Обсъждане на имотни обяви – 4

• 55 551
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b153200986433644
Ето това ми изглежда много симаптично и с перфектно разпределение (който иска може да направи кухнята и спалнята холокухня, а  дневната да стане просторна спалня). Видях го и в google. Само дето не ми е в района, в който търся.
Аз този район много го харесвам, пак зависи колко е далеч от Цариградско ( да не е прекалено близо) Но съм живяла там преди години, много обичах мястото и сега с умиление минавам... Blush
Пак съм в Гео Милев към Ситняково сега..... но зад Плиска ми харесва даже повече.
Мисля че намерих блокчето в Google, на 5-6 мин.  е от Цариградско, но е достатъчно навътре да не се чува шума. Идеално е като местоположение.

Като разположение е добре, обаче за 1200 евро/кв.  Thinking ми се струва и основен ремонт, че ще му трябва... newsm78

# 76
В долнага част на Гео Милев и отсреща в Изток цените са много по-високи, на мен тази ми се струва Ок в сегашната пазарна ситуация, независимо от основния ремонт.

# 77
Ааа, е, може.

# 78
  • София
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15320100191956 … k=3whbcb&f1=1

Този панел почти го докарва на ново строителство Grinning Макар че като гледам цените за района май е ок..

# 79
  • София /Абсурдистан
И един чисто нов от 1990-та - https://m.imot.bg/details/1b153072342174789 къде има панели в славия се чудя.
Това е гарсониерка с луксозен ремонт  Simple Smile

# 80
  • при моите любими
А къде ли е хладилника в този апартамент?

# 81
  • София /Абсурдистан
Мже да е скрит в някой шкаф  Simple Smile
Айде сега, който иска хладилник, да си купи и да си му намери място  Grinning
Ремонта е хубав обаче. Ходила съм в такива панелни гарсониери, ужасно мънички са и са пълна скръб неремонирани. Това е жилище за сам човек.  Дори и за двойка без деца е малко.
В къщи ние също си направихе бившата кухня на спалня, ми няма друга такава теснотия. Само за спане се ползва, иначе ако искаш да поседнеш в това стайче, само на леглото може.

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 12:08 от Unknown_lady

# 82
  • при моите любими
Според мен не е поставен, а ако се сложи до кухненските шкафове, няма да има място за ТВ. А да не коментирам, фурната и котлоните са непосредствено до пердето. Не ми се мисли на какво ще заприлича, да не говорим, че е опасно. На пръв поглед изглежда симпатично, но не е мислено хич, как да е практично.  Дядо ми живее в такъв апартамент и си е чиста гарсониера, направена на двустаен.

# 83
На пръв поглед изглежда симпатично, но не е мислено хич, как да е практично.
А, добър ден. Simple Smile
Според мен е правен с цел инвестиция.
Хладилник има къде да се сложи иначе - на мястото на вазата, до вратата.

# 84
Хич не са малки гарсониерките. 50кв чисто, кажи речи колкото 2стаен НС. Купих наскоро една и я ремонтирам в момента и като че ли ще се получи приятен двустаен с кухня в хола.

# 85
  • при моите любими
На пръв поглед изглежда симпатично, но не е мислено хич, как да е практично.
А, добър ден. Simple Smile
Според мен е правен с цел инвестиция.
Хладилник има къде да се сложи иначе - на мястото на вазата, до вратата.

E хубаво де, ама нали някой дето ще живее в него ще го купи. Такива неща, могат да откажат много хора да го купят. Като си вложил повече пари за ремонт е хубаво да го мислиш как да стане, за да се продаде от раз.

# 86
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15320100191956 … k=3whbcb&f1=1

Този панел почти го докарва на ново строителство Grinning Макар че като гледам цените за района май е ок..

Аха, ама малко послъгват. В обявата пише, че има ТЕЦ, ама никъде няма щрангове или изводи з арадиатори, а в банята на процепчето на щранговете се вижда само един водомер за студена вода.

# 87
При такива гарсониери, не знам защо е този напън да се направи кухнята на спалня. Ако си остане кухня, се събират повече уреди, отколкото в стаята, има си място и за маса. В стаята пък по желание, който живее ще си сложи или легло, или разтегателен диван, ще има повече място за нормален гардероб, шкафове.

# 88
  • София /Абсурдистан
Когато няма пари за по-голямо, с цел някакво раширяване и печелене на пространство се прави. При нас е двустаен, но ни трябваха 2 спални и затова го направихме. Ами малко е, казвам ви от опит.  Ако се сложи единично легло, по-бива, но спалнята иначе заема цялото място, като се провираш от двете страни, за да легнеш и опираш с гърба стените. Аз даже скъсах окачването на пердето докато се промъквах, а не съм от най-едричките  Simple Smile
Може да се води както си искат, но стаичката е 9 кв.метра, както и да го гледаш. Не бих купила никога такова клаустрофобично ново строителство за една торба пари.
Чистата площ на панелните гарсониери не е 50 кв. Стаята е 18 кв, има още 2-3 кв тераса, /има и такива без тераса/, кухнята е 8-9кв, коридора е 8 кв, банята 3кв. Мерила съм го специално, видя ми се малко и се отказах от  покупката.

# 89
Покривна тераса като обща част ли се води, щом се явява като покрив на част от сградата? По ЗУЕС покривът е обща част. Как тогава ти го записват в нотариалния акт?
В НА пише, че е твоя собственост и е в квадратурата на апартамента
Хубаво, ама това значи ли, че ти отговаряш да го ремонтираш ако протече на съседа отдолу?
Ако се води обща част, барем можеш да искаш от общото събрание да плати разходите.

Общи условия

Активация на акаунт