Обсъждане на имотни обяви – 4

• 55 891
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Шареното блокче нали знаете, че е преправяно изоставено общежитие до гаража за рейсове и скоро депо на метрото. И не се намира баш в лагера, ами в индустриалната зона между кв. Славия и кв. Красна Поляна 3

# 631
Ето и как е изглеждало преди:

# 632
Ама защо се притеснявате, замазката била мокра ...ще изсъхне и стените от гипс картон, ще поемат влагата, и пода ще е сух, а те пък - влажни по раздути и картона, леко след година ще го избие на плесен, върху новата тефлонова боя Joy Mr. Green
Големи сте претенции, начи Wink
Аз за коридорно изглеждащия хол се притеснявам и че като завали от проливните дъждове от терасата водата, ще се оттича, към ниското ниво демек в апартамента ooooh! ...

# 633
Eхааа добре са реновирали блока. Жалко, че повечето стари блокове не се реновират така и изглеждат все едно са след война.

# 634
  • Sofia
Eхааа добре са реновирали блока. Жалко, че повечето стари блокове не се реновират така и изглеждат все едно са след война.

Проблема по-скоро е, че се продава за ново - ако не знаеш историята му лесно би се заблудил.

# 635
Е аз предполагам, че всеки нормален купувач ще си направи проверки в имотния регистър преди да купи жилище и ще види историята му. Надали там няма да има тази информация. Моят апартамент, че беше нов и при справката за последните не знам си колко години си излезе кой на коя ливата под него е бил собсвтеник и кой на кого какво продал после.

# 636
  • София
Това не бяха ли някакви полуразрушени общежития към гараж "Земляне", които дълги години стояха във вида от снимката по-горе? Да не говорим, че тези общежития са на територията на самия гараж, налудничаво е да се представят в кв. Лагера.
А и като квадратура помещенията са впечатляващи - кухня с трапезария 7 кв.м., дневна 12 кв.м., две спални по 8 кв.м. и целият този разкош от ЗП 57,4 кв.м. как стигна до 144 кв.м. за EUR 81k. Трябва някой купувач много на зор да е...

# 637
Помните ли двустайния апартамент от преди 2 дни за около 72 хиляди евро?
https://m.imot.bg/details/1b153424132763887
Ето това е същият, но един етаж под него: https://m.imot.bg/details/1b151723569627333
Това за мен е показателно колко състоянието на един имот може да намали цената и съответно колко може да допринесе малко “пипване” с вкус.

А сигурно ще се запитате защо изведнъж се продават две жилища едно под друго? Сигурно защото в последните месеци са се появили две чистак-бърсак нови заведения на партера с външни маси и музика точно под терасата.

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 18:56 от Анонимен

# 638
Сигурна съм, че наличието на заведения под прозорците е вдигнало цената на имотите в сградата )))

# 639
Само не разбрах защо има сняг на вън, август месец е.
Тези стари снимки да ги пробутват на баба ми. 30к отгоре всеки може да направи ремонт на двустаен.

# 640
Да бе, да.Единия апартамент 67 квадрата , другия 75, а един под  друг /МНОГО учуден емотикон/ А,  че ремонта и обзавеждането  е за около 30000 ала лева го гарантирам. Много добре е направено жилището, явно нещо непланирано се е случило за да се продава. Но цената е не един, а единадесе очудени емотикона.

# 641
Едва ли го обявяват за пръв път щом има снежни снимки

# 642
Едва ли го обявяват за пръв път щом има снежни снимки
И едва ли от времето на снега, до наши дни е в същото състояние. Ако е имало лиши наематели, може да прилича на горния.

# 643
На история на цената пише,че на 4 април са свалили цената с 10 000 евро, до тогава е струвал 115 000 евро. Мисля,че това обяснява защо не се продава вече 2 сезона Simple Smile)

# 644
Как така в един блок, онзи с картоните е до кучкарника, а този се вижда, че е срещу НСА?

Общи условия

Активация на акаунт