Обсъждане на имотни обяви – 4

• 56 229
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Моите наблюдения са, че хората често подценяват колко ще им излезе ремонтът на неремонтираното жилище.

# 556
За инвестиция бих взела ремонтирано, хич не ми пука че плочките са оранжеви на ИДЕАЛ стандарт. За лично ползване обаче само по БДС.

# 557
  • Sofia
Моите наблюдения са, че хората често подценяват колко ще им излезе ремонтът на неремонтираното жилище.

Права сте x2 сумата за ремонт на ново жилище на шпакловка и замазка и минимум  x2 време за ремонт - мои познати ремонтираха старо 80кв 2.5 години - включваше и плащане на съседи за ремонти - бани, тръби - за да се сменят понеже при старо строителство тръбите на апартаментите минават под пода или тавана на съседните апартаменти т.е ремонт се прави  и в съседните 2 апартамента.

# 558
За инвестиция бих взела ремонтирано, хич не ми пука че плочките са оранжеви на ИДЕАЛ стандарт. За лично ползване обаче само по БДС.
Супер, ама за каква инвестиция в тристаен може да става дума? Те не се търсят много, по-трудно се отдават под наем, отколкото двустайните. При това не е на някаква супер локация въпросния имот...

# 559
Този ми се струва too good to be true, къде е уловката?

# 560
Супер, ама за каква инвестиция в тристаен може да става дума? Те не се търсят много, по-трудно се отдават под наем, отколкото двустайните. При това не е на някаква супер локация въпросния имот...
Аз по принцип говоря. То и гарсониерата в Люлин не е най лесна за избиване инвестиция.

# 561
Две години и половина ремонт си е чист мързел и липса на средства в едно.

# 562
  • Sofia
Две години и половина ремонт си е чист мързел и липса на средства в едно.

Никакъв мързел не е - имаха проблеми със съседи тъй като трябваше да им плащат и те да правят ремонт на разни бани, тръби, а и къртене на старо, майстори, които не бързат по принцип - минава си времето. Ние с много скандали от моя страна с фирми доставчици и майстори ремонтирахме нов за 3 месеца и си е чист късмет този срок Наши съседи пак ново едва им стигнаха 6 месеца.

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 21:53 от vaflichka

# 563
Ако 2 месеца, не 2 години съм с баня и тоалетна в ремонт ще полудея.

# 564
То и две седмици са много, за месеци не ми се мисли...

# 565
Влезнах в старо тотал щета ама...тотал /за мен/   Mr. Green Всички познати викаха абе една боя , една нова дограма ooooh!
От влизането до излизането +ремонт на терасата за моя сметка на комшиите отгоре ....щото валеше от нея в ап. ми! 5 Май до 20 Юли !!!  120евро на квадрат ремонта ми хвана. всичко ел/вик/местене на радиатори/вкопаване на тръби/ нови дограми/бутане на стени/зидане на нови/нови каси и врати/бани тоалетни
Всичко е по мой вкус и както на мен ми е удобно.

Абсурд е да купя жилище ремонтирано и да си пренеса багажа и да заживея Peace

# 566
С фирма ли беше

# 567
Влезнах в старо тотал щета ама...тотал /за мен/   Mr. Green Всички познати викаха абе една боя , една нова дограма ooooh!
От влизането до излизането +ремонт на терасата за моя сметка на комшиите отгоре ....щото валеше от нея в ап. ми! 5 Май до 20 Юли !!!  120евро на квадрат ремонта ми хвана. всичко ел/вик/местене на радиатори/вкопаване на тръби/ нови дограми/бутане на стени/зидане на нови/нови каси и врати/бани тоалетни
Всичко е по мой вкус и както на мен ми е удобно.

Абсурд е да купя жилище ремонтирано и да си пренеса багажа и да заживея Peace
Каква е дограмата и стъклопакета? 120 евро м2 е много добре за този сериозен ремонт.

# 568
Дограмата и вратите не влизат в тази цена ! Имах предвид обръщане и измазване около тях, Румка да фирма 

# 569
Пинко, дай информация за фирмата.
През октомври ще събирам оферти.

Общи условия

Активация на акаунт