Обсъждане на имотни обяви – 4

• 55 582
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • София
46 кв. са тези гарсониери без балкон. Ние живяхме няколко години в такава - кухнята си е добре с ъглов диван и кръгла маса за хранене. В хола спалня откъм светлата част, малка секция разделяща визуално помещението на две и в предната част диван и телевизор. Огромния гардероб в коридора е достатъчен. 

# 91
твое си е, в добро и лошо Wink

# 92
  • Sofia
Какво мислите за тази обява:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15311222098319 … k=3weafi&f1=1

Доста изгодно ми се вижда, да не кажа евтино.

Хубаво е направен, стилен. Не знам дали влиза всичко в цената, т.е. дали няма да се изпразни преди продажбата. Иначе тези 132 кв.м. са и терасата, та се живее на най-много 80 кв.м. , горе-долу по 1500 евро/кв.м.
Нищо стилно не виждам аз.

Е, приятен е поне, на фона на копторите от по-назад.... Mr. Green

С тази голяма тераса и последен етаж не е ок според мен.

# 93
Смятам, че квадратурата е без терасата. Мн ми харесва жилището! Има въздух, простор -както вътре, така и вън. Голямата тераса дава възможност дори да караш колело, тротинетка. И децата ти ще могат да играят на въздух, ти да си готвиш.
Струва ми се, че терасата е реално над апартамента - значи на всеки 10 г ще си я оправяш. Хем ще си обновил терасата, хем няма да зависиш от комшии за течове разни.

Минусът е, че зимата ще събира много сняг. Ама то реално вали точно 5 пъти в годината сняг. Дали и толкова?

Ако кварталът ме устройваше, щях да се пазаря малко за цената и да го взема

# 94
Ето един апартамент на много добра цена за мястото, на което се намира и за качеството на сградата. Седем камерна дограма с троен стъклопакет, врати Солид, хубав асансьор, красиви общи части и възможност за отделяне на самостоятелна кухня или да се направи голяма преходна дневна с кухненски бокс в зависимост от нуждите и желанията. https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15275961600089 … k=3wjnm0&f1=1

# 95
Мисля, ча там без кола не можеш. За деца ученици ще е трудно. Иначе цената е добра

# 96
Ето един апартамент на много добра цена за мястото, на което се намира и
Ако беше наистина в Гоце Делчев, а не в ливадите, да.

# 97
Да, първо е в Ливадите, второ Шарл Шампо е много наблъскана. Иначе не е лошо.

# 98

Мисля, ча там без кола не можеш. За деца ученици ще е трудно. Иначе цената е добра
Една камара рейсове спират на сто метра от теб. 73-то училище е на 550 метра, а детската градина на 450 метра. Голям хранителен магазин има на 200 метра, а Лидл на 400. Южния парк е на 850 метра. Какво трудно има да отглеждаш деца в този район?  P.S. Между другото 73-то е едно от най-добрите училища в София, а ти се пада квартално. Това си е сериозен бонус, ако човек има деца в училищна възраст.

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 16:54 от Анонимен

# 99
Ето един апартамент на много добра цена за мястото, на което се намира и
Ако беше наистина в Гоце Делчев, а не в ливадите, да.
  На буквално 100 метра си от бул Тодор Каблешков като същевременно не си на първа линия. Всичко както съм написал в горния ми пост е близко и за капак сградата е много приятна да не кажа направо луксозна, а струва по-малко от панелка.

# 100
С тази разлика, че в гарсониерата,която постна, малко трудно можеш да гледаш дете. Освен ако не учи и спи в кухньохола, друг вариант няма.
Това ми се струва много по-удачен вариант-завършено е и от хола35 кв.м. може да се отдели спалня с достатъчно светлина. https://m.imot.bg/details/1b151375692115499

# 101
С тази разлика, че в гарсониерата,която постна, малко трудно можеш да гледаш дете. Освен ако не учи и спи в кухньохола, друг вариант няма.
Това ми се струва много по-удачен вариант-завършено е и от хола35 кв.м. може да се отдели спалня с достатъчно светлина. https://m.imot.bg/details/1b151375692115499
Този апартамент не знам дали е на пешеходно разстояние от всичко необходимо както е този, който аз постнах. Локацията все пак е важна. На апартамента до Тодор Каблешков може без проблем да се отдели кухнята от хола и да стане с голяма детска стая, малък самостоятелен хол, в който могат да спят родителите и не много светла 7-8 м2 кухня с висок горен неотваряем прозорец. А след като пораснат и се отделят децата може да се махнат стените към кухнята и антрето и да стане с просторен 30 м2 хол с кухненски бокс и спалня 14,5 м2 или както е даден в момента с непреходни две помещения.

# 102
Nikot, ти сериозно ли мислиш, че в този апартамент може да живее семейство с дете/деца? Моля да ми кажеш къде възрастните ще си държат дрехи, книги, всичко необходимо за едно семейство? Сравни с това, което написах, че реално се побира, при това без да се разминавате странично в реална двустайна панелка.
Апартаментът е хубав като НС за двойка.

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 17:34 от TafTaf

# 103
Nikot, ти сериозно ли мислиш, че в този апартамент може да живее семейство с дете/деца? Моля да ми кажеш къде възрастните ще си държат дрехи, книги, всичко необходимо за едно семейство? Сравни с това, което написах, че реално се побира, при това без да се разминавате странично в реална двустайна панелка.
Мисля, че за хора, които се местят от друг град и им е писнало от мизерните общи части, и липсата на тишина в панелките, и същевременно искащи детето им да учи в реномирано и на пешеходно разстояние училище това е добра опция. Осъзнавам, че това не е идеалния апартамент, но за този бюджет трудно ще се намери нещо по-добро, особено на такава локация. А ето ти варианта с малка самостоятелна 17 м2 дневна/родителска спалня, отделна 7 м2 кухня и доста прилична като размер детска стая. В малка панелка за същите пари  имаш по-малка детска стая, толкова голяма кухня и малко по-голям хол/родителка спалня. Тук се губят единствено терасите, но за много хора хубавата локация и удоволствието да живееш в красива, нова и с ниски битови сметки кооперация вероятно ще си струват няколкото квадрата по-малко. .  P.S. Синьото е възможно място за голям вграден гардероб.

# 104
24 м2 не могат да се разделят на 2 нормални помещения, по никакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт