Обсъждане на имотни обяви – 4

• 55 060
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
С удоволствие бих живяла до руското посолство, пък нека да нямат кауфланд или хипермаркети наблизо. Там е като санаториум.
Между другото моето виждане за квартала е, че тепърва ще се освобождават терени там. Та след някоя друга година Нико може и да си пренесе интересите от изток в изгрев.

# 286
С удоволствие бих живяла до руското посолство, пък нека да нямат кауфланд или хипермаркети наблизо. Там е като санаториум.
Между другото моето виждане за квартала е, че тепърва ще се освобождават терени там. Та след някоя друга година Нико може и да си пренесе интересите от изток в изгрев.
Много добре го каза Simple Smile  И за мен Изгрев около руското е по-хубаво от посоченото място в Изток  (имота в затворения комплекс). Изобщо и двата квартала в частите около парка са хубави, на юг вече не толкова.
Къде ще се освобождават терени около руското?
За точно този комплекс цена от 1500-1600 на кв. м. си е нормална. Преди две-три години, когато цените не бяха това, което са сега в една сграда до Руското посолство на зелено се продаваха апартаментите за повече. И се продадоха за отрицателно време.
Да, цената на кв е нормална за района и строителството, но общата цена вече идва висока и е нормално да чака повече време за купувач - не че няма хора с такива пари, но пък те имат много изисквания, например като дават такива пари, да е на алеята до парка, а не в средата на гъсто застроен квартал. Затова е нормално до руското да са по-скъпи и да се продават по-бързо, според мен.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 09:53 от Анонимен

# 287
Е, преди 3 години Изток не беше това, което е в момента. А си мисля, че след 3 години Изгрев няма да е толкова санаториум колкото е сега.
А иначе сградата за която говоря е  втора-трета в пряката от Драган Цанков, та не е точно това местоположение, което си представяте.
Като цяло сте прави обаче. Аз лично не бих живяла в Изток на никаква цена, докато за Изгрев сериозно се замислям.

# 288
  • София, Bulgaria
Ииии....Първо място в класацията ми за зле представени жилища, пИчелииии....:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15250056082113 … k=3xgjk1&f1=8

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 12:19 от tomeva

# 289
Снимките са потресаващи....особено купчината боклуци и тоалетната, в която не е пусната водата.  Sick

# 290
  • София
Това сигурно е някаква шега Weary

# 291
Или е мърляв наемател и зъл хазяин, който иска да се оттърве от всичко наведнъж... или се опитва да симулира, че цената е ниска, щото не е оправен. Айде някай да звънне за шоуто само Grinning

# 292
Снимката на тоалетната е Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes поне водата да бяха пуснали.

# 293
Ииии....Първо място в класацията ми за зле представени жилища, пИчелииии....:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15250056082113 … k=3xgjk1&f1=8
Муахахахааа, снимките колчо слепеца ли ги е правил, или са го гонели диви прасета та не е фокусирал...
аахаххааааааа Такава свинщина не бях виждала, а все съм гледала жилища за продан.

# 294
Може би продавачът очаква купчини с дрехи да покажат уют? Или възможност за бързо изнасяне? Не искам да знам дали кафявото петно по седалката на тоалетната е от снимката или е на живо...

# 295
  • София, Bulgaria
Имам усещането, че като имот ще е хубав...голяма площ...гараж 35 кв...., и ако е там, където си мисля е сравнително добре за квартала, ама как да го предложа на клиента си...Още го обмислям, дали да не му кажа: Хайде да отидем да видим един имот, които не е много за гледане, но може и да излезе зайчето от там"

# 296
А принципно Бокар получиха ли официален статут от общината? Понеже знам, че преди години не се водеше квартал и хората не можеха да се регистрират адресно.  newsm78

Като се абстрахираш от разхвърляните дрехи и размазаните снимки, жилището не е никак лошо, даже ми харесва. Ако имаше и скица, да се види разпределението.... Peace

# 297
  • София, Bulgaria
А принципно Бокар получиха ли официален статут от общината? Понеже знам, че преди години не се водеше квартал и хората не можеха да се регистрират адресно.

Какво имаш предвид, преди 2 години продадох апартамент там и всичко беше наред с документите, апартамент си се водеше по НА...Какъв статут да получат, това нали са поредица от блокчета и май няколко къщи в едно каре...

# 298
Може вече да са узаконили Бокар. Преди години /може би 10-ина/ ходих да се регистрирам адресно в общината и преди мен на опашката беше една жена, която си купили жилище в Бокар. Отказваха им адресна регистрация, защото кварталът не съществувал в регистрите /или там, както го наричат/. Предполагам, че проблемите им са разрешени, то доста време мина от тогава... Peace

# 299
  • София, Bulgaria
Може вече да са узаконили Бокар. Преди години /може би 10-ина/ ходих да се регистрирам адресно в общината и преди мен на опашката беше една жена, която си купили жилище в Бокар. Отказваха им адресна регистрация, защото кварталът не съществувал в регистрите /или там, както го наричат/. Предполагам, че проблемите им са разрешени, то доста време мина от тогава... Peace

Благодаря, явно, да минало е време...ама всеки имот си е сам за себе си, ще проверя аз пак всичко със строителството. Както се казва: вържи попа да е мирно селото.

Общи условия

Активация на акаунт