квартира.

# 111
Добре де, хубавото на апартаментът е, че е на добра цена, за инвестиция може би, защо се обсъжда толкова живеенето на семейство с деца точно. За възрастна двойка също е ОК. Ама в това място с холо-спалня да живее семейство с дете до отделянето му, значи най-малко 18 години ми се вижда кофти, но не невъзможно. Навремето масово се живееше така, но си беше откровено гадно. Иначе цената на квадрат е доста добре, колкото и да не ми харесва локацията. Само дето сега видях, че е и на първи етаж, но има хора, които са си ОК с това.

# 112
Малко е, но е по- добре от квартира:-)

Не е ясно дали...

При тази цена, ако нямаш готови пари, вноската по кредита ще ти е доста висока. Почти колкото наема на голям тристаен обзаведен.

# 113
Добре де, хубавото на апартаментът е, че е на добра цена, за инвестиция може би, защо се обсъжда толкова живеенето на семейство с деца точно. За възрастна двойка също е ОК. Ама в това място с холо-спалня да живее семейство с дете до отделянето му, значи най-малко 18 години ми се вижда кофти, но не невъзможно. Навремето масово се живееше така, но си беше откровено гадно. Иначе цената на квадрат е доста добре, колкото и да не ми харесва локацията. Само дето сега видях, че е и на първи етаж, но има хора, които са си ОК с това.
Обсъжда се близостта до елитно училище. Което не грее особено, защото място за ученик в този имот няма. Цената може би е добра за инвестиция, но пак си има довършителни работи и като драснем чертата, отива нагоре. Етажа за много хора е кофти, по ред причини първи жилищен е минус.

# 114
Този панел наблизо с какво е по-подходящ за отглеждане на деца? А цената му е същата, големината или по-скоро минимализма на хола също. https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15295766963056 … k=3wldc4&f1=1

# 115
С нищо.
Етаж 2 от 5 срещу ет 6 от 6

# 116
Какво ще кажете за това. На мен ми допада Simple Smile

# 117
Обсъжда се близостта до елитно училище. Което не грее особено, защото място за ученик в този имот няма. Цената може би е добра за инвестиция, но пак си има довършителни работи и като драснем чертата, отива нагоре. Етажа за много хора е кофти, по ред причини първи жилищен е минус.
Като драснеш чертата излиза по-евтино от панел в района, който тепърва трябва да го изриваш и да му сменяш дограмата. Да не говорим, че за хора с пораснали деца е по-добър от панел, защото в един преходен хол с кухня с размер 30 м2 и прилична спалня се чувстваш много по-просторно и приятно отколкото в мъничките помещения на панелката. Така или иначе това е един хубав, комуникативен с добра инфраструктура южен район, за който цената на даденото жилище е доста добра. P.S. Хубавото на новото строителство е, че в кооперацията със сигурност има тристайни апартаменти и съответно ако може да се отдели малко по-голям бюджет семействата с деца ще могат да съчетаят близостта на елитното училище, просторните помещения и разумната цена на м2. P.S.2    https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15275954757050 … k=3wm64q&f1=1

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 21:54 от Анонимен

# 118
Какво ще кажете за това. На мен ми допада Simple Smile
Последен етаж е, друго лошо не виждам. За парите си, ако е с цел инвестиция, супер е.

# 119
Nikot, ти сериозно ли мислиш, че в този апартамент може да живее семейство с дете/деца? Моля да ми кажеш къде възрастните ще си държат дрехи, книги, всичко необходимо за едно семейство? Сравни с това, което написах, че реално се побира, при това без да се разминавате странично в реална двустайна панелка.
Апартаментът е хубав като НС за двойка.
Мисля, че за хора, които се местят от друг град и им е писнало от мизерните общи части, и липсата на тишина в панелките, и същевременно искащи детето им да учи в реномирано и на пешеходно разстояние училище това е добра опция. Осъзнавам, че това не е идеалния апартамент, но за този бюджет трудно ще се намери нещо по-добро, особено на такава локация. А ето ти варианта с малка самостоятелна 17 м2 дневна/родителска спалня, отделна 7 м2 кухня и доста прилична като размер детска стая. В малка панелка за същите пари  имаш по-малка детска стая, толкова голяма кухня и малко по-голям хол/родителка спалня. Тук се губят единствено терасите, но за много хора хубавата локация и удоволствието да живееш в красива, нова и с ниски битови сметки кооперация вероятно ще си струват няколкото квадрата по-малко. .  P.S. Синьото е възможно място за голям вграден гардероб.

А то новото строителство -тихо, тихо... 
17 квадрата са нищожно малко за дневна+спалня, както и 7 за кухня, с необходимите уреди и нормална трапезна маса. Да не говорим, че и прозорци няма.
Жилището е ок само за сам човек/двойка БЕЗ деца.

Общи условия

Активация на акаунт