Обсъждане на имотни обяви – 4

• 56 258
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Не се сетих да проверя. Редактирах поста горе, като добавих линкове към самите снимки + текста на обявата

# 451
  • София
Ооо, класика - животински принтове, соц секции и изкуствен бръшлян в банята... Лукс, та дрънка!

# 452
Ужас, и това е от 2002ра, тогава грозни секции ли се слагаха, тази ми прилича на края на 80те по скоро...Диваните са....немам думи. hahaha

# 453
Какво и е на обявата?
Ако не го наемат за 900 ще намалява цената постепенно, докато се хване някой.

# 454
  • София
И на мен не ми се стори толкова страшно, дет се вика, по- страшни неща сме виждали. Grinning Малко е кич , да !
Малко са се изхвърлили в цената, да ! Но инак е чистичко и по - просторно от подобни.
Ама Стрелбище е скъп квартал и не забравяйте , че сме Август ! Топ ъф дъ топ на наемите ! Grinning
То сега ако не уцелиш някой наемател на зор .....няма кога
На нас ни се обажда някаква баба 3 пъти за 3ма различни люде, да пита, понеже знае че отдаваме.... то викам, това е апартамент, не хотел,  та всеки ден да ми звъниш Grinning за разни закъсали....

# 455
Какво и е на обявата?
Ако не го наемат за 900 ще намалява цената постепенно, докато се хване някой.
Луксозните мебели от описанието липсват на снимките, иначе всичко е точно.

# 456
Е тази секция си е лимитед едишън, къде по магазините ще намерите такава,а? Сега са едни миниатюрни такива, нищо не побират. Плюс това ретрото е на мода Grinning

# 457
Ако вратичките на секцията са здрави - добре е за квартиранти.
Събира доста неща, а и те са временно там.
Като си купят тяхно да си го обзавеждат по друг начин.

# 458
За квартира с такова обзавеждане давам макс 700 лв. А ако ще давам 900 лв, ще си потърся нещо, което не е ремонтирано преди 15 години.

# 459
Нямам против секцията, сигурно е много практична. Обаче нека не пише "луксозно", защото не е, дори и за времето си не е било. Цената не знам, в момента има търсене така че могат и 1000 да му искат, друг е въпроса кой ще ги даде. Банята ми харесва, стара, но поддържана.

# 460
А бръшлянчето в тоалетната, ах бръшлянчето,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

# 461
# 462
А бръшлянчето в тоалетната, ах бръшлянчето,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Спокойно, то е фейк, няма да пусне буболечки из къщата...хаххахах Mr. Green

# 463
  • София
ама сега като казахте се заглеждам, ама то под бръшляна има чешмичка .... май май не разбираме ние смисъла ...
гадно е, да ...

# 464
Виждал съм и доста по-кофти вътре, на по-кофти цена и на по-кофти локация за повече пари. Любимо ми е като заискат по над 1100 лв за тристаен в св. Троица до циганите (примерно)...

Общи условия

Активация на акаунт