Обсъждане на имотни обяви – 4

• 55 048
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
Ходих да го гледам. Марги много точно се е изказала точно като за този апартамент. Много е мрачен, т.нар. хол е малък тъмен вестибюл между трапезарията и едната спалня, зад двора, който е от юг, има доста висока сграда и слънце в 16.00 в летен ден нямаше. Другото изложение е север. Снимките са правени на лампа. Евентуално 4-ти етаж в същата сграда би бил по-добре за светлина, но пък няма асансьор. Разпределението с преходен вестибюл също не е удобно.

# 316
Ето това е добро разпределение, без компромиси за мен: https://m.imot.bg/details/1c151300265579398
Обаче не са споменали мястото-или е кофти,или апартаментът е имагинерен Simple Smile

# 317
е как мястото е споменато кв.Витоша , близо до Симеоновско шосе Wink
имагинарна е квадратурата 107кв. ....гледах смятах.2 спални +к/х/т/ за мен е 2 стаен с необходимите жилищни...
По тази логика нашият ап. е 3 сп. + отделни помещения са к/х/т + 2WC ..на 100кв.  newsm78 какъв се води..многостаен?

# 318
е как мястото е споменато кв.Витоша , близо до Симеоновско шосе Wink
имагинарна е квадратурата 107кв. ....гледах смятах.2 спални +к/х/т/ за мен е 2 стаен с необходимите жилищни...
По тази логика нашият ап. е 3 сп. + отделни помещения са к/х/т + 2WC ..на 100кв.  newsm78 какъв се води..многостаен?
Дай една схема и съответно квадратури на твоя апартамент и ще разберем какъв се води. Най-вероятно е минималистичен многостаен като хола сигурно е мъничък. Почти сигурно доста по-скромен от приличните и сравнително комфортни 33 м2 от коментирания по-горе апартамент. Това жилище поне на хартия е страхотно за цената си. Много добре разпределени и с хубави размери помещения, функционална тераса и всичко това само за 88900 евро. На сегашния пазар е много добра оферта.

# 319
Това жилище поне на хартия е страхотно за цената си. Много добре разпределени и с хубави размери помещения, функционална тераса и всичко това само за 88900 евро. На сегашния пазар е много добра оферта.
Трябва да видя в правилата, брокери могат ли да си рекламират имоти тук.

# 320
“В близост до Симеоновско шосе” е доста разтегливо понятие - почва от Семинарията и свършва в Симеоново Simple Smile
Това ме дразни много  “акт 16 се очаква в средата на 2018 година”, а обявата е коригирана на 30.07. Е, като коригираш цената нагоре може да си промениш и текста, за да не е заблуждаващ.

# 321
Това жилище поне на хартия е страхотно за цената си. Много добре разпределени и с хубави размери помещения, функционална тераса и всичко това само за 88900 евро. На сегашния пазар е много добра оферта.
Трябва да видя в правилата, брокери могат ли да си рекламират имоти тук.
despereta брокер ли е? И прочети ако обичаш каква е темата под която коментираш. Май пише: Обсъждане на имотни обяви-4. P.S. Ти докъде го докара със търсенето на апартамент в хубавия център и долен Лозенец с бюджет като за краен квартал 😁😁😁.

# 322
Скрит текст:
despereta брокер ли е? И прочети ако обичаш каква е темата под която коментираш. Май пише: Обсъждане на имотни обяви-4. P.S. Ти докъде го докара със търсенето на апартамент в хубавия център и долен Лозенец с бюджет като за краен квартал 😁😁😁.
Агитации само  от твоите постове, дразнят.
P.S. Как реши какво търся и колко пари имам. Joy

# 323
Не съм брокер, моля ви се! Не мога да лъжа, аз ако пусна обява като горната със съществени фактологически грешки, би ме било срам после да искам комисион. И ще си остана гладна.

# 324
Скрит текст:
Агитации само  от твоите постове, дразнят.
P.S. Как реши какво търся и колко пари имам. Joy
Прочети си постовете назад и ще разбереш откъде знам къде търсиш и какви пари са ти високи за жилище. Обясни извратената ти логика за брокерите. Къде ги намеси в темата. Ахахахахахаха 😁😁😁😁😁😁.

# 325
Прочети си постовете назад и ще разбереш откъде знам къде търсиш и какви пари са ти високи за жилище. Обясни извратената ти логика за брокерите. Къде ги намеси в темата. Ахахахахахаха 😁😁😁😁😁😁.
Изказвам мнение, но не съм писала никъде "търся еди си какво". Твоите постове лъхат на отчаян брокер, пък не знам какъв си.

# 326
Изказвам мнение, но не съм писала никъде "търся еди си какво". Твоите постове лъхат на отчаян брокер, пък не знам какъв си.
Търсиш апартамент с две спални на комуникативно място за малко пари. Ще се местиш в София от провинцията и чакаш дете или имаше малко такова. Последния път се интересуваше от евтин супер маломерен апартамент на Раковска като се надяваше да е в хубавата част на улицата, а не след Сливница. А малко след това каза, че един много добре направен стотина квадрата апартамент в кофти частта на центъра много ти харесва, но не ти е по джоба. Сама си написала какъв бюджет ти е висок, а се чудиш откъде знам колко пари ти се иска да похарчиш. Много си странна.

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 22:55 от Анонимен

# 327

И на мен така ми изглежда, Лъки.  Peace Но по-скоро на предприемач с интереси във вадите и ливадите.

# 328
NikoT, Не всичко става на всяка цена. Първо, Лъки не мисля, че търси сериозно в момента, има си други приоритети. Аз също не търся в момента. Но не пречи да се следи пазара, може пък някъде да излезе нещо изгодно. Независимо колко е бюджетът на даден човек/семейство, не е готино да се присмиваш само защото ти можеш да си позволиш повече. Аз лично не виждам нищо лошо в това да се търси имот на изгодна цена. Така съм купувала аз, доколкото съм разбрала от темите така са купували и други участници във форума (qsenski, rumka и т.н.). Така че не виждам защо е тази насмешка “бюджет за краен квартал”. Ами днес може да е за краен, ама утре като вдигнат данъците и въведат един куп други простотии, или умре някоя баба с наследници в чужбина, може пък бюджетът да се окаже точен.

# 329
NikoT, Не всичко става на всяка цена. Първо, Лъки не мисля, че търси сериозно в момента, има си други приоритети. Аз също не търся в момента. Но не пречи да се следи пазара, може пък някъде да излезе нещо изгодно. Независимо колко е бюджетът на даден човек/семейство, не е готино да се присмиваш само защото ти можеш да си позволиш повече. Аз лично не виждам нищо лошо в това да се търси имот на изгодна цена. Така съм купувала аз, доколкото съм разбрала от темите така са купували и други участници във форума (qsenski, rumka и т.н.). Така че не виждам защо е тази насмешка “бюджет за краен квартал”. Ами днес може да е за краен, ама утре като вдигнат данъците и въведат един куп други простотии, или умре някоя баба с наследници в чужбина, може пък бюджетът да се окаже точен.
Не забеляза ли, че Лъки влезе остро на моето одобрение за апартамента, който ти постна. Аз съм на твоето мнение, че е добре премислен, разпределен и на добра цена. От там просто аз и отговорих с факти.  

Общи условия

Активация на акаунт